Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΣοβαρά τώρα; Πω τι έχουν κάνει ρε φίλε... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΘα περιμένουμε 14 μέρες τώρα, αναγκαστικά...
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤην ίδια συσκευή όχι, το ίδιο μοντέλο ναι.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΆλλαξε ο χρόνος ξεκλειδώματος; Πήγα να ξεκλειδώσω το poco και λέει "Please unlock 336 hours later".
-
Καλησπέρα, χρησιμοποιεί κάποιος τους αισθητήρες Xiaomi Mijia Thermometer Hygrometer 2 ; Τους έχω συνδέσει με Bluetooth μέσω της εφαρμογής mi home, ενώ συνδεομαι πχ σε ένα μόλις πάω πίσω να πατήσω στον 2ο αισθητήρα χάνεται η σύνδεση με τον πρώτο και πρέπει να πατήσω πάνω του για να συνδεθεί εκ νέου.. Αν τα χρησιμοποιεί κάποιος χωρίς gateway αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; (Περιμένω και το gateway σύντομα). Ο αδερφός μου πχ τα έχει και τα 3 συνδεδεμένα και του δείχνει στην αρχική οθόνη του mi hom…
-
Στο λάπτοπ όμως το έκανε το update κανονικά, στο σταθερό μου έχω πρόβλημα και δεν κάνει το update..
-
Αριθμό αλλάζει μέσα στις ρυθμίσεις από τις sim; Εγώ κατάλαβα σε κλήση αλλάζει ο αριθμός..
-
Παράθεση από bas13bou: “επίσης στην συσκευή δεν αναγνωρίζει σωστά τις δυο sim μπορεί να μου αναγνώριση την μια και να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και τις κλίσεις άλλα την δεύτερη καθόλου και ενώ έχω στην σωστή θέση τις sim θα μου εμφανίσει λάθος αριθμό. ” Εννοείς ότι θα σου βγάλει στην sim 2 τον αριθμό της sim 1 για παράδειγμα;
-
Teamviewer στο twrp δεν γίνεται. Αν δεν κάνω λάθος πατώντας power button και volume down βγάζει screenshot.
-
@bas13bou όταν βάζεις το μοτίβο σου λέει ότι έγινε επιτυχώς το decrypt;
-
Καλημέρα, όταν έκανα φορμάτ έβαλα αυτή την έδοση και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν όλα καλά με τα updates.. Δεν μου κάνει πλέον τα update και έχω δοκιμάσει ότι έχω βρει σε forum. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο θέμα; Το σφάλμα που μου βγάζει είναι το : "Your device is missing important security and quality fixes. There were some problems installing updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help: (0x80073701)" Και …