Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 624.
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕγινε επιτυχώς η εγκατάσταση με το τελευταίο miflash 2016.08.30 αλλά δεν ανοίγει η οθόνη μένει μαύρη . εχω windows10 64bit η εγκατάσταση έγινε σε usb3 όπως είπε ο @demakhs. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1bee55f41ef2dca300d0a73a0e8dc7f4.jpg Edit :τωρα και στο adb devices βλέπει την συσκευή αλλά η οθόνη μαύρη. Επίσης στον έλεγχο bootloader ολα false άρα κλειδωμένος,η οθόνη εξακολουθεί να είναι μαύρη.
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και σου ρθει καμια....έμπνευση: Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader Παιδεύτηκε πολύ το παλικάρι, αλλά στο τέλος τα κατάφερε!! Πρόκειται για το mi 5s αλλά και στο δικό σου, τα ίδια προβλήματα υπάρχουν... ” @demakhs καλα δεν παιζεσε φίλε στο λινκ που εδωσες αντικρύζω το nick "death" θα δοκιμασω και με stable china
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, είχαμε κάποιο νεότερο ? Θέλει αρκετές δοκιμές με διάφορες ρομ & miflash tool...μην το πας ακόμα για ανταλλακτικά ” καλημερα εζω δοκιμάσει miflash και ρομ οχι πολλές 3 κινεζικες 6.5.30 ,6.5.7,6.3.17 ολες βγαζουν οτι ολοκληρώθηκε αλλά βγάζει αυτό το μήνυμα τις πρώτης φωτογραφίας, αναβει και το λαμπάκι στην φόρτιση τώρα.Ναι θα προσπαθησω και με άλλες ρομ.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Ψάξε να βάλεις μια κινεζικη εμένα έτσι επανήλθε και επέλεξε και τα κουτάκια στο advanced μην το ξεχάσεις αυτό..!!! Αφού το βλέπεις σε 9008 εννοείται να προσπαθήσεις όσο πάει..!! ” τι επιλεγω απο τα κουτακια στο browse απο το φακελο image τις ρομ; και ποιες ειναι τα αντιστοιχα κουτακια;
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααγορασα ενα μπρικαρισμενο mi5 (δεν ανοίγει καθολου μονο το led πρασινο)για ανταλλακτικά δοκίμασα να δω αν το βλέπει ο υπολογιστής και με την γέφυρα στις 2 επαφές το βλέπει , μπήκε σε edl δοκίμασα να φλασαρω με το miflash 2015.06.01 εβγαλε στην αρχή αυτό το σφαλμα 0x80070026: Receiving Hello Packet μετα ξανά δοκιμασα και εβγαλε αλλο αυτό στην φωτογραφία 9c9bd26e45114bc3b04dfa22721cb45e.jpg Να το προσπαθησω ή το κρατώ για αυτό που το πήρα"ανταλλακτικά" Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας T…
-
Παράθεση από tzifos: “Ευχαριστώ παιδιά, την έκανα την αίτηση μια βδομάδα πρίν αλλά ακόμα δεν έχω λάβει SMS. To κινητό κανονικά θα έπρεπε να έχει έρθει αλλά γίνεται πανικός στα ταχυδρομεία, Ελληνικά και κινέζικα, έτσι το βλέπω με το νέο έτος να παραλαμβάνω. ” εαν εχεις wind δεν έρχεται μήνυμα απλα δοκιμαζεις εαν ξεκλειδώσει ,εμένα δεν είχε έρθει μήνυμα.
-
Απορίες για το Mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαμετα απο τοσες εκρήξεις με τα samsung φοβήθηκαν μην ανατινάξουν το antutu και κλεισαν τους 2 πυρήνες..
-
Η ρομ για το mi5 στις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/ στο μέγεθος buffer καταγραφής οταν ειναι η γλώσσα συστήματος ελληνικά για να δείξει 256κ πρέπει να επιλέξεις 64κ εαν επιλέξεις 256 μετά δείχνει 1Μ και ούτω καθεξής ,οταν είναι γλώσσα συστήματος Αγγλικά ειναι κανονικά.
-
Mi5 έκλεισε και δεν ανοίγει..!!
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@geozn8 πριν κανα μήνα δεν ειχε ενα παλικάρι ένα πρόβλημα με το mi5 και δεν ανοιγε καθολου;και το έστειλε πισω ειχε ξεκουμπωσει μια καλωδιοταινία.Μήπως ειναι κάτι παρόμοιο;
-
Μι 5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαεχθες στο ρωσικό φόρουμ καπου ειχα διαβάσει για φλασαρισμα του edl μέσω adb ισχύει αυτό;
-
Παράθεση από jpapoul: “Παράθεση από tasosko: “τοτε ειναι bug της rom ας το κοιταξουν οι διαχειρηστες να μας στειλουν το fix...... ” Δεν ξέρω αν είναι bug, εμένα μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Και στο ευρωπαϊκό φόρουμ πάντως έχει αναφορές για τον καιρό. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειπα και γω μέχρι προχθες έκανε συγχρονισμό και από εχθες τίποτα είμαι με global beta .
-
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠρέπει να σας κάνουμε Αγιους των κινητών μας έχετε γλιτώσει απο την εντατική των κινητών.
-
Μην απογοήτευσε και εγώ είχα πρόβλημα με το κινητό μου και να ναι καλά ο @Octaviastikos μέχρι και τηλέφωνο με πήρε και φλασαρα rom από xiaomi δεν ήξερα είχα letv le1 pro δεν έχει κλειδωμένο bootloader.Το mi5 στην αρχή δεν το χωνεψα καθόλου τώρα μετά από 5 μήνες το λατρεύω .Να πω και ένα μεγάλο Ευχαριστώ και στα παιδιά που βοήθησαν σε ότι πρόβλημα είχα .