Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@xnikos νομίζω το έχω απενεργοποιημένο επειδή είχα ένα θέμα με την προώθηση, θα το τσεκαρω αύριο με τη vf. Σε ευχαριστώ!
-
@xnikos 'volte carrier check was disabled' αυτό μου έβγαλε. Το αφήνω έτσι δηλαδή;
-
@xnikos αν δείξει disabled δεν είναι απενεργοποιημένο;
-
Αφηστε το, ίσως έχει θέμα ο server.. Εμένα μετά από format data που έκανα την Παρασκευή το πρωί ενεργοποιήθηκε σήμερα και συγχρονισε sms και ιστορικό κλήσεων..
-
@Koutsoukos Xristos μπορεί να μη σου κάνει κατευθείαν ενεργοποίηση..
-
Ολα καλά στο poco, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι μάλλον δεν δουλεύει σωστά ο αυτόματος φωτισμός..
-
@gkalen σε ευχαριστώ πολύ!!
-
@gkalen σε lmi από 20.11.18 αν πάω κατευθείαν σε αυτή χωρίς factory θα έχω θέμα;
-
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!! Σε lmi από 20.11.18 αν πάω κατευθείαν σε αυτή χωρίς factory θα έχω θέμα;
-
Τελικά κατέβασα το Windows 10 Update Assistant και έκανε το update κανονικά..! Καλά Χριστούγεννά να έχουμε με υγεία!!!
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΜε ποια rom είσαι;
-
Προβλήματα
ΜήνυμαΚαλημέρα, όταν συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή δεν σου βγάζει την επιλογή στο κινητό να επιλέξεις για μεταφορά αρχείων;
-
2 φορές του έκανα format data και συνεχίζει το ίδιο.. Θα του βάλω την dev πάλι γιατί δεν έχω χρόνο τώρα να ασχοληθώ με root. Θα το κάνω μέσα στις γιορτές που δεν θα χρειάζεται το τηλέφωνο, εκτός αν βρεθεί λύση με το play protect στην stable. Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για τον χρόνο σου! Edit: Όλα καλά με την τελευταία dev. Κάτι παίζει με την stable rom..
-
Οχι, είχα dev αφαίρεσα το mi account έκανα format data και του πέρασα την τελευταία stable για να το δώσω στη γυναίκα. Και μόλις άνοιξε μου πετάει αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Google account.. Του έκανα πάλι format data και εγκατάσταση την τελευταία stable και κατά το σεταρισμα βγάζει αυτό όπως και πριν..