Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Spiros80k έχεις πατήσεις τα 2 κουμπιά ταυτόχρονα για περίπου 3 δευτερόλεπτα; Λέει και ηχητικό μήνυμα όταν ενεργοποιηθεί για να συνδεθεί σε δίκτυο. Δοκίμασε το έτσι και αν δεν γίνει πάλι πάτησε το πλήκτρο με το σπιτάκι για 5 δευτερόλεπτα ώστε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχω την ίδια σκούπα και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα κατά τη σύνδεση.
-
Στο poco f2 όλα καλά από χθες που την έβαλα!!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαρακαλώ!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΔες στις ρυθμίσεις κλήσεων στο μενού Τοποθεσία, έχει προεπιλεγμένο κωδικό χώρας. Ίσως έχει προεπιλεγμένο της Αγγλίας.
-
Στο lmi όλα οκ εκτός του μεσεντζερ, τρώει σκαλωματα. Δοκίμασα και καθαρισμό αλλά δεν.. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο.
-
Όλα οκ στο poco f2 pro από το πρωί που την πέρασα..!
-
@CHEVROLET SPARK από ότι κατάλαβα δεν στο δείχνει, απλά αν χρειαστεί μνήμη θα τραβήξει εκείνη τη στιγμή που θα τη χρειαστεί.
-
[Miui 12.Χ - 21.7.21/22] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
Μήνυμα@Octaviastikos χαχαχαχαχα έχεις ένα δίκιο κάνει 11 και όχι 12..!
-
[Miui 12.Χ - 21.7.21/22] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
ΜήνυμαΌλα οκ από το πρωί που την πέρασα στο poco f2 pro. Η επέκταση της ραμ πρέπει να αναγράφεται σαν συνολική μνήμη; 8+3 12?!?!?
-
Την προηγούμενη δεν την έβαλα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά με αυτή δεν έχω κανένα θέμα. Αυτό με το πάγωμα το είχε πριν 3-4 εκδόσεις αλλά συνήλθε μετά με επόμενες εκδόσεις. Έκανε factory με αυτή την έκδοση;
-
Με αυτή την έκδοση έχεις θέμα; Δεν παρατηρώ αυτά που λες στη δική μου συσκευή τουλάχιστον..
-
Παράθεση από nikatapi: “Περάστηκε σε Poco F2 Pro, ελπίζω να εξαλείφθηκαν τα θεματάκια που είχα με την προηγούμενη έκδοση (κολληματα, έπρεπε να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω την οθόνη για να ανταποκριθεί η συσκευή). ” Ακριβώς το ίδιο είχα πριν 2-3 εκδόσεις.. Ξεκλείδωνα και ήταν κενή η οθόνη..
-
Καλημέρα, για να κάνω backup από twrp ποιες επιλογές τικαρω; Έχω να κάνω από όταν είχα το Mi4..
-
Ενώ το πρωί μου εμφάνισε διαθέσιμη ενημέρωση, τώρα λέει ότι είναι ενημερωμένη η συσκευή. Poco f2 pro
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΊσως και να γίνεται αν φλασαρεις από πάνω την προηγούμενη, αλλά δεν είναι απίθανο να χρειαστεί και factory που σημαίνει στήσιμο από την αρχή..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΆρα πιθανόν είναι θέμα της rom.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜάλλον δεν το διάβασα καλά εγώ, συγνώμη! Ναι ας το δοκιμάσει και αυτό.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@amavroudis αυτό είπε ο φίλος ότι αν βγάλει το pin σε άλλη συσκευή και βάλει τη sim πάλι στο δικό του κινητό λειτουργεί κανονικά. @George Zotos δοκίμασες μήπως reinstall της ρομ; Εγώ προσωπικά τις αποφεύγω τις stable για το poco, θυμάμαι από το Νοέμβριο που δοκίμασα είχε θέμα..
-
@CHEVROLET SPARK Δεν είχα αυτό είναι το θέμα, ήμουν στη δουλειά οπότε αν γινόταν στραβή θα έκλαιγα