Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα! Και στο poco f2 (lmi) δεν ανοίγει η επιλογή 'καρτες sim και κινητά δίκτυα', χωρίς όμως να πετάει κάποιο σφάλμα είτε δεν ανοίγει είτε σε πετάει στην αρχική οθόνη.
-
Σας παρουσιάζει πρόβλημα το messenger; Μου πετάει ειδοποιήσεις για μηνύματα που έχω διαβάσει. Ειδικά σήμερα έχει ξεσκιστει..
-
@Nick Freegman κανονικά θα έπρεπε να δρομολογεί την κλήση μέσω wifi όταν έχει χαμηλό σήμα όταν έχεις επιλεγμένο το 'Κατα προτίμηση δίκτυα κινητής τηλεφωνίας'. Ίσως φταίει η ρομ και διορθωθεί στην επόμενη.
-
Τελικά @gkalen βρήκα γιατί έκανε reboot μετά από κάθε φλασαρισμα..
-
@gkalen αυτό είναι το περίεργο δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις.. Και έχουμε το ίδιο twrp.
-
@MiltosDelis τότε κατάλαβα εγώ λάθος και ζητώ συγγνώμη! Το ίδιο μου έκανε και στην προηγούμενη ρομ.
-
@MiltosDelis μάλλον αναφέρεσαι σε άλλο θέμα εσύ, εγώ αναφέρομαι στη διαδικασία της εγκατάστασης της ρομ.
-
Μόλις την έβαλα και εγώ στο Poco f2, @gkalen δες το screenshot πάλι έκανε μόνο του reboot μόλις τελείωσε το φλασαρισμα. Πρόλαβα έβγαλα λίγο πριν κάνει το reboot. Χειροκίνητη εγκατάσταση έκανα.
-
Παράθεση από rodosman: “Παιδιά δουλεύουν οι διπλότυπες εφαρμογές στο poco f2 pro ;;;; ” Έχω καιρό να δοκιμάσω διότι μου δημιουργούσε πρόβλημα με το χώρο αποθήκευσης και έπρεπε να κάνω factory για να συνέλθει.. @gkalen μήπως έχεις δοκιμασει εσύ;
-
Xiaomi EC2
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα, θέλω τα φώτα όποιων γνωρίζουν. Έχω πάρει μια κάμερα xiaomi ec2 μαζί με το gateway international version την οποία περιμένω να έρθει, επίσης μια χωρίς το gateway η οποία είναι global version και μου έχει έρθει. Τώρα βρηκα πάλι σε προσφορά την international version χωρίς το gateway και θέλω να πάρω άλλες 2. Η ερώτηση μου είναι η εξής, θα συνδεθούν όλες στο gateway ή θα έχω θέμα που η μία είναι global και οι άλλες international;
-
@gkalen αυτά που αναφέρεις μου βγάζει πάντα και μένα σε χειροκίνητη εγκατάσταση αλλά σήμερα εμφάνισε ένα 'cancel' και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έκανε reboot μόνο του, στο τραπέζι το είχα για να πω ότι έστω πάτησα κάτι καταλάθος.. Μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε πάντως..!
-
@gkalen χειροκίνητα το έκανα, μόλις τελείωσε το flashαρισμα έβγαλε κάτω δεξιά αν θέλω να πατήσω 'cancel' και έκανε reboot μόνο του σε δευτερόλεπτα. Γι'αυτό το έγραψα επειδή μου έκανε εντύπωση που έκανε μόνο του reboot.
-
Την πέρασα μόλις στο poco f2! Έκανε reboot to system μόνο μόλις τελείωσε το flashαρισμα, άλλαξε το script ή έγινε κάτι λάθος;
-
Καλημέρα, όλα καλά στο poco f2. Το μόνο που παρατηρώ είναι μια μικρή καθυστέρηση στο fingerprint, κατά τα άλλα όλα καλά!
-
@xnikos απενεργοποιείται ναι αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ενεργοποιείται η sim. Αν κατάλαβα καλά ο φίλος ήθελε να ανοίξει το κινητό χωρίς να συνδεθεί η κάρτα στο δίκτυο κινητής.
-
@lazkal από τη στιγμή που έχεις τη sim στο κινητό θα σου ζητάει το pin, δεν μπορείς να το παραβλέψεις παρά μόνο αν βγάλεις τη sim όπως έκανες.
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη! Όλα καλά!