Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@babis306 άφησε το και θα ενεργοποιηθεί η κάρτα και μετά θα μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα mi message. Κόλλημα του server θα είναι και δεν ενεργοποιείται η κάρτα, την τελευταία φορά που έκανα format ενεργοποιήθηκε μετά από 5 μέρες μόνο του..
-
@babis306 έκανες πρόσφατα format;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από konstantine: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ελπίζω όλοι καλά. Μια καθοδήγηση κάποιος. Έχω μείνει με την 20.9.24 και θα ήθελα να την αλλάξω. Επειδή δεν ήθελα να μπλεχτώ με εντολές fastboot με όλο το μπλέξιμο με το twrp ,περίμενα να βγεί μια έκδοση που απλά να την εγκαθιστάς χωρίς πολλά πολλά. Μπορώ να βάλω την τελευταία και να μπορώ να μπαίνω στο twrp χωρίς πρόβλημα? Έχει λυθεί το θέμα? Διάβαζα όλα τα changelog κάθε έκδοσης και μετά το'χασα. ” Αν δε θες να μπλέξεις με fastboot μείνε όπ…
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜα το poco υπάρχει στην Κίνα σαν redmi k30 pro, αν δεν κάνω λάθος. Στο δικό μου την 20.12.2 έχω, μηπως μπερδεύτηκες;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτη που έχεις είναι xtrv developer. Δεν βγαίνει πια και θέλει εγκατάσταση xtrv stable. Δε γλυτώνεις το καθαρό στήσιμο από dev σε stable. Νέο τελευταίο twrp εγκατάσταση από fastboot και πέρασμα τη τελευταία xtrv stable με format data... ” Δεν βγαίνει developer για το Poco f2 εννοείς;
-
Μολις την πέρασα και στο poco f2, σαν πρώτη εικόνα φαίνεται οκ. Εντυπώσεις αύριο μετά τη χρήση.. Ευχαριστούμε τους chef's!! Edit: Μια γρήγορη παρατήρηση, όταν πατάω το volume button και μετά στις τέλειες εμφανίζει το υπομενού ενώ με την προηγούμενη δεν το εμφάνιζε με αποτέλεσμα να μη μπορούσα να δυναμώσω ήχο σε ένα βίντεο πχ..