Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Περάστηκε στο Poco f2, ευτυχώς δεν πέρασα την πρώτη το πρωί..
-
Μου έχει έρθει ειδοποίηση για την 21.6.30, ισχύει; Δεν βλέπω αντίστοιχο νήμα για τη ρομ. Την κατέβασα αλλά δεν την φλασαρα ακόμη.
-
Είπα να χρησιμοποιήσω τα gestures αλλά από το πρωί έχει κολλήσει 2 φορές η κίνηση από κάτω προς τα πάνω που βγαίνεις στην αρχική οθόνη και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω εναλλαγή από gestures σε κουμπιά και να το γυρίσω πάλι σε gestures. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;
-
Έτσι ναι δουλεύει @gkalen !!
-
Το γύρισα στο φωτεινό γιατί μου έφυγαν τα μάτια
-
Και στο poco f2 το ίδιο πρόβλημα με το σκούρο θέμα δεν φαίνονται τα γράμματα σχεδόν καθόλου.
-
Ναι @amavroudis χρησιμοποιώ dual apps! Ευχαριστώ για την πληροφορία!
-
Όταν κάνει decrypt στο poco f2 το twrp εμφανίζει 2 χρήστες, τον 0 που κάνει decrypt και τον 999 που βγάζει πάντα fail. Τι ακριβώς είναι αυτά τα 2;
-
@gkalen έκανα καθαρισμό προσωρινής μνήμης από τον updater, ξανακατεβασα τη ρομ μέσω του updater τη φλασαρα μέσα από τον updater και τώρα εμφανίζει την έκδοση στις ρυθμίσεις όπως πρέπει.
-
@gkalen δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω, έχει κολλήσει εκεί παρά τα 2 φλασαρισματα των 2 τελευταίων ρομ..
-
@MIUI_ART όχι μόλις το τσεκαρα. Τι άλλο μπορεί να είναι;
-
@gkalen εμένα εδώ και 2 ρομ έχει κολλήσει στην 21.6.2 και νόμιζα ότι δεν φλασαρα την προηγούμενη και έμεινε εκεί αλλά και με την τελευταία πάλι το ίδιο λέει..
-
@MIUI_ART είδα το ποστ και νόμιζα έγινε re-upload. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για κάποιο λόγο και επίσης στις ρυθμίσεις δείχνει ότι φοράω την 21.6.2 εδώ και 2 ρομ..
-
Έγινε re-upload για το lmi; Να την ξανακατεβασω;
-
Ενώ έχω φλασαρει αυτή τη ρομ στις ρυθμίσεις φαίνεται ότι φοράει την 21.6.2..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΉ είναι εικονικό ή δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή στα δίκτυα Vodafone και cosmote. Θα κάνω δοκιμή με άλλο xiaomi ενός φίλου που είναι αγορασμενο από Vodafone να δω τι βγάζει.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΑν είναι εικονικό οκ αλλά παρατήρησα ότι δεν πιάνει και ταχύτητα σε σχέση με το Samsung στα ίδια σημεία.. Όχι ότι με καίει, κουβέντα να γίνεται
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Octaviastikos το θέμα είναι ότι εγώ που έχω 1 sim πιάνει 5g αλλά στο speedtest φαίνεται σαν LTE. Στο εταιρικό κινητό που είναι Samsung στην ίδια εφαρμογή γράφει 5g όταν πιάνει 5g το κινητό..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@giasoy θέλω να κάνεις μια δοκιμή, κατέβασε την εφαρμογή speedtest της okla και όταν θα είσαι με 5g ανοιξε τη και δες αυτά που έχω με βελάκια στη φωτό.
-
Έτοιμο και το poco f2, φαίνονται όλα καλά εκ πρώτης όψεως!