Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 624.
-
Παράθεση από yiannisT: “Ωραίος οδηγός και αναλυτικότατος. Πολλές ευχαριστίες όχι μόνο στον geoanto555 αλλά και γενικότερα στο xiaomi-miui.gr. Αν δεν υπήρχε αυτή η κοινότητα το πιθανότερο έως σίγουρο να μην είχα πάρει ούτε το redmi note 2 ούτε να είχα παραγγείλιε το mi6 τώρα. Από και και πέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Κάπου στον οδηγό γράφει ">Μέχρι να διορθωθεί το twrp..." και ακολουθεί μια παράγραφο με διαφορετικό χρώμα. Αυτό το βήμα το κάνουμε οπωσδήποτε; Επίσης εκεί λέει συνδέουμε τ…
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Επειδή έχει πέρασε αρκετός καιρός, έλεγξε αν έχει ακόμη δικαίωμα ξεκλείδωματος ο λογαριασμός. ” Χθες δοκιμασα εκανα εισοδο στο unlock tool και μετα εγραφε να συνδεσω την συσκευή και να το βαλω σε fastboot mode.Αυτο εννοείς ή κατι διαφορετικό;
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜιας και περιμενω να έρθει και το δικό μου mi6 για το ξεκλείδωμα του bootloader θα χρειαστεί να κάνω αίτημα ή δεν χρειάζεται γιατί είχα ξεκλειδώσει πέρυσι το mi5;
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣυγκριτικό mi6 με s7 και μια φωτογραφία με mi5s καμερα στο myphone απο τον sifario.Εχει γίνει καλή δουλειά στην κάμερα οπότε και στην πορεία με τις αναβαθμίσεις θα βελτιωθεί οποως με το mi5. Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3) : Σελίδα 708 :: myphone forum =============== Μαι 31st 2017, 9:40am =============== Επιτέλους ήρθε μήνυμα απο το eglobalcentral και λένε σήμερα θα το στείλουν,η αποστολή γίνεται με dpd απο το εν λόγω κατάστημα; πέρυσι ήρθε το mi5 και ήρθε οδικός ,σχεδόν την…
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜονο dpi αλλαγή και το σκορ στο ταβάνι... μάλλον ταράτσα έφτασε.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από trifos: “Παράθεση από zt654: “Και δεν έπαιρνες Mi5s καλύτερα; Έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη κάμερα. ” δεν ήθελα ξανά σε mi5s εχω το mi5 pro δεν ειμαι υπερ τις καμερας με αρέσει να αλλάζω συσκευές. ” Το mi5 δεν εχει καμια σχεση με τη καμερα του mi5s ” φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι,επομενο μοντελο ηθελα.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Και δεν έπαιρνες Mi5s καλύτερα; Έχω ακούσει ότι έχει καλύτερη κάμερα. ” δεν ήθελα ξανά σε mi5s εχω το mi5 pro δεν ειμαι υπερ τις καμερας με αρέσει να αλλάζω συσκευές.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@yiannisT εγω ήμουν έτοιμος να το παρω απο giztop το 6/128 στα 450-460 και το opomart το ειχε στα 440 6/128.Τελικα πήρα το 6/64 αν και επειδή ειμαι ανυπόμονος αν στραβόσω μπορει να το ακυρωσω και να αλλαξω την παραγγελία από άλλο κατάστημα το6/128.
-
την προηγούμενη Τετάρτη έκανα μια αγορά το mi6 440e απο eglobalcentral.eu στην σελίδα το έχει διαθέσιμο μετα την αγορά μου ήρθε mail οτι δεν είναι διαθέσιμο τους έστειλα μήνυμα οτι στην σελίδα το εμφανίζει διαθέσιμο και σήμερα ξανά έστειλα μήνυμα για να μου απαντήσουν αλλά απάντηση δεν πήρα. Ειχα σκοπό να το αγορασω απο giztop 6/128 στα 460e και το 6/64 στα 410e
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannisT: “Σ ευχαριστώ για την απάντηση trifos, αλλά επειδή ακριβώς είδα ένα βίντεο που κάποιος το σπάζει με τα χέρια προβληματίστηκα. Εδώ: youtu.be/TeH2MSc7Ps0?t=465 Πιο πριν στο ίδιο βίντεο, δείχνει επίσης πως με μαχαίρι το χτυπά εκεί στο home button και ραγίζει η οθόνη μέχρι τη μέση! Επίσης σε άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος πρόσεξα πως η ποιότητα βίντεο είναι αρκετά κατώτερη του samsung s8 όπως επίσης και πως δεν είναι τελικά πραγματικά αδιάβροχο. Εντάξει κοστίζει τα μισά …
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannisT: “Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζουμε κάτι για την αντοχή του Mi6. Επειδή είναι από γυαλί μπρος πίσω όπως έχω καταλάβει, μήπως αν ασκηθούν πιέσεις υπάρχει περίπτωση να σπάσει η οθόνη; Έχω το παλιό αλλά πολύ καλό, αν εξαιρέσουμε την μπαταρία του, redmi note 2, και έχω βάλει τζαμάκι και θήκη wallet και το βάζω πίσω στην τσέπη του παντελονιού συνήθως (κολώτσεπη) και παρότι όταν κάθομαι στο αμάξι για παράδειγμα και μπορεί να φοράω και κάπως στενό τζιν ασκούνται πο…
-
σε ενος φίλου οταν ανοιξαμε το κινητό για να μπει σε edl mode με τις επαφες στην μητρική το αυτοκόλλητο mi το έβγαλα βάζοντας μια πολύ λεπτή ταινία συσκευασίας ισα που να πιάσει το mi δεν το πιέζουμε γιατί θα κολλήσει και θα χαλάσει απλά προσπαθούμε να κολλήσει από μόνο του ισα να το ακουμπισει και να το τραβήξουμε και μετά το αφηνουμε στην άκρη όπως έχει,το ξανά τοποθετούμε με τον ίδιο τρόπο απλά αυτήν την φορά έχουμε μια καρφίτσα ισα για αντίσταση ώστε να κολλήσει.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Από που φίλε μου; ” απο eglobalcentral.eu
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣημερα παρήγγειλα το mi6 6/64 αν και ηθελα το 128gb λογο αποθηκευτικου θα κανω περιορισμούς....ελπιζω να έρθει σύντομα .
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕχει βγει twrp και ρομ 7.5.18 στο miui.eu