Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν το βρίσκω ούτε ali ούτε banggood. Μάλλον είναι σε έλλειψη..
-
@RASTAVIPER βρίσκω αυτό, αλλά αν δεις σε αυτά που μπορείς να παραγγείλεις έχει άλλο σε σχέση με αυτό που έχει στην πρώτη σελίδα.. Xiaomi Mijia Universal Intelligente Smart Fernbedienung WIFI IR Schalter 360 Grad Xiaoai lautsprecher pro TV Control Sensor|Smart Remote Control| - AliExpress
-
Καλημέρα, ναι βρίσκω ένα σαν ηχείο και έχει 80€.. Δεν ξέρω αν μπορώ να παραθέσω λινκ εδώ..
-
Δυστυχώς δεν το βρισκώ πουθενά διαθέσιμο..
-
Εννοείς την εφαρμοφή του κινητού; Edit: Επειδή το διατύπωσα λάθος, θέλω να συνεργάζεται με τους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας που έχω στο mi home.
-
Υπάρχει συσκευή με υπέρυθρες που να ελέγχει συσκευές και να συνδέεται στο mi home;
-
Έλα ντε, σωστή η παρατήρηση σου.. Δηλώνω παρών και καλά!!
-
Παρατήρησα όταν ανοίγω ένα λινκ μέσω του Facebook δεν κάνει scroll, αλλά αν παω πίσω και ανοίξω πάλι το ίδιο λινκ είναι οκ. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Επίσης στην κουρτίνα φαίνεται αχνά και δεν ενεργοποιείται η λειτουργία ανάγνωσης, πρέπει να μπω από τις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιήσω. Δεν ξέρω αν αυτά είναι τωρινά προβλήματα, απλώς τώρα τα έδωσα σημασία..
-
Επίσης ότι έχω συνδεμένο στον κινέζικο server γενικά καθυστερεί πολύ τους τελευταίους μήνες.. Όχι ότι στον ευρωπαϊκό είναι τέλεια αλλά είναι καλύτερα από τον Κινέζο.. Καλημέρα!
-
Και στο poco f2 συνεχίζει το πρόβλημα με την εφαρμογή αναβάθμισης. Την κατέβασα από τον σύνδεσμο και την πέρασα από twrp. Μόλις άνοιξε, τα υπόλοιπα αύριο!
-
Το πιο πιθανό είναι ότι έχει θέματα ο σέρβερ εκείνες τις στιγμές, αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Και ο αδερφός μου το έπαθε αλλά του τον εμφάνισε την επόμενη μέρα. Αν το ξανακάνει θα το τεσταρω.
-
Παράθεση από gkalen: “@ddmas Πήγαινε και πάτα παρατεταμένα στην εφαρμογή "Ρολόι" , στο popup που θα ανοίξει επέλεξε "πληροφορίες εφαρμογής" και άνοιξε τις ειδοποιήσεις .. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το ξυπνητήρι.. ” Και δεν το λες καλέ μου άνθρωπε αυτό να σωθώ, έχω πόσο καιρό ψάχνω τι φταίει στο κινητό της γυναίκας.. κάθε φορά που χτυπούσε το έκανε επανεκκίνηση για να το κλείσει αν ενεργοποιούνταν το ξυπνητήρι με ανοιχτή οθόνη.. Έτρωγα κατάρες ότι δε της πήρα καλό κινητό
-
Αυτό με τους ήχους ειδοποίησης το παρατήρησα και εγώ, σε κάθε ρομ αλλάζουν.
-
Εγώ έχω το poco f2 (lmi) και αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Τα logs με ποιο τρόπο μπορώ να τα πάρω;
-
Καλημέρα, από την εφαρμογή αναβάθμισης συνεχίζει το πρόβλημα. Έχουμε κανένα νέο που δεν είδα;
-
@MIUI_ART στον updater βγάζει 21.9.17 ενώ από την πρώτη σελίδα λέει 21.9.15. Είναι η διορθωμένη, να την κατεβάσω; Το πρόβλημα στον updater παραμένει. Καλημέρα! Edit: στο lmi αναφέρομαι. Εdit 2: Δεν πρόσεξα το δεύτερο λινκ με τις 21.9.17, οπότε όλα καλά!
-
Κατέβασε τη απο το link της πρώτης σελίδας. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την εφαρμογή αναβάθμισης.
-
Σε poco f2 από τον πρωί που την πέρασα είναι οκ, δεν κάνει τα κολλήματα που είχε η προηγούμενη!
-
@gkalen δεν έχω κάποιο άλλο τηλέφωνο κοντά όταν το βγήκε αυτή η ειδοποίηση όμως.