Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μετά από ξεκλείδωμα μου βγάζει αυτό, όχι πάντα όμως. Ξέρει κανείς από τι είναι;
-
@anakondagr την έβαλες; Εγώ γύρισα πάλι στην 21.9.1 είχε θέμα η τελευταία.
-
@atsarantos καλημέρα, από χθες που γύρισα στην προηγούμενη δεν μου το ξανακανε.
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΧαχαχαχα ε ήταν παλιές με φίλους κλπ ξέρεις.. Αυτό με το wipe δε το έκανα ακόμα ευτυχώς!
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΆστα να πάνε και έχω ξενερώσει, για τις φωτό ξενέρωσα περισσότερο...
-
@jpastos εμένα πάλι το αντίθετο, το απόγευμα από τις 19:00 μέχρι πριν καμιά ώρα που γύρισα μια έκδοση πίσω το έκανε 4 φορές.. Άστο όπως είναι μη το πειράζεις ντιπ
-
Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποιο άλλο αρχείο, κατεβασε τη rom για το κινητό σου από την πρώτη σελίδα από τον browser, είτε στο κινητό απευθείας είτε στον υπολογιστή και μετα να την περάσεις στο κινητό.
-
Στο poco f2 (lmi) γύρισα στην προηγούμενη, κολλάει μετά από ξεκλείδωμα και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα παρά μόνο επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power. Το κάνει αρκετά συχνά..
-
Παράθεση από atsarantos: “Σε LMI μου έχει freezzάρει 2 φορές μέσα σε 5 ώρες που έχω βάλει την rom. Επάνω στο ξεκλείδωμα οθόνης και χρειάστηκε force reset για να επανέλθει ” Επιβεβαιώνω και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα, μόλις το ξεκλείδωσα έμεινε έτσι πάτησα το power φάνηκε να κλέιδωσε και δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα. Επανήλθε κρατώντας το power, κάνοντας επανεκκίνηση.
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΠρέπει να έχω δοκιμάσει καμιά 15αριά προγράμματα..
-
Από τον updater μου βγάζει "προέκυψε σφάλμα λήψης" και στις ειδοποιήσεις ότι δεν ταιριάζει το md5. Αναφέρομαι στο lmi.
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΈχεις κανένα να δοκιμάσω;
-
Ναι είναι λάθος μετάφραση από την eu νομίζω.
-
Όλα κομπλε, έβαλα την τελευταία dev. 6 λεπτακια μαζί με το twrp, ευχαριστώ @gkalen!!
-
Στη δική μου συσκευή το πέρασα από fastboot νομίζω γιατί είχα θέμα με update μιας rom δεν την έκανε. Τώρα στο τελευταίο twrp που φοράμε.
-
Παράθεση από gkalen: “@kostakislarisa Βάλε την τελευταία developer , θα χρειαστεί ίσως αλλαγή του twrp πρώτα .. ” Το twrp μεσω fastboot έτσι;
-
Hdd recovery
Μήνυμα@SoNik+ τελικα δεν βρίσκει τίποτα το πρόγραμμα. Με άλλα που βρίσκει αρχεία δεν είναι καν δικά μου, δεν ξέρω πως τα βρίσκει.
-
@gkalen twrp σίγουρα, να αποφύγω το factory θέλω και την γκρίνια
-
Ανεβάζω screenshot
-
Μια γνώμη, της γυναίκας μου το poco f2 είναι με την 21.1.13. Σε ποια μπορώ να πάω χωρίς να χρειαστεί factory;