Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 624.

• Για να γράψεις θα πατήσεις το mount r/w θα πεταχτεί ενα παράθυρο για δικαιώματα απο το supersu θα πατήσεις οκ και μετά πατάς παρατεταμένα το build.prop πανω δεξιά θα εμφανιστούν 3 τελείες θα το ανοίξεις με το open in text editor θα προσθέσεις αυτό που προτείνει ο @Bodai και μετα το κάνεις save Edit: ξέχασα να σου πώ οτι αναφέρομαι στον root explorer άλλος file manager έχει άλλη διαδικασία.

• Παράθεση από Bodai: “Βάλε την στο τέλος ro.sf.hwrotation= 0, σώζεις το build.prop προσέχοντας τα permissions του αρχείου και reboot την συσκευή σου .. ” Έριξα μια ματιά και στο δικό μου build.prop δεν υπάρχει και σε μένα έχει μόνο αυτό : #Disable rotator split feature sdm.debug.disable_rotator_split=1

• Παράθεση από spideman3: “trifos Για δοκίμασε το νέο χαρακτηριστικό που μας δόθηκε με την 6.10.20. Ασφάλεια - σύρε προς τα κάτω - επιλογή Αυτόματες εργασίες. Σε εσένα δουλεύει? σε εμένα μόνο δεν δουλεύει με γλώσσα τα Ελληνικά. ” Δεν δουλεύει να δοκιμάσω στα αγγλικά; edit :στα αγγλικά δουλεύει. @spideman3 δεν παίζεσαι φίλε μου το κινητό το διαβαζεις απ'εξω.

• Παράθεση από sakas1989: “είμαι με αυτήν την rom και σε 2 μέρεςπου έχω το κινητό δεν είχα πρόβλημα και ή μπαταρία αυτήν την στιγμή είναι 33 .εσείς έχετε να με προτείνεται καμία άλλη καλύτερη ή να μείνω με αυτήν??? ” Την ίδια εχω πολύ ευχαριστημένος και με τις προηγούμενες ολα λειτουργούν κανονικά.

• Απο την miui8 6.10.20 μπορούμε να δούμε εαν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader μεσα απο τις ρυθμίσεις /επιλογές για προγραμματιστες/κατάσταση ξεκλειδώματος Mi. Εαν φλασαρεις με tool 6.8.30 εχει την επιλογή ξεκλείδωτο /κλείδωμα bootloader

• Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα. Τελικα δεν εχω καταφερει κατι δυστυχως !!! Εκανα τουλαχιστον 30-40 δοκιμες μεσο EDL 2 flash tools το beta και το κανονικο , συν οτι δοκιμασα και 4-5 miphone tool αλλα τιποτα δεν μπορει να φορτωσει καμια ρομ αν και δοκιμασα αρκετες και μεσο 3 διαφορετικες usb 2.0 θηρες... Τωρα το εχω και φορτιζει ευτυχως μπορει και το κανει και μπαινει και σε fastboot και σε revovery... Ανοιγει μεχρι το MI αλλα μεχρι εκει... Λετε να φταιει το pc ?? Σκεφτομαι να το ξαναδοκιμασω με …

• Παράθεση από NasDriver: “Έχει φάει κόλλημα, σε recovery το βλέπει σαν 901D αν θυμάμαι καλά στις θύρες COM Σε fastboot mode το βλέπει κανονικά, σαν bootloader interface ” ναι και το δικό μου το βλέπει ετσι χωρις το 901D

• το εχεις στο recovery απο την πρώτη προσπάθεια εγκατάστασης;

• Με την face rom δεν ξεκλειδώνει .Τωρα ποια ρομ φορά; Πως το βλέπει το κινητό μεσα απο την διαχείριση συσκευών του pc σε fastboot/recovery;

• Παράθεση από theoman01: “pa παω να κανω ξανα την διαδικασια και μου βγαζει μυνημα: specified cast is not valid.... ” μηπως επιλέγεις τον φάκελο images και δεν το βλέπει;

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από trifos: “Δεν είναι απαραίτητο το root,recovery.img περνά ” Το έχεις βάλει χωρίς root? ” ναι στην προηγούμενη αναβάθμιση,οσο για το root δεν έχω δει κάπου να το αναφέρουν εκτός εάν εννοείς απενεργοποίηση του root για το otaupdateκαι μετά ενεργοποίηση.

• Δεν είναι απαραίτητο το root,recovery.img περνά

• Παράθεση από petros93: “Παράθεση από spideman3: “Έχεις ξεκλειδώσει ή με κλειδωμένο? Δοκίμασε μέσα από το κινητό να κατεβάσεις την recovery rom και μέσω update δοκίμασε. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστο και αυτο το ξεχασα! Να ξεκλειδωσω πρωτα καλυτερα και μετα να δοκιμασω ε? Δεν θελω ακομα να βαλω twrp για να εχω τα ota updates. ” Εαν θες να έχεις twrp recovery και να μπορείς να εχεις ota updates έχει βγει νεο twrp που γίνεται και αυτό, στο επίσημο φόρουμ miui. Επίσης εαν…

• Παράθεση από harrist: “με το miflash περασα την "gemini_global_images_6.9.29_20160805.0000.29_6.0_global" και ξανα εκανα την διαδικασια από την αρχη ΟΜΩΣ στο TWRP δεν παίζει καμια λειτουργία!!! καμια άλλη ιδεα - προταση??? ” Δες εδω έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα Custom TWRP 3.0.2 RECOVERY (Build 20160920-CN) for Mi 5! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• και εγω εχω την global beta miui8 6.9.29 και twrp recovery 3.0.2.0 (δουλεύει μια χωρά) εμένα στο 3.0.2.1 δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.ισως να ξαναδοκιμασεις να το περάσεις;

• Εάν έχεις περάσει το twrp 3.0.2.1 και η οθόνη του κινητού σου είναι jdi γιαυτό δεν ανταποκρίνεται.περνας το twrp 3.0.2.0

• Παράθεση από pillopoulos: “Αν κάνω install την global dev από twrp, πρέπει να φλασαρω και κάτι άλλο μαζί ή δε χρειάζεται; Θυμάμαι στο Kenzo ότι αν πήγαινες από ελληνική σε official, έπρεπε να φλασαρεις κι ένα universal boot.img Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom ” Και εγω ετσι την φλασαρω καθε παρασκευή με twrp recovery , τώρα εσυ που εισαι απο gtv κανε και wipe δεν χρειάζεται να φλασαρεις κατι άλλο.

• Σημερα παρελαβα και εγω τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers πολύ καλός ήχος ,αλλά είχα παραγγείλει και τα Kz Ed9 και ηρθαν και αυτά σήμερα και καθώς τα δοκίμαζα σε βιντεοκλίπ Fhd και Hd mp4 είδα τελικά ότι τα kz ed9 παίζουν ποιο καθαρά και ποιό δυνατά(με τα φίλτρα εχει 2 χάλκινα ενα με φίλτρο ενα χωρίς).Δεν τα εχω δοκιμάσει στον υπολογιστή μιας και τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers εχουν ποιό μεγάλα ηχεία και μαγνήτες.

• Μπραβο παιδιά για την όλη δουλειά και την ευέλικτη ρομ που ετοιμάζεται!!!!

• Αλλαγή ρομ από global devσε stable

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οκ σας ευχαριστώ πολύ .Οταν έρθει η επόμενη σταθερή θα την δοκιμάσω.