Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δουλεύουν τα sms και μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής στο poco f2. Καλημέρα!
-
Τώρα έμεινε μόνιμα στις ειδοποιήσεις
-
Το πέτυχα σε screenshot.
-
Κάπου κάπου εμφανίζει στα notification ένα "enrollment is running in the background" και έχει το σημα της Google.. Το παρατήρησε κανένας;
-
Το έκανα δοκιμή, έβαλα μοτίβο και έγινε κανονικά το update μέσω του updater! Οπότε όλα καλά!
-
@gkalen να κάνω κανονικά το update στο poco f2 μέσω του updater; Το δοκίμασες; Αφού βγάλω το pin εννοείται..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΘα του περάσεις το twrp το καινούριο που βγήκε και θα κάνεις format data και μετά θα του flashαρεις την τελευταία rom, είτε developer είτε stable. Ότι προτίμηση έχεις, εγώ προσωπικά του έχω την developer. Το νέο twrp θα το βρεις εδώ.
-
@geoanto555 ναι αυτό ακριβώς!
-
Θα το δοκιμάσω τότε να δω αν θα στέλνει sms!
-
@gkalen στα σχόλια πάντως λένε ότι έχουν θέμα. Εγώ έχω Vodafone, εφόσον είχε θέμα ο φίλος χθες που είχε και αυτός Vodafone ας το πάω safe καλύτερα..
-
Καλημέρα! Μου έβγαλε και εμένα update στο "Υπηρεσίες εταιριων κινητής τηλεφωνίας" αλλά δε το έκανα. Ας μη το κάνει κανένας με το πρόβλημα που δημιουργείται μέχρι να βρεθεί λύση..
-
Οχι εγώ είμαι οκ, αλλά έχω poco f2..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από konstantine: “Καλησπέρα παιδιά.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω ξαναπαίξει με fastboot ,κάτοχος xiaomi κινητών έμαθα τί να κάνω . Θα ψάξω εδώ στο φόρουμ να βρω κάποιον οδηγό αλλιώς θα σας ξαναρωτήσω . Με βλέπω προς το παρόν να μένω με αυτή που έχω και βλέπουμε. ” Είναι εύκολο σαν διαδικασία, το έχεις ξεκλειδώσει;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕπειδή έχω συνηθίσει με το pin, απλά το αφαιρώ πριν το update.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen έχεις δίκιο μου διέφυγε, γράψε λάθος! Edit: Δεν λειτουργεί το decrypt με pin.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαι μετά μπορούμε να κάνουμε reboot to recovery ή όπως πριν μεσω fastboot;