Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απλά μάλλον η διατύπωσή σου ήταν λάθος, αυτά συμβαίνουν σε όλες τις rom. Δόξα το θεό εδώ τα παιδιά βοηθάνε και με το παραπάνω και με το αζημίωτο φυσικά. Αν θες να αποφύγεις όλα αυτά βάλε μια stable και θα είσαι άρχοντας!
-
@babis306 σεβαστή η γνώμη σου, αλλά να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη rom είναι developer που σημαίνει ότι δεν είναι σταθερή και είναι σε δοκιμαστικό στάδιο για να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν και να βγει η stable έκδοση χωρίς προβλήματα. Οπότε αν δε θέλεις να 'μπλεκεις' με όλα αυτά κάνε ένα factory και πέρνα την stable. Οι εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις μπορεί να δημιουργήσουν ασήμαντα προβλήματα (bugs) αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα που να χρειαστεί να κάνεις factory. Σου το λέω εν…
-
Έκανε 2 ώρες να τελειώσει το misflash και τελείωσε με error αλλά άνοιξε κανονικά η συσκευή.. Τέλος καλό όλα καλά και ας πήρε 2 ώρες..! Edit: Έβαλα την global με fastboot και είναι κρυπτογραφημένο, οπότε μπόρεσα και έβαλα το Microsoft intune κατευθείαν.
-
Έκανε 2 ώρες να τελειώσει το misflash και τελείωσε με error αλλά άνοιξε κανονικά η συσκευή.. Τέλος καλό όλα καλά και ας πήρε 2 ώρες..! Edit: Έβαλα την global με fastboot και είναι κρυπτογραφημένο, οπότε μπόρεσα και έβαλα το Microsoft intune κατευθείαν.
-
Έχω το mix 2 (chiron) 25 λεπτά και συνεχίζει ακόμη με το mi flash, ενώ στο status λέει finished στο result λέει flashing. Πρώτη φορά κάνει τόση ώρα..
-
Έχω το mix 2 (chiron) 25 λεπτά και συνεχίζει ακόμη με το mi flash, ενώ στο status λέει finished στο result λέει flashing. Πρώτη φορά κάνει τόση ώρα..
-
Κομπλέ και στο poco f2, επανήλθε το VoWiFi που με την προηγούμενη δεν λειτουργούσε. Στις επαφές έχει γυρίσει στα αγγλικά.
-
Για να μπορέσω να βάλω το microsoft intune για το εταιρικό mail. Θέλει κρυπτογράφηση αλλιώς δεν μπορώ να το βάλω..
-
Για να μπορέσω να βάλω το microsoft intune για το εταιρικό mail. Θέλει κρυπτογράφηση αλλιώς δεν μπορώ να το βάλω..
-
Προσπαθώ να κάνω κρυπτογράφηση στο mix 2 (chiron) με την τελευταία stable και μένει στο logo της xtrv. To άφησα από την τετάρτη βράδυ στη φόρτιση και πάτησα την επιλογή για κρυπογράφηση και μέχρι σήμερα το πρωί ήταν εκεί στο logo.. Μπορώ να κάνω κάπως αλλιώς κρυπτογράφηση;
-
Προσπαθώ να κάνω κρυπτογράφηση στο mix 2 (chiron) με την τελευταία stable και μένει στο logo της xtrv. To άφησα από την τετάρτη βράδυ στη φόρτιση και πάτησα την επιλογή για κρυπογράφηση και μέχρι σήμερα το πρωί ήταν εκεί στο logo.. Μπορώ να κάνω κάπως αλλιώς κρυπτογράφηση;
-
Όχι όχι εδώ τη δική μας.
-
Όχι όχι εδώ τη δική μας.
-
Καλησπέρα, στο mix 2 με την τελευταία stable και εγώ (V12.0.1.0) έβαλα το Microsoft intune για να βάλω το εταιρικό μέιλ και μου ζήτησε να κάνει κρυπτογράφηση του τηλεφώνου. Πάτησα να κάνει και έχει 2 ώρες τώρα κολλημένο στο logo της xtrv. Να αρχίσω να ανησυχώ;
-
Καλησπέρα, στο mix 2 με την τελευταία stable και εγώ (V12.0.1.0) έβαλα το Microsoft intune για να βάλω το εταιρικό μέιλ και μου ζήτησε να κάνει κρυπτογράφηση του τηλεφώνου. Πάτησα να κάνει και έχει 2 ώρες τώρα κολλημένο στο logo της xtrv. Να αρχίσω να ανησυχώ;
-
Στο poco f2 κάτι παίζει, τρώει κάτι κολλήματα.. Πχ πατάω το εικονίδιο του mozilla και μου πετάει μια συγκεκριμένη συνομιλία από το messenger, κάνω αναζήτηση κάτι στο google από mozilla και αν χρειαστεί να πάω πίσω με το '<' δεν πάει και αν βγω στην κεντρική οθόνη και ανοίξω πάλι τον mozilla λειτουργεί μετά το '<'. Γενικά δεν τραβάει καλά.. Έχω κάνει wipe dalvik/cache πριν και μετά το φλασαρισμα.
-
Back cover
ΜήνυμαΤελικά παρήγγειλα από ali στα 35€, ελπίζω να είναι οκ.
-
Έχω την εντύπωση πως έχει μια καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών και εναλλαγών μεταξύ τους.. Μιλάω για το poco f2
-
Και εκεί που νόμιζα ότι ήμουν με αυτή τη ρομ, τελικά είχα φλασαρει ξανά την προηγούμενη από λάθος και δεν το είχα δει.. το παρατήρησα σήμερα..
-
Όλα οκ και στο poco f2 pro. Εκτός από το mi connect που βγάζει αναφορά μετά από επανεκκίνηση.