Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 624.

• Παράθεση από smitsos: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42766/ Μου βγαζει αυτο στην οθονη του twrp.ειναι κλειδωμενο? και αν ναι πως ξεκλειδωνει? ” γραφεις yes και μετα swipe

• Καλησπέρα για αγορά απο gearbest ποια επιλογή να βαλω για να μην πέσω στο τελωνείο;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42456/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42456/

• @ggeorgio4 το sms που ελαβες με τον κωδικό δεν τον βαζεις πουθενά, είναι μήνυμα επιβεβαίωσης οτι μπορείς να ξεκλειδώσεις.Αν σου έβγαλε αναμονή 72 ώρες περιμένεις να ξεκλειδώσεις ,μην ξεχασεις να ενεργοποιήσεις απο την επιλογή για προγραμματιστες το " oem unlock"

• Παράθεση από intheend: “Με αυτο το mitool δοκίμασα . Το θέμα δεν είναι του mitool πίστευω αλλά στην συσκευή ή μαλλον καλύτερα στην rom. Δες τι εννοώ MI6 Error 86006 - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum @gkalen ” Εμένα ήρθε με global stable και με αυτή ξεκλείδωσα νομίζω ειχε την υποτιθέμενη fake αλλά ηταν τελικά επίσημη ρομ miui 8.2.0.2

• @intheend απο eglobal που πηρα ηρθε με επίσημη global stable.

• Παράθεση από demiskal: “Να ρωτησω κατι αλλο,αν δεν το κανω τωρα αναβαθμηση σε miui 9 , θα μου το βγαλει στον ελεγχο ενημερωσεις(εφαρμογη που εχει το κινητο)?? ” Ναι θα σου εμφανιστεί σαν ενημέρωση.

• @Gkontos10 global beta miui9 και China beta miui9 αυτή την Παρασκευή. MIUI 9 Global Beta ROM 7.8.10 Changelog Preview: A Lightening Fast System - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

• @ALXIOA είχα φλασαρει με τον ίδιο τρόπο και μετά μου έβγαζε σφάλματα στο σύστημα. Καλύτερα μια fastboot miui8 και μετά την ελληνική.Αυριο δίνουν την επίσημη global miui9.

• ROM MI6

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

@panosbour περα από αυτήν την ρομ η global stable δεν έβγαλε άλλη.

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

@Miyagki 128gb ποσο το εχει;

• Παράθεση από antheo: “Παράθεση από trifos: “Παράθεση από antheo: “Παράθεση από takisfrag: “Το δικό μας το twrp recovery που βάζεις δεν μπορεί να συνεργαστεί με την official global rom , αυτή θέλει κάποιο τροποποιημένο recovery , έτσι όταν φλασαρεις το recovery και δεν προχωράς κατευθείαν στην Eλληνική rom αλλά κανείς reboot σε πετάει πάλι στο κινέζικο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οπότε για την εγκατάσταση μόνον του custom recovery, χρειάζεται μια διαφορετική εκδοχή τ…

• Παράθεση από antheo: “Παράθεση από takisfrag: “Το δικό μας το twrp recovery που βάζεις δεν μπορεί να συνεργαστεί με την official global rom , αυτή θέλει κάποιο τροποποιημένο recovery , έτσι όταν φλασαρεις το recovery και δεν προχωράς κατευθείαν στην Eλληνική rom αλλά κανείς reboot σε πετάει πάλι στο κινέζικο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οπότε για την εγκατάσταση μόνον του custom recovery, χρειάζεται μια διαφορετική εκδοχή της twrp, που να μπορεί να συνεργαστεί με την…

• Παράθεση από takisfrag: “Μολις μπει στο twrp κάνε format το data και μετά reboot to recovery βάλε μέσα πάλι την rom και κάνε το flash , έχεις ξεκλειδώσει να υποθέσω ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι εχω ξεκλειδωσει.Ειχα περασει με επιτυχία την epic rom απλα για να ανοίξει έπρεπε να κανω με fastboot format userdata.

• Εγω ήθελα να δοκιμάσω την ελληνική απο εδω και 35 λεπτά δεν άνοιγε ηταν στις 3 τελιτσες (και στην ευρωπαϊκή το ιδιο) και ειμαι στην global beta 7.7.17

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Στο miflash κάτω δεξιά έχει την επιλογή για κλείδωμα του bootloader.

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Θα κάνω μια έρευνα πιο αναλυτική αύριο, σε περισσότερες περιπτώσεις και σε χαρακτηριστικά, γιατί μπορεί απλά τα 2 μοντέλα που πέτυχα με τον κωδικό να έτυχε να ήταν κεραμικά ” Η αλήθεια είναι δεν θα με χάλαγε καθόλου να μου πεις ότι έχω το κεραμικό σε 64ρι. Αυτή την σελίδα την είδα και δεν είμαι σίγουρος για την κάμερα.

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Λογικά είναι ο κωδικός μοντέλου για το κεραμικό και το απλό, αντίστοιχα. ” Δηλαδή το δικό μου mi6 64gb είναι κεραμικό; Δεν νομίζω να είναι έτσι,από όσο ξέρω έχει μόνο το 128gb.

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Στο επίσημο φόρουμ en.miui κάποιος ρωτά ποια η διαφορά στο πισω μέρος του mi6 MCE16 και του MCT1 , μήπως έχουμε 2 εκδόσεις;

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Δεν εχει την μπάντα 20 και το miui ειναι σχετικά ενεργοβορο λειτουργικό εαν έρχεσαι απο ενα ποιο pure android.Βαζουν καλό hardware και στο android του δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά π.χ. Κάμερα.

• Με τις θερμοκρασίες ειχα συναντήσει και εγω όπως και άλλοι οταν κανεις πλοήγηση κατω απο τον ήλιο ανεβαίνει και τέρμα η φωτεινότητα (περίπου 40-43°).Το ίδιο παρατηρώ και στο mi6 ισα που να το καταλαβαίνεις στο χέρι(38-40°).