Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 624.

• Παράθεση από Jason-S: “Παράθεση από trifos: “@kritigr νομίζω το κινητό σου εχει το σύνδρομο" sudden death" το καλύτερό ειναι επιστροφή, συνήθως το κάνουν απο την αρχή ή εμφανίζεται ξαφνικά μετά από καιρό.Εχω αγοράσει ενα τέτοιο για ανταλλακτικά. ” Πρέπει να είσαι ο κουμπάρος του @tasosko εσύ Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Πλακα πλάκα ψάχνω κουμπάρο για τον γάμο Κανεις;;;;

• @kritigr νομίζω το κινητό σου εχει το σύνδρομο" sudden death" το καλύτερό ειναι επιστροφή, συνήθως το κάνουν απο την αρχή ή εμφανίζεται ξαφνικά μετά από καιρό.Εχω αγοράσει ενα τέτοιο για ανταλλακτικά.

• Θα παραμείνω στο mi5 pro 4/128 δεν νομίζω να έχει τρελές διαφορές ο sd835 με τον sd820.

• Η ρομ που θες να περάσεις ειναι η 8.1; αυτή ειναι η android 6 μήπως θέλει το παλιό twrp 3.0.2;

• bootloop ειχα και εγω καθε φορά που εκανα εγκατάσταση με twrp 3.1.0-1, ενω με το zcx twrp ολα καλά.

• @Giorgos4271 στον φάκελο του adb πρέπει να μετονομάσεις το twrp σε recovery για να τον κάνει εγκατάσταση.

• Διάφορα προβλήματα

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πολύ φοβάμαι μην είναι ακόμη ένα Μι5 με πρόβλημα στην οθόνη... Θα το καταλάβεις μετά το flash, μου τυχε 2 φορές.. ” Γιωργο τώρα μού εβαλες φωτιά και μένα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση και το κινητό που είχαμε μιλήσει να είναι θέμα οθόνης; Ειχα δοκιμάσει την μπαταρία απο το mi5 pro που εχω δεν έδειξε κάτι,τωρα βάζεις ξανά φωτιά λες;; Να δικιμασω και με την οθόνη του mi5 pro ή θα κινδυνεύσει;

• Διάφορα προβλήματα

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από petert: “Αλλαγή πλάνου Το τηλεφωνο χτες brickαρε. Πηγαινα Θεσσαλονικη για δουλεια και μολις πατησα το ποδι μου στο αεροδρομιο το τηλεφωνο απλα δεν ξανανοιξε. Δε σας περιγραφω τα συναισθηματα μου. Ειδικά για το gearbest. Μεσα ειχα τα πάντα. Τέλος παντων. Τι κάνουμε τώρα. Το τηλεφωνο ειναι εντελώς νεκρο. Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό που βρηκα; Είναι ο σωστός για την περιπτωση μου Mi5 με κλειδωμενο boot, unofficial rom και brick xiaomi-miui.gr/community/index…C%CE%AD%CE%BD%CE%BF-Boot/…

• Παράθεση από tasosko: “ενημερωνω πως με το τελευταιο official twrp σε rom los επαναφορα συστηματος ΔΕΝ εκανε.... για miui δεν γνωριζω.... ” Και με την miui το τελευταίο twrp 3.1.0-1 έφαγα αρκετά boot loop περασα με fast boot zcx twrp και μετά φλάσαρα το img του 3.1.0-1 και άνοιξε.Δεν κατάλαβα τι έγινε και τρωει boot loop;

• Antutu score από τα xiaomi

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Νομίζω 652 Mhz και cpu oc 2.3Ghz Και με stock global ρομ με το zip απεγκαταστασης εφαρμογων 158.000 περίπου.

• RE:

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο..... αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram ” 4a5d1e3139163e97359e9bd45f8318e8.jpg Στάλθηκε από το Mi5 Pro χρησιμοποιώντας tapatalk

• Καλή επιτυχία σε όλους! και ένα άσχετο τι σκορ antutu βγαζει;

• Παράθεση από tasosko: “καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει αν πρεπει να ακυρωσω τα παντα απο το mi clound-find device? δεν χρησιμοποιώ πλεον την miui..... ” Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά εγω ειχα καποια θέματα(έστελνε μηνύματα και με χρέωνε) με το mi cloud και απενεργοποίησα τον εντοπισμό και κάποια που δεν θυμάμαι.

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα λοιπόν για να μην τρελαθειτε άλλαξα την ψύξη τού επεξεργαστή με αυτό ανέβηκε στα 155.000-158.000 μετά με τον kernel dragonxia ανέβηκε 162.000 που μπορεί να ανέβει και άλλο.Κατι ακόμη ποιό σημαντικό το κινητό μας να λειτουργεί στις καθημερινές χρήσεις χωρις lag από εκεί και πέρα είμαστε μια χαρά και χωρίςantutu.

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από giorgos th.: “Ποια mi5 έχετε;;Τα 64αρια; ” mi5 4/128

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από trifos: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο.....αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram ” το τελευταιο ειναι με τον oc kernel DragonXia ” δεν φαινοταν καθολου Sent from my MI 5s using Tapatalk ” το μεγαλο σκορ οφειλεται αλλου....hardware

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο.....αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram ” το τελευταιο ειναι με τον oc kernel DragonXia

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

019510dee0fda21cfa0964f4d296e89a.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dajannis: “Καλησπέρα στην παρέα παρατήρησα ενα ενοχλητικό πρόβλημα σε Mi5 ενός φίλου που εχει δύο κάρτες sim. Με miui MI5 Global 7.3.9 και τις ποιο προηγούμενες ¨οταν κάνει μιά κλήση και το κλείσει δεν μπορεί να ξαναπάρει απευθείας, πρέπει να περιμένει κάνα πεντάλεπτο, και άλλος να τον πάρει κάνει αυτόν τον χαρακτηριστικό μπιτ σαν να μην έχει σήμα. το έκανα factory reset/ κατέβασα την ρομ απο την Miui την εγκατέστησα , και πάλι τα ίδια . Με τα πολλά δοκίμασα στο δικό μου κινητό που …