Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 624.

• Εδώ και 3 μέρες εχω την 7.1.5 ολα καλά δεν κοίταξα εαν δουλεύουν ολοι οι πυρινες.Αυτο που δεν μου αρέσει στο miui ειναι οτι δεν δίνουν τις νέες δυνατότητες του android 7 και το κρατάνε μεχρι να βγεί η miui9 και να το αναδείξουν σαν να ειναι κατι μοναδικό.Μαλλον και εγώ γυρνάω σε 6.11.10 περίμενα περισσότερα απο την 7

• @spideman3 σου εδωσαν την global τις beta team;

• Παράθεση από Arisma: “@NasDriver Ε ναι… 1. Εχω εξελιξεις! Τελικα μετα κοπων και βασανων, καταφερα να το κανω κινητο! Οπως προτεινε και ο φιλος @trifos εβαλα 7.1.5 china dev με miflashtool ολα τα γνωστα wipe και install την 7.1.5 xtrv. Ομως, ολα αυτα δουλεψαν μονο με twrp 3.2.0.2 by mic (με το πορτοκαλι background) ενω με τα official για mi5 twrp μια εσβηνε η οθονη, μια εβγαζε σφαλματα κλπ… Αυτα μηπως μπορεσω μεσα απο την ταλαιπωρια μου να βοηθησω και καποιον αλλον. Ευχαριστω πολυ το φορουμ για τ…

• Εχθες ειχα και εγω ενα bootloop απο global 6.11.10 σε 7.1.5 , μετά πέρασα με fastboot την 7.1.5 cn περασα twrp recovery επανεκκίνηση στο recovery στην συνέχεια στο wipe> swipe to factory reset μετά πίσω και εγκατάσταση την ρομ εβγαλε 2 κόκκινα σφάλματα αλλά τα αγνοείς ( εαν περασεις zcx twrp δεν βγάζει κανένα σφάλμα) τελειώνει η εγκατάσταση τα 2 wipe που βγαζει και επανεκκίνηση.

• Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους,εχω μία ερώτηση για τον πλοηγό εχω την 6.12.29 ο πλοηγός πολλές φορές κολλάει παγώνει η σελίδα εχω κάνει επαναφορά απο τα αντίγραφα τις συσκευής για να εχω τους σελιδοδείκτες.

• Antutu score από τα xiaomi

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και ενα σκορ με την 6.12.29d6aced0d262f2b60ba81fcf971f23293.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από sakas1989: “εμείς που έχουμε of ficial global beta τι θα γίνει θα έρθει καμία φορά η αναβάθμιση για nougat ” μπελα στο κεφαλι ψαχνεις?ο φιλος @chrisnik σου ειπε το ποιο σωστο...... ” τωρα με μπερδέψετε , επανήλθε το ιμει με fastboot rom και ειμαι και παλι με 6.12.29 eu, να ξανα γυρίσω στην global 6.11.10 να εχω ήσυχο το κεφάλι μου;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από trifos: “ετσι οπως μου ειπε δηλ. recovery> wipe cashe/dalvik > install ” Με αυτό δεν προβλέπεται να χάσει ιμει... Κάτι άλλο παίχτηκε... ” Ημουν με global 6.11.10 και εκανα εγκατασταση με 2 wipe, superuser δεν περναω εδω και 6 μηνες για να δουλευει το winbank.

• Παράθεση από geozn8: “Ναι αυτό σου λέει μετά ξανά reboot recovery για να ανοίξει σωστά και περνάς την ρομ που θες..!! ” Οποτε μια χαρα ετσι οπως την ειχα περασει τι το θελα και και τον ακουσα...οτι θα μπρικαρει και πηγα την περασα ετσι οπως μου ειπε δηλ. recovery> wipe cashe/dalvik > install και με το που ανοιξε χαθηκε το ιμει. Τελος καλα ολα καλα περασα μια fastboot rom και εγινε. Μετα την εγκατασταση > twrp>recovery>reboot to recovery>wipe system/data/cashe/dalvik reboot to recovery >wipe>swip…

• Παράθεση από geoanto555: “Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις αλλά μετά το system πρέπει να κάνεις σίγουρα reboot / recovery. ” Δηλαδη; Ειμαστε σε recovery κάνουμε τα 4 wipe μαζι με το system μετα reboot to recovery και μετά εγκατάσταση την ρομ;ρωτω γιατί εχθες φλασαρα την ρομ με άλλο τρόπο και είχα χάσει το imei και δεν έβλεπε τις σιμ.

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Πριν λιγη ωρα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ειχα περασει την 6.12.29 eu μετα 4 wipe system/data/cache/dalvik και ενω ηταν ολα καλα ερχεται ενας φιλος για καφε μου λεει εγω την περασα χωρις τo wipe system για να μην μπρικαρει λεω οκ περνω την ρομ global 6.11.10 στην συνεχεια το twrp και μετα ξανα την 6.12.29 μονο με wipe cashe /dalvik ανοιγει το κινητο και να το εχασα το imei ουτε σημα ουτε wifi.Πριν κανω οτιδηποτε αλλο το εβαλα σε fastboot με το τελευται…

• Πριν λιγη ωρα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ειχα περασει την 6.12.29 eu μετα 4 wipe system/data/cache/dalvik και ενω ηταν ολα καλα ερχεται ενας φιλος για καφε μου λεει εγω την περασα χωρις τo wipe system για να μην μπρικαρει λεω οκ περνω την ρομ global 6.11.10 στην συνεχεια το twrp και μετα ξανα την 6.12.29 μονο με wipe cashe /dalvik ανοιγει το κινητο και να το εχασα το imei ουτε σημα ουτε wifi.Πριν κανω οτιδηποτε αλλο το εβαλα σε fastboot με το τελευταιο miflash 2016.12.14 και περασα την global 6.…

• @geopap7 δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και φτιάξει;

• Ειχα περασει και την eu και την δικιά μας ελληνική 6.12.22 ειχα κανει ολα τα wipe system/dalvik/case/data δεν είχα καμία επανεκκίνηση.Σημερα θα δοκιμασω και την βραζιλιάνικη 6.12.22

• Καινουργιο και δεν ανοιγει

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μαλλον στην ίδια κατάσταση μέ τό δικό μου κατάφερα και φλασαρα την ρομ επιτυχώς αλλά η οθόνη εξακολουθεί να είναι μαύρη . ζεσταίνεται στην φόρτιση όχι πάντα γιατί δεν ξέρω εάν είναι κλειστό/revovery/fastboot και το βλέπει σε fastboot /διαχείριση συσκευών. Για ανταλλακτικά το αγόρασα και απο περιέργεια το πάλεψα αλλά τίποτα.

• Καινουργιο και δεν ανοιγει

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από liljordan: “Λοιπον το συνδεσα πατησα να μπει σε botloader εκανα και το check στο cmd και ανοιγει στον bootlader εγω βεβαια δεν εχω εικονα στο κινητο.Τι κανω?? =============== Δεκ 26th 2016, 3:28pm =============== Παιδια ας βοηθησει καποιος μπας και το ανοιξουμε γτ με βλεπω να το στελνω πισω Κινα. ” Στο κινητό σου οταν κάνεις οτιδήποτε ανοίγει η οθόνη; Εαν ειναι μαύρη στους οδηγούς ποιο πίσω εχει αναφερθεί και αυτό.

• Μπορει να ειναι bug τις ρομ, μείνε στην προηγούμενη..;

• Τελικά δεν είχε πάρει νερό άνοιξα την motherboard και στα εσωτερικά αυτοκόλλητα για ένδειξη νερού δεν είχε αλλαγή στο χρώμα ούτε αλιωση. Το κινητό εξακολουθεί να το βλέπει ο υπολογιστής σε fastboot devices και απο την διαχείριση σε recovery και fastboot η οθόνη εξακολουθεί να είναι μαύρη ανεβάζει θερμοκρασία μερικές φορές . Φοράει την 6.12.22cn beta στον έλεγχο bootloader έδειξε κλειδωμένο bootloader.

• Χρονια πολλά καλές γιορτές να έχουμε. Το κινητό μετα απο 7 ώρες φόρτισης ξανά μαύρη οθόνη,φλασαρα την τελευταία miui8 6.12.22 cn beta το ίδιο δοκίμασα την μπαταρία απο το mi5 pro στο 32ρι πάλι τίποτα μόνο που την μπαταρία την κατέβασε λιγο γρήγορα ,ο υπολογιστής το βλέπει σε adb devices και στην διαχείριση συσκευών είτε είναι σε recovery είτε σε fastboot. Υποπτεύομαι ότι το κινητό είχε πάρει υγρασία τα χαρτακια δεν δείχνουν κάτι αλλά στο προστατευτικό πλαίσιο λαμαρίνα φαίνεται σαν ίχνη σταγόνες.…

• Σωστά τα λες λάθος μου συγνώμη στον οδηγό του death ηταν Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk