Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@giasoy για το gpay δεν μπορώ να σου απαντήσω διότι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όσον αφορά τον exchange δουλεύει κανονικά. Μέχρι πριν 1 μήνα το χρησιμοποιούσα και σαν εταιρικό το κινητό με mail κλπ..
-
Κάνει κάτι κουλά το poco f2 (lmi) κατά το ξεκλείδωμα, ενώ ξεκλειδώνει φαίνεται το φόντο αρχικής οθόνης χωρίς κανένα εικονίδιο και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα κλειδώνει πάλι και στο επόμενο ξεκλείδωμα είναι οκ.
-
Την πέρασα στο Poco f2 (lmi), φαίνεται καλύτερα από την προηγούμενη και στο δακτυλικό αποτύπωμα ανταποκρίνεται πιο γρήγορα.
-
Έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές καθυστερεί το δακτυλικό αποτύπωμα στο lmi. Επίσης μερικές φορές ξεκλειδώνει και μένει το φόντο της οθόνης ξεκλειδωματος και επανέρχεται με κλείδωμα και ξεκλείδωμα.
-
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, λύση δεν κατάφερα να βρω όμως ότι και αν έχω δοκιμάσει.. Ευτυχώς που σώθηκα με τα 7 της γυναίκας..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI o recorder είναι στην έκδοση 1.9.53 αλλά είμαι με την τελευταία developer rom από τα παιδιά εδώ. Οπότε υποθέτω πως είναι κάποιο bug της global rom που φοράς. Για να περάσεις την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader, να περάσεις twrp και να flashαρεις την ελληνική rom. Χοντρικά αυτά είναι τα βήματα.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI μόλις έκανα δοκιμαστική ηχογράφηση και με αφήνει να το κάνω αντιγραφή στο φάκελο music. Δεν έχω telegram για να κάνω δοκιμή.
-
@gkalen από ότι βλέπω έχει windows 10 ο φίλος. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και τελικά μόνο από το pc της γυναίκας το κατάφερα που έχει τα 7..
-
@SAMARAS μήπως το έχει power menu;
-
@SAMARAS πας ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις-> επιλογές προγραμματιστών και είναι εκεί η επιλογή σε εμένα είναι ως "εκτεταμένο μενού ισχύος" .
-
5g δίκτυο
ΜήνυμαΤο ξέρω απλά το έβαλα ενδεικτικά.
-
@SAMARAS η εντολή είναι fastboot flash recovery twrp.img όπου twrp.img βάζεις το όνομα που προσπάθησες στην παραπάνω εικόνα. Κάτσε να το δουν τα παιδιά πρώτα μη τυχόν και κάνω κάποιο λάθος.
-
5g δίκτυο
ΜήνυμαΌποιος έχει το κινητό θέλω να κατεβάσει την εφαρμογή speed test της Okla και με δεδομένα αν πιάνει 5g να την ανοίξει και να μου πει τι γράφει στο σημείο που έχω στο screenshot. Εγώ με Vodafone αν και πιάνω 5g εκεί γράφει LTE.. Ενώ σε μια συσκευή Samsung A32 που έχω από τη δουλειά γράφει 5g στην εφαρμογή του speed test..
-
Μόλις την πέρασα στο poco f2 (lmi), όλα καλά άνοιξε και φαίνονται όλα καλά!
-
Μήπως να δοκίμαζες ένα reinstall τη ρομ μήπως κάτι δεν έκατσε καλά;
-
Καλημέρα, εφόσον έκανες αυτές τις ενέργειες και δεν επανήλθε τότε έχει θέμα το touch της οθόνης. Επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου πουν αν θα το στείλεις εκεί.
-
Καλημέρα, εφόσον έκανες αυτές τις ενέργειες και δεν επανήλθε τότε έχει θέμα το touch της οθόνης. Επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου πουν αν θα το στείλεις εκεί.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@gkalen ναι! Πήγαν όλα καλά οπότε όπως είπες και εσύ δεν θα έχουμε θέμα. Τουλάχιστον με τον κλασικό τρόπο που το κάνω εγώ.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@gkalen έχω βάλει την τελευταία οπότε είναι οκ, μόλις το δοκίμασα πάλι και κάνει decryption κανονικά με το μοτίβο. Με pin δεν δοκίμασα.
-
Μήνυμα@gkalen όχι δεν έχω αυτή του ποστ, απλά έχω αυτή την έκδοση. Οκ θα περάσω αυτή αν είναι. Edit: Όλα οκ, πέρασα αυτή που έβαλες στο ποστ και μετά την τελευταία. Σε ευχαριστώ πολύ!!