Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 624.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα στον φίλο ποιο πανω να ξεκλειδώσει με τον λογαριασμό του. Εχθες δοκίμασα να ξεκλειδώσω με ένα δεύτερο λογαριασμό μήπως και ξεκλειδώσει άμεσα αλλά πήρα και εκεί τις 720 ώρες,το αποτέλεσμα ενω μου είχαν μείνει 660 ώρες βάζοντας ξανά τον υπάρχων λογαριασμό και ταυτοποίηση (add account and device) συσκευής τρέχω το mi unlock και ξανά 720 ώρες πήρα. Οπότε μήν ξεκλειδώσεις με άλλον λογαριασμό.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από trifos: “ναι μετα απο 40 μέρες έφτασε. ” Μήπως έπεσα ολίγον έξω στην πρόβλεψη πότε θα το παραλάβεις.......... λέω τώρα καμιά 15 ημέρες. ” Δεν πειράζει Γιώργο ολα στο πρόγραμμα είναι αρκεί που ήρθε!!!
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από trifos: “ ” Ακόμη και το eglobalcentral......Καλορίζικο αν και άργησε αρκετά να έρθει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ,ναι μετα απο 40 μέρες έφτασε.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το mi8 China version με global stable rom και ξεκλειδωτο bootloader απο eglobalcentral ενώ ήταν σφραγισμένο! Τέλος πάντων πέρασα την China beta miui 10 8.8.31 με clean all and lock και στο ξεκλειδωμα του bootloader είμαι σε αναμονή 720 ωρες.
-
Xiaomi και Google Safety
trifos - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεμενα πάντως δεν με πειράζει εαν δεν περνάει τον έλεγχο ούτως ή άλλως και στο mi5, mi6 δεν πέρναγε.
-
Mi8 Brick
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από al13nas: “Καλησπέρα στην ομάδα.. Πριν περίπου μια βδομάδα αγόρασα το Μi8 με την Global Stable Rom και ξεκλείδωτο bootloader στην προσπάθεια μου να flasharw την τελευταία Global Rom από xiaomi.eu μέσω του MiFlash άφησα άθελα μου την επιλογή στο [flash all and lock] με αποτέλεσμα να κλειδώσει ο bootloader και η συσκευή να μην bootarei (bootloop)...soft brick από όσο έχω καταλάβει.. -TΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ: 1)Έχω πρόσβαση σε fastboot άλλα με κλειδωμένο bootloader δ'εν μπορώ να flasharw recovery. …
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Κάτι άσχετο αλλά πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι δεν έχουν ξεκλειδώσει οι Κινέζοι τον bootloader αλλά τον έχουνε κάνει patch με κάποιον τρόπο. Θα ήταν τρελό να φτιάχνανε εκατομμύρια accounts για να ξεκλειδώσουν......και να μας στείλουν τις συσκευές. Τον τρόπο αυτό ερευνούνε κάποιοι από τους μεγάλους developer του xda και του 4pda μήπως και καταφέρουν να κάνουνε unbrick τις *χαλασμένες* συσκευές. Απλη ενημερωση ” Αυτός ο ανεπίσημος τρόπος για ξεκλείδωμα πέρυσι κάπου σ…
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠέρυσι είχα αγοράσει από τον Κωτσόβολο ένα note mi4x 4/64 Snapdragon και προχθές κοίταξα το κουτί είχε αυτοκόλλητο Global Version μήπως ήταν η αρχή και έπεται συνέχεια;
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔηλαδή εγώ από βδομάδα που παραλαμβάνω το mi8 θα περιμένω δεν ξέρω και εγώ πόσες ώρες;;;;; 3 βδομάδες περίμενα να φτάσει 1 μήνα+ για ξεκλείδωμα με βλέπω να το πουλάω και OP6.