Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τη φόρτιση το παρατήρησα το βράδυ επειδή άναβε η οθόνη ξανά.. Αλλά αυτό με το ξυπνητήρι είναι θέμα μέσα στον ύπνο να πρέπει να πατήσεις "πίσω" και μετά να το σταματήσεις Στην προηγούμενη rom που έχω της γυναίκας δε το κάνει αυτό με το ξυπνητήρι.
-
Καλημέρα, παρατήρησα ότι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι δεν βγάζει τις επιλογές από το ξυπνητήρι (αναβολή κλπ) αλλά την οθόνη ξεκλειδωματος να βάλω το μοτίβο ή το αποτύπωμα. Πρέπει να πατήσω πίσω για να μπορέσω να σταματήσω το ξυπνητήρι και επίσης όταν το βάζω για φόρτιση βγάζει το λογότυπο turbo charge (όπως έκανε πάντα) σβήνει η οθόνη και ανάβει ξανά σαν να το συνδεσα πάλι στον φορτιστή κάτι που δεν έκανε πριν. Αυτά τα κάνει με την τελευταία ρομ, τα έχει παρατηρήσει άλλος;
-
@lazkal αν και έχω poco f2 παρατήρησα ότι σήμερα δεν συνδέθηκε μόνο του το band και άνοιξα εγώ το mifit. Θα το δω και αύριο και θα σε ενημερώσω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
-
Καλημέρα, περάστηκε και στο poco f2. Όλα φαίνονται μια χαρά!!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα, εμένα δεν μου εμφάνισε τέτοια ειδοποίηση. Είμαι με την τελευταία dev rom.
-
Στο poco f2 της γυναίκας μου από την 20.11.18 μέχρι και την σημερινή δεν κάνει ενεργοποίηση με τίποτα την sim...
-
Δε μπορώ να μπω από ρυθμίσεις-> η συσκευή μου-> και κάνοντας tap πάνω στο έκδοση miui. Λάθος διατύπωση
-
Στο poco f2 δεν προχωράει από τον updater το update πατάω 'Ναι' και μένει εκεί.. Έκανα και διαγραφή δεδομένων του updater..
-
@gkalen ούτε έτσι μπαίνει, αλλά αν τρέξω την εφαρμογή αναβάθμιση τρέχει κανονικά..
-
Παράθεση από chrisska1969: “Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος γιατι δεν δουλεύει (πατιέται) το εικονίδιο που δείχνει την έκδοση του Miui από τις ρυθμίσεις/η συσκευή μου, με το οποίο κάνεις και τα ΟΤΑ updates...το ίδιο κάνει και στην καινούργια ρομ... ” Όντως αυτό παρατήρησα και εγώ σήμερα, ότι δεν μπορώ να μπω στον updater..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@emgrs ποια ρομ έχεις;
-
@jpastos και εμένα έτσι έκανε, μετά από 4 μέρες ενεργοποιήθηκε μόνο του..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen δεν έχει κάποια ενημέρωση τώρα, είμαι στην 294.0.0.24.129 αυτή τη στιγμή αλλά δεν δουλεύουν τα bubbles.. Είχα βάλει κάποια στιγμή αυτή που είπες πιο πάνω και δούλευε απλά όπως είπα και πιο πάνω δεν στέλνει φωτογραφίες για κάποιο λόγο.. Θα κάνω unistall & install να δω μήπως στρώσει. Edit: Τελικά δουλεύουν οι φούσκες με την τελευταία έκδοση του μεσεντσουερ @gkalen.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen παίζει, βγαίνουν τα bubbles κανονικά αλλά δεν κάνει αποστολή φωτογραφιών για κάποιο λόγο.. επίσης εμφανίζει ότι φωτογραφία ή βίντεο έχεις στείλει με τον χρήστη κάτι που δεν εμφανίζεται στις τελευταίες εκδόσεις..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜπα είναι θέμα του 11.. και εγώ το ίδιο θέμα έχω..
-
Έχω την εντύπωση πως αν τα περάσεις σε region ελλάδα όπως έκανες δεν μπορείς να αλλάξεις μετά.. Έπρεπε εξαρχής να το κάνει σε china. Εγώ το ξεκίνησα με china διότι έχεις περισσότερες επιλογές σε συσκευές να συνδέσεις.
-
@gkalen μου το έκανε και με τις προηγούμενες απλά το άφησα ως τυχαίο γεγονός, αλλά βλέπω ότι συνεχίζει.. Δεν είναι και κάτι ενοχλητικό απλώς το ανέφερα, την πρώτη σειρά έχω σε συγκεκριμένες θέσεις για πιο γρήγορη χρήση..
-
Μετά από κάθε update ή reboot μου αλλάζει τη σειρά που έχω στην κουρτίνα τις συντομεύσεις.. Υπάρχει τρόπος να το 'κλειδωσω' και να μην αλλάζει;
-
Καλημέρα! Όλα καλά και στο poco f2 από χθες βράδυ που περάστηκε!
-
Ναι το volte θέλει επικοινωνία με την εξυπηρέτηση.