Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν ξέρω τι παίζει, το απενεργοποίησα και όλα καλά.
-
Τελικά είναι ασυμβατότητα της συσκευής καθώς δεν είναι πιστοποιημένη στο δίκτυο της Vodafone. Οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι όσον αφορά το volte. Οπότε όσοι έχουν poco f2 pro (lmi) μέχρι να πιστοποιηθεί η συσκευή υπάρχει θέμα με τα sms..
-
Μίλησα με Vodafone και θα μου κάνουν αντικατάσταση sim, θα ενημερώσω αν λυθεί το πρόβλημα με την αντικατάσταση.
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen βρήκα λύση για τα sms, απενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις κάρτας sim και τα sms είναι οκ πλέον φεύγουν κανονικά..! ” έτσι ακριβώς και σε φίλο, όσο τρελό κι αν φαίνεταικάτι έχει κάνει η vodafone... με το σήμα της σε 4G πως είσαι? ” Πάρα πολύ καλά και από ταχύτητες και από θέμα κάλυψης. @amavroudis λειτούργησε με απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις.
-
@gkalen βρήκα λύση για τα sms, απενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις κάρτας sim και τα sms είναι οκ πλέον φεύγουν κανονικά..!
-
Παράθεση από troullis2004: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi 10. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την recovery by Lrteam και περνάμε τη ρομ μέσω fastboot boot twrp? Έχουμε λειτουργικό recovery να φλασαρουμε μόνιμα ώστε να μη χρειαζόμαστε PC κάθε φορά; Ευχαριστώ. ” Νομίζω πως συνεχίζει μόνο μέσω fastboot. Δεν έχει βρεθεί λύση ακόμη. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
-
Τι να δοκιμάσω για την καθυστέρηση στα sms; Δεν στέλνονται αμεσως, θέλει κανένα 5λεπτο να σταλεί.. Έχω κάνει απεγκατασταση ενημερώσεων των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας αλλά τπτ..
-
@giannnis12 σε ευχαριστώ, αν και αυτό έκανα απλά το ανέφερα σαν πρώτη εικόνα με το που άνοιξε το κινητό.
-
Δεν εμφανίζει ημερομηνία στην οθόνη κλειδώματος στο poco f2. Edit: Πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων έχω βάλει να εμφανίζει την ταχύτητα dl/up και δείχνει KB/δ και όταν πιάνει πάνω από 1MB/s έχει s και όχι δ.
-
Ναι Vodafone έχω, άρα λειτουργεί απλά δεν έχει το σήμα.. Το πρόβλημα με τα sms ξεκίνησε εδώ και μια βδομάδα περίπου.. θα δοκιμάσω να τα απενεργοποιήσω να δω πως θα συμπεριληφθεί. Καλημέρα!
-
@gkalen η rom που έδωσες για δοκιμή δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά, ελάχιστη ως προς τη διαχείριση ram (προς το καλύτερο). Η μπαταρία είναι το ίδιο δεν έχει διαφορά. Μερικές φορές ξεκλειδώνω με το fingerprint και έχω μαύρη οθόνη, πρέπει να το κλειδώσω με το power button να το ξεκλειδώσω πάλι και όλα είναι οκ. Αυτό το έκανε και με προηγούμενες rom. Vowifi δουλεύει κανονικά, volte μάλλον όχι δεν βγάζει το σήμα (δεν δούλευε ούτε με προηγούμενες rom). Το πρόβλημα με τα sms που είχα υπάρχει ακόμη, πάν…
-
Όχι μόνο στο 13033, γενικά καθυστερούν να σταλούν ή δεν πάνε καθόλου. Από 13033 κατάλαβα ότι κάτι παίζει..
-
Εκεί το παρατήρησα πρώτη φορά στο 13033 το Σάββατο και νόμιζα είναι τυχαίο αλλά συνεχίζει μέχρι και σήμερα.. Θα δοκιμάσω τη νέα ρομ το απόγευμα και θα ενημερώσω!
-
Το έκανα αλλά δεν έχει αποτέλεσμα, πάλι καθυστερεί.. Έχω τσεκαρει τα πάντα από ρυθμίσεις και είναι οκ όλα.
-
Καλημέρα! Παρατήρησα ότι καθυστερεί να στείλει sms ή δε τα στέλνει καθόλου.. Έχει κανένας παρόμοιο θέμα;
-
@gkalen το vowifi μπορείς να το δοκιμάσεις βάζοντας σε λειτουργία πτήσης, και στη συνέχεια ανοίγοντας το wifi. Αν μπορείς να κάνεις κλήση έχει ενεργοποιηθεί! Αυτή είναι γενικά η λειτουργία του, όταν δεν καλό σήμα ή και καθόλου 'πιανει' από το WiFi.
-
Και ναι δούλεψε @gkalen!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Edit: το volte πως μπορούμε να εξακριβώσουμε ότι δουλεύει;
-
@Vstromakias εμένα δεν λειτουργεί δυστυχώς..
-
@gkalen ακριβώς, έχω κάνει αυτά που είπες αλλά δεν λειτουργεί.
-
@ktsiaras poco f2 pro (lmi). Σε εμένα δεν έχει λειτουργήσει από όταν έβαλα dev.