Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@kostakislarisa Μπορείς να φλασαρεις αυτή τη ρομ που έχει μέσα το νέο recovery , είναι η προηγούμενη αλλά θα σου αλλάξει το twrp και θα μπορέσεις να περάσεις την καινούργια μετά .. XTRV-HMK30Pro_21.5.12.zip ” Έλα σόρρυ καθυστέρησα λίγο, με αυτή είμαι τώρα!
-
Στο poco f2 pro τουλάχιστον όχι δεν έχω θέμα με το WiFi..
-
@gkalen ναι με 1206. Θες να δοκιμάσω κάτι;
-
@gkalen μια χαρά φαίνεται στο lmi. Μπαίνει στις ρυθμίσεις της sim πλέον.
-
Ναι τότε είναι πρόβλημα
-
Ναι τότε είναι πρόβλημα
-
Παράθεση από volanis1980: “2) Με συνδεδεμένο το ακουστικό bluetooth δεν σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πράγμα πολύ εκνευριστικό καθώς εύκολα μπορεί να πατηθεί πχ τερματισμός κλήσης. ” Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό που δεν σβήνει αφού η κλήση είναι στο Bluetooth και όχι στο ακουστικό του κινητού για να σβήσει με τον αισθητήρα. Σε εμένα δεν έσβηνε ποτέ όταν είχα την κλήση σε ακουστικό Bluetooth, μόνο αν κλειδώσω το κινητό.
-
Παράθεση από volanis1980: “2) Με συνδεδεμένο το ακουστικό bluetooth δεν σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πράγμα πολύ εκνευριστικό καθώς εύκολα μπορεί να πατηθεί πχ τερματισμός κλήσης. ” Καλημέρα, έχω την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό που δεν σβήνει αφού η κλήση είναι στο Bluetooth και όχι στο ακουστικό του κινητού για να σβήσει με τον αισθητήρα. Σε εμένα δεν έσβηνε ποτέ όταν είχα την κλήση σε ακουστικό Bluetooth, μόνο αν κλειδώσω το κινητό.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@mrvaggos από τις ρυθμίσεις του messenger ενεργοποιήσεις την επιλογή για τα bubbles;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΥποθέτω πως θα πάρει και την επόμενη έκδοση android..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠάρε το f2 τότε Εγώ το f2 έχω 8 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠάρε το F3 έχει και τον 870.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι σε τι τιμή και ποια εκδόση..
-
@gkalen έχω βάλει απευθείας την διορθωμένη, όχι την πρώτη που βγήκε. Γενικά μια χαρά είναι δεν έχει θέμα το κινητό!