Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 624.
-
επειδη εχω ξανά περάσει με αυτόν τον τρόπο twrp λέω μήπως καποιος που να γνωρίζει εαν είναι σωστός τρόπος.Το μονο σίγουρο ειναι οτι με case /dalvic δεν γίνεται απο beta σε stable και το αντίστροφο,το ξανά λεω εχω ξαναπεράσει με ολα τα wipe . Χρειάζεται να περασω την fastboot ρομ ; ρωτώ γιατί εχω το twrp recovery εχω 65gb αρχεία και δεν θέλω να ξανα κρατω αντίγραφο στον υπολογιστή.Για το στήσιμο δεν με απασχολεί εχω φτιάξει αρχείο zip για να διαγράφει εφαρμογές του συστήματος.
-
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Mi-5
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από trifos: “Με το που το είδα το μυαλό μου πήγε στην 20 μπαντα , μήπως δηλαδή από τις τελευταίες ενημερώσεις δώσανε την πολυπόθητη 20αρα μπάντα. ” Χαχαχα! Όχι βρε... Τίποτα δεν άλλαξε... Απλά ενημερώνουμε όλα τα Threats με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών... Όσο για την 800αρα... τι πρόβλημα έχεις? Έχεις Wind και στην περιοχή που είσαι έχει μόνο 800αρα και δεν πιάνεις 4G? Γιατί σου είναι "πολυπόθητη"? ” Οχι όχι εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την wind που την …
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε το που το είδα το μυαλό μου πήγε στην 20 μπαντα , μήπως δηλαδή από τις τελευταίες ενημερώσεις δώσανε την πολυπόθητη 20αρα μπάντα.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματι σημαίνει αυτό; Τα χαρακτηριστικά ήταν στο gsmarena αρκετούς μήνες πριν.
-
Παράθεση από babis79st: “Παράθεση από Dardanian: “Babis79st εγώ που έκανα την ίδια διαδικασία την παρασκευή με κινητό mi5 από minideal πέρασα την κινέζικη stable με κλειδωμένο bootloader(όπως κι εσυ). Μετά ο updater και το MiPCsuite δε δέχονταν αλλαγή σε official stable ή dev. H μόνη επιλογή μετά ήταν ξεκλείδωμα bootloader (μου το έκανε και με την china stable) και πέρασμα της official dev (ή όποια θες) με fastboot. (με fastboot θα σβηστούν τα πάντα απο το κινητό σου) ” η κινέζικη stable δεν είν…
-
Παράθεση από babis79st: “Αν τελικά περάσω την official Chinese θα έχω θέματα με τις εφαρμογές Google; Το ρωτάω γιατί έχω όλες τις επαφές μου στο google και επίσης κάποιες εφαρμογές μου είναι απαραίτητες για την δουλειά. ” Οι China ρομ δεν έχουν εφαρμογές Google μονο οι global επίσης στην τελευταία miui8 global beta έχει γίνει καλύτερη μετάφραση η Ελληνική γλώσσα σε σύγκριση με τις προηγούμενες επίσημες ρομ.
-
Αγορά Mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΘα συμφωνισω με τον @spideman3 υπο συνθήκες καθημερινής χρήσης δεν κινδυνεύει. Το χρησιμοποιώ στην δουλεια ολη την ωρα στην πισω τσέπη στην οικοδομή και σιδηροκατασκευές. Εγω το μόνο που δυσκολεύομαι να συνηθίσω τα εικονίδια edit:ειναι με θήκη σιλικόνης και τζαμακι.
-
mi5 32gb 3gb vs zuk 64gb 4gb
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣημερα έπεσα απότομα στο κινητό το είχα στην πίσω τσέπη και μετά από ολα όσα διαβάζουμε τρόμαξα. Το κινητό όμως..... Μια χαρά
-
Mi5 και σήμα 4G+ (;)
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕχω cosmote για κλήσεις και wind για δεδομένα εδω στο Ηράκλειο 4g
-
Παράθεση από spideman3: “atsarantos Αν ξανά έχεις θέμα με την internal storage 0mb (μακριά από εδώ) θα κάνεις ότι λέει ο trifos προτείνεται και από τον lallasgr TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. post 91 Με το που μπεις TWRP κάνεις τα παρακάτω βήματα: 1) Swipe to allow modifictaion 2) Wipe->Format->type yes 3) Back->Back->Back 4) Reboot->recovery (αν δεν μπει μόνο του κρατάς πατημένα τα Volume+ και Power για να μπει πάλι χειροκίνητα) 5) Wipe->Advacned Wipe->dalvik/data/cache->swipe to wipe 6…
-
Οταν ξανά κανείς αναβάθμιση και σου βγάζει internal storage 0mb θέλει wipe/Format Data/Type yes to continue.Πριν γίνει όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να έχεις αντιγράψει στον υπολογιστή οτι έχεις στον εσωτερικό χωρο του κινητού μαζι και την ρομ που θα κάνεις αναβάθμιση γιατί στα διαγράφει όλα,κανει διαμόρφωση χώρου.
-
Μι5 και Otg καλωδιο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από trifos: “και μένα βλέπει το otg μονο που συμβαίνει αυτό που ανέφερα ποίο πάνω δηλαδή αντιγραφή ή αποκοπή σε μεγάλο αρχείο κάνει αποσυνδεεται. Γνωρίζει κανείς για ποίο λόγο το κάνει αυτό; ” Δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό σε καμιά συσκευή (και το έχω κάνει με ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ συσκευές!)Ίσως να έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής της κάρτας. Μια καλή λύση (ή προσπάθεια για λύση) είναι αυτή που σου πρότεινε ο @geoanto555 παραπάνω (format σε FAT32) ” Το έχω κανει fat32…
-
Μι5 και Otg καλωδιο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμακαι μένα βλέπει το otg σε miui8 global mi5 μονο που συμβαίνει αυτό που ανέφερα ποίο πάνω δηλαδή αντιγραφή ή αποκοπή σε μεγάλο αρχείο αποσυνδεεται. Γνωρίζει κανείς για ποίο λόγο το κάνει αυτό;
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν βλέπω νέες εκδόσεις...Αν μπορείς βρες μου την 8.27.. την θέλω για δικό μου. Επίσης @trifos πιστεύεις ότι ο Πάνος έχει ξεκλείδωτο κινητό με unofficial τρόπο; Γιατι; ” @geoanto555 ναι δεν εχουν βγάλει πέρα απο αυτή την ρομ,εαν βρω κάπου κατι θα σου στείλω. Όσο για το ξεκλείδωτο δεν γνωρίζω εαν γίνεται να στο στείλουν ξεκλείδωτο, είναι μια καλή ερώτηση.
-
Παράθεση από michael: “Αλλαζω το link καποιες φορες για το twrp στο mi5 διότι ανεβαζω διορθωμένη έκδοση ο λόγος ειναι κάποια προβλήματα που αναφερθηκαν με freeze και touch issues μέσα στο twrp ,αυτό συμβαίνει γιατί η xiaomi έχει δύο προμηθευτές για της οθόνες του mi5 και χρειαζονται μερικες αλλαγες στο kernel του twrp για να μην υπαρχει πρόβλημα. ” @michael εμείς πως μπορούμε να δούμε ποια από τα δύο πάνελ έχουμε; LGD ήJDI ;