Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 624.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
trifos - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@lafazanidis με γεια το κινητό σου. Ελπιζω αυτή την βδομάδα να μπει το χρήμα και να αγοράσω το mi6 128gb μιας και βλέπω δεν έχει μεγάλη χρηματική διαφορά με το 64ρι. Μιας και ειμαι με mi5 128gb οποτε αποθηκευτικός χώρος +++
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από trifos: “Στο ινσομνια πωλείται ενα mi6 δηλαδή ακόμα δεν κυκλοφόρησε και το πουλα; μήπως τελικά ειναι υπερεκτιμημένο οπως ήταν το mi5; ” Αυτό που κυκλοφορεί στο insomnia μπορεί να έχει αλλάξει 5 χέρια σε 2 μέρες (ΟΚ...είμαι λίγο υπερβολικός...αλλά όχι πολύ...)Γενικά το insomnia είναι μαγαζί. Μην μπαίνεις στο σκεπτικό ότι κάποιος το πήρε, έβγαλε σε 1-2-3-5 μέρες τα συμπεράσματά του και αποφάσισε ότι το μηχανάκι είναι Α ή Β. Αγοράζουν και πουλάνε με γνώμονα το …
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔηλαδη τι παίζει δεν κατάλαβα βγαίνει με άλλους επεξεργαστές; =============== Μαι 11th 2017, 2:05pm =============== Στο ινσομνια πωλείται ενα mi6 δηλαδή ακόμα δεν κυκλοφόρησε και το πουλα; μήπως τελικά ειναι υπερεκτιμημένο οπως ήταν το mi5;
-
Καλη τυχη σε όλους ,ελπιζω να ειμαι τυχερός
-
Παράθεση από spideman3: “Εγώ χρησιμοποιώ το twrp by geoanto555. Όπως πέρασα την 7.4.27 δεν το πέρασα ακόμα. Αν θέλει ο @trifos περιμένει το απόγευμα να δώσω αποτέλεσμα. Ας κατεβάσει το παρακάτω αρχείο. Να το κάνει εγκατάσταση μέσω twrp και να ξανά δοκιμάσει το τεστ lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapat ” εχω περασει 4 φορες fastboot rom clean all ειναι κερνελ οπως λεει και ο @tasosko δοκιμασα και την 7.4.25 εχει το ιδιο θεμα μεχρι την…
-
Παράθεση από spideman3: “Εδώ φίλε μου μόνο κάποιος mod μπορεί να σε πει. Το αρχείο το κατέβασες, έκανες εγκατάσταση? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το έκανα εγκατάσταση το ίδιο αποτέλεσμα . Βασικά δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά γιατί βγάζει το FAILED . ξέχασα να πω πω το δεύτερο PASSED δεν το εμφανίζει γιατί διεγραψα το apk από το data/app/com.xiaomi.jr.security-1. Όταν κάνω εγκατάσταση βγάζει το ίδιο με σένα @spideman3
-
Παράθεση από spideman3: “Αν θυμάμαι καλά Είναι για τις official rom περνάμε το twrp για να ανοίξει η συσκευή. Ας το δοκιμάσει δεν έχει να χάσει τίποτα, ίσως δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. ” Η συσκευή ανοίγει,στον κερνελ όπως γράφω δείχνει failed.δοκίμασα το ζιπ το ίδιο αποτέλεσμα. Μέχρι τήν προηγουμένη ρομ 7.4.20 όλα καλά με την 7.4.25 δεν δοκίμασα. Ή 7.4.27 μάλλον έχει θέμα θα ρωτησω στο en.miui. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , επίσης @spideman3εαν είσαι ίδια ρομ σε παρακαλώ δες το εάν μπορείς …
-
Παράθεση από tasosko: “@trifos δοκιμασε να περασεις τη rom ξανα απο πανω οχι μονο το ota μηπως εχει φαει κανα κολλημα... μου φαινεται περιεργο ως απιθανο σε official να εχεις failed..... ” @tasosko εχω δοκιμασει ota εγκατασταση πανω απο προηγουμενη ,καθαρη fastboot rom σε ολα ειναι το ιδιο, ακομη και χωρις twrp το ιδιο βγαζει.
-
Καλημερα ειμαι με global 7.4.27 και οταν παταω το check version info/signature check:build fingerprint PASSED , get signature FAILED.Εχω twrp 3.1.0-1 ειτε zcx recovery το ιδιο βγαζει και πεταει ενα μηνυμα:εχει εντοπιστι ρισκο ασφαλειας.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35550/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35551/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35552/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35552/
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕτσι οπως βλεπω το mi6 δεν εχω υπομονή στο τέλος θα πουλησω το mi5 pro και θα το παρω mi6 128.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και εγώ το έψαχνα από official sait και δεν το βρήκα. Απο περιέργεια να δω τιμές. Αρκετά τσουχτερές αλλά πάντα έτσι γίνεται στην αρχη. Ας περιμένουμε σε κανένα 5μήνο που θα πάνε που θα έχουν stock. Σε συνδυασμό με την κυκλοφορια του Mi6s. ” Θα βγάλουν και mi6s; Το 5μηνο με βολευει ποιό πολύ γιατί εχω τον γάμο τελη Αυγουστου λογικά θα πέσει και η τιμή του.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑπο xiaomidevice το εχει 6/128 639$ Και το 6/64 572$
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΗ αγορά απο φυσικό κατάστημα στην κινα είναι ποιό φθηνά από ότι τα διάφορα κινεζομαγαζα;με ενδιαφέρει ή έκδοση 6/128 μιας και έχω το mi5 128 με βολεψε ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.