Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 624.

• Antutu score από τα xiaomi

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Που να βαλω και την ελληνική ρομ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την 7.3.9 global 582a18c2023c9a5e527b916574768b3d.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tasos17: “την global εχω @trifos μηπως ειναι το πλανο εξοικονομησεις ενεργειας;;; ” και εγω την global έχω, αλλά και στο xiaomi.eu και στο επισημο φορουμ εχουν αναφέρει αυτά και άλλα.

• Παράθεση από tasos17: “ρε μαγκες οι ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες των μειλ γτ δεν "ερχονται" πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη για να συγχρονιστουν.... α και οι ειδοποιησεις των εφαρμογων στα live στην μπαλα ” Απο την 7.2.24 και μετά δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις και δεν είναι μονο αυτο λιγο η αυτόματη φωτεινότητα που παίζει μόνη της και άλλες δυσλειτουργίες.

• Στην τελευταία miui8 global 7.3.9 έχει εξαφανιστεί από τίς ρυθμίσεις μπαταρίας η απενεργοποίηση (νομίζω απενεργοποίηση κινούμενες εικόνες) , επίσης απο την προηγούμενη έως και αυτή οταν φορτίζει το κινητό και γεμίσει η μπαταρία δεν ανάβει το πράσινο λαμπάκι στην ένδειξη πώς φόρτισε.

• Καλημερα προχθές απενεργοποίησα την δεύτερη κάρτα σιμ και είδα ότι βγάζει άνετα πάνω από 4μισή ώρες sot με δεδομένα και wi-fi ανοιχτό και ολα να τρέχουν.

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από demakhs: “τι να την κάνουμε την global μπρε, όταν έχουμε την eu? ” global=odexeu=deodex ρασμπρα? ευχαριστω τον@ 'trifos' ” @tasosko πωωω τι μου θυμισες φιλε "ρασμπρα" ,τωρα που μενω Κρήτη μου λείπουν.. πες και άλλα..

• Παρε back up ότι θες από τις ρυθμίσεις αντίγραφα καί επαναφορά ή εάν θες μόνο τις επαφές με την εφαρμογή SMS contact back up θα το βρεις στο Googleεαν δεν μπαίνει play store.

• Νεο MI5 με 6.9.1 Beta

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλοριζικο να το χαρείς.Δες στίς ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο MIUI έκδοση . Εάν είναι επίσημη Ρομ θα κάνει αναβάθμιση από την εφαρμογή ενημέρωσης σταδιακά θα φτάσει να κάνει και την τελευταία MIUI 8 global 7.1.19 beta.

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “ dalvik/case εκανα ” εσενα τωρα τους μεγαλους τους δινει max 1.7? =============== Ιαν 29th 2017, 10:04pm =============== Παράθεση από Kmarkou: “έχουμε 4 πυρήνες ;;;; ” προς το παρων ναι και πριν ειχαμε 4 αλλα κατι δεν κουμπωνε καλα.θα δειξει στο επομενο update..του kernel ” Απο τις ρυθμίσειςτο CPU δείχνει 1.7 ενώ το AnTuTu τους δείχνει 2.3

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “@tasosko σήμερα δοκίμασα και εγώ τον DragonXia Kernel v1.0 αλλα όταν βάζω το cpu να εμφανιστεί τους 2 μεγαλους πυρήνες τους δείχνει 1.7max .Στο kernel όλα οκ pass .Το AnTuTu ήταν χειρότερο 112.200 (50%μπαταρια)και από την Ρομ που ήρθε με την fake κινεζικη. ” dirty flash.....ετσι τον περασες? ” dalvik/case εκανα

• @tasosko σήμερα δοκίμασα και εγώ τον DragonXia Kernel v1.0 αλλα όταν βάζω το cpu να εμφανιστεί τους 2 μεγαλους πυρήνες τους δείχνει 1.7max .Στο kernel όλα οκ pass .Το AnTuTu ήταν χειρότερο 112.200 (50%μπαταρια)και από την Ρομ που ήρθε με την fake κινεζικη.

• Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Καλησπέρα παιδια ειμαι νεο μελος, πηρα χθες το xiaomi mi5 εχει την κινεζικη fake ρομ 7.2.8.0.0(MAACNDB) | Stable. Aπο χθες προσπαθω με κλειδωμενο πρωτα bootloader να flasharo την official rom αλλα δεν μπορώ. Κατεβασα την china dev να την flasharo απο το κινιτο αλλα δεν το αναγνωριζει το αρχειο οποτε δοκιμασα να το flasharo με το miflash. Εχω ακολουθήσει ολα τα βηματα κανονικοτατα και κολαει πανω στο φλασαρισμα: Imgur: The most awesome images on the Internet Oπο…

• Δεν μου έχει συμβεί σε global beta 7. bootloop μονο εαν περασω twrp στην global εχω bootloop. @spideman3 δεν ξερω να απαντήσω δεν το δοκίμασα. Νομίζω όμως πως το super su ειναι ενσωματωμένο στο zcx recovery για να το φλασαρεις εαν το επιθυμείς μόνο γι'αυτό. =============== Ιαν 24th 2017, 2:04pm =============== Παράθεση από tasosko: “@spideman3 εγω ειχα περασει το zxc δεν ηξερα πηγα να ανοιξω το τηλ και bootloop...στην συνεχεια φλασαρα το zxc ξανα μπηκα στο recovery και φλασαρα το su και ανοιξε κ…

• Υπαρχει και το zcx twrp recovery που έχει την επιλογή και για OTA update και δεν χάνει το twrp αρκεί πριν φλασαρει την ρομ να τικαρει την επιλογή OTA update.

• xiaomi mi 5 ΠΡΟΒΛΗΜΑ με ηχεια

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

μπορει να γινει κάποιο mod για surround όπως φτιάξανε στο Samsung op3 και κάποιες άλλες συσκευές.Δηλαδη δουλεύει κανονικά το κατω ηχείο συν το ηχείο τού ακουστικού ταυτόχρονα.

• Xiaomi Mi5 "Νεκρο" τελειως

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Νομιζω με το καλώδιο μου έβγαζε το ίδιο μολις βγει το καλώδιο και μπεί το άλλο χάνει την επικοινωνία και κατέληξα με το βραχυκύκλωμα τών 2 επαφών.Αυτο με το καλώδιο ίσως ισχύει μόνο σε περίπτωση που η οθόνη εμφανίζεται ζωντανή .

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από vforvladi: “ΟΚ ευχαριστω με deep flash cable εχσουμε κανενα δοκιμασμενο βιντεο/λινκ;Ποια ειναι ακριβως τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω; Στην ουσια εγω αυτο που παω να κανω τωρα ειναι να βαλω το κινητο στο recovery mode οποτε μετα πρεπει να αναγνωριστει απο το PC κ θα μπορεσω να κανω flash με καποιο rom? ” εαν εξακολουθεί να έχει μαύρη οθόνη θα πρέπει να έχεις ανοίξει και την διαχείριση συσκευών και να το βλέπεις από εκεί εάν μπεί σε fast boot mod η οθόνη ούτως ή άλλως θα είναι μα…

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

βαλτο σε fast boot θα το βλέπεις από την διαχείριση η οθόνη του κινητού θα είναι μαύρη στην περίπτωση σου .Μόνο όταν καταφέρεις και την φλασαρεις θα δεις εάν ανηξει είσαι τυχερός εάν όχι το στέλνεις πίσω. @demakhs όχι το miflash του Δεκεμβρίου το έχω στον υπολογιστή δεν θυμάμαι ποιο ειναι. Edit: miflash 2016.12.14 =============== Ιαν 19th 2017, 4:06pm =============== Παράθεση από vforvladi: “φιλε μου σε αυτο εχεις δικιο,το παλευω με ολους τους συνδυασμους κατι που εχω παρατηρησει ειναι πως τωρα …

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μου φαίνεται ίδια περίπτωση με το δικό μου κινητό μαύρη οθόνη μόνο που με το βραχυκύκλωμα τών 2 επαφών κατάφερα πέρασα επιτυχώς την Ρομ αλλά η οθόνη μαύρη . Εάν καταφέρεις και φλασαρεις με το καλώδιο το βραχυκύκλωμα οκ αλλιώς επιστροφή για την εγγύηση(γιατί εάν το ανοίξεις χάνεις εγγύηση).Οσο για να το δει ο υπολογιστής προσπαθησε με το τελευταίο miflash το κινέζικο που είναι του Δεκεμβρίου με εκείνο την πέρασε.