Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα, είναι συμβατό και με mijia συσκευές που αναφέρουν αυτό. Για την συσκευή που αναφέρεις μπορείς να ρωτήσεις στο κατάστημα που τη βρήκες ή να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά της. Μπορείς επίσης να ψάξεις και στο app αν υπάρχει παρόμοια συσκευή.
-
@Thodoriss λογικά με format data -> reboot to twrp και μετά συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή του βάζεις τη ρομ μέσα και μετά κάνεις install. Αλλά κάτσε να μας το επιβεβαιώσει κάποιος σίγουρα.
-
Δεν το γνωρίζω αν υποστηρίζεται από το ios, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
-
Παράθεση από kougis: “Δηλαδή δεν πρόκειται να μπει στον κινεζικό σέρβερ ποτέ; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Λογικά όχι, πχ η mop pro που έχω εγώ στον κινέζικο σέρβερ παίζει με διαφορετικό firmware και στον ευρωπαϊκό παίζει με άλλο. Αλλά δεν μπορώ εγώ να του περάσω την κινέζικη έκδοση..
-
Άρα είναι για την Μ. Βρετανία, καλό είναι αν δεν ξέρεις το κατάστημα να τους ρωτάς αν μπορεί να λειτουργήσει σε κινέζικο σέρβερ ή ότι άλλο θέλεις εσύ.
-
Λειτούργησε και το volte στη sim 1 χωρίς κάποια ενέργεια δική μου.
-
Από που αγόρασες τη σκούπα;
-
Απο χθες που την πέρασα στο poco f2 φαίνεται οκ, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα εκτός του γνωστού με την εφαρμογή αναβάθμισης που χρειάζεται install από twrp χειροκίνητα. Καλημέρα! Edit: δεν λειτουργεί το volte στη sim 1, στη sim 2 είναι οκ.
-
Τότε πιθανόν έφαγε σκαλωμα ο σέρβερ, δοκίμασε αύριο πάλι να δεις. Κάνε και reset τη σκούπα.
-
Θα κάνεις dual app το mi home και δεν θα χαθεί τίποτα. Εγώ έτσι το δουλεύω εδώ και 3 μήνες. Στον china έχω θερμόμετρα, αισθητήρες πόρτας, κάμερα και στον ελληνικό έχω τη σκούπα διότι στον κινέζικο δεν γίνεται να συνδεθεί και κάμερες που επίσης στον κινέζικο δεν λειτουργούσαν.
-
Παράθεση από kougis: “China Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Παίζουν 2 σενάρια, ή έχει φάει σκάλωμα ο china ή πρέπει να το γυρίσεις σε ευρωπαϊκό (Ελλάδα). Κάνε dual app το mi home επέλεξε Greece και δοκίμασε πάλι.
-
@kougis σε τι σέρβερ έχεις ρυθμίσει το mihome;
-
Καλημέρα, ενώ μου έχει έρθει η ειδοποίηση στον updater για την 21.10.20 λόγω του γνωστού προβλήματος δεν μπορώ να την κατεβάσω. Μήπως έγινε ανάκληση της ρομ;
-
@babis306 ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις-> συντομεύσεις χειρονομίας
-
Παράθεση από giannnis12: “Παράθεση από kostakislarisa: “Απορία, πως κάνουμε scroll screenshot;; ” Με 3 δάκτυλα ” Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε, έκλεισα τον διακόπτη και τον άνοιξα πάλι και λειτούργησε. Δεν έβγαζε την επιλογή κύλιση/scroll. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Απορία, πως κάνουμε scroll screenshot;;
-
Σε 2 poco f2 pro δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία και γενικά με την ρομ. Από χθες που είμαι με την τελευταία ρομ είμαι οκ. Μήπως ευθύνεται κτ άλλο για το πρόβλημα σου.
-
Μήπως να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις ξανά για να δεις αν κατέβηκε σωστά πριν;
-
Το πρόβλημα με την εφαρμογή αναβάθμισης στο poco f2 συνεχίζεται. Την κατεβάζω χειροκίνητα.
-
Κατέβασε τη από το λινκ, με την εφαρμογή αναβάθμισης υπάρχει κάποιο πρόβλημα.