Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 624.

• Επιλέγεις τρόπο σύνδεσης usb MTP ή φόρτιση;

• miui8 mi5 global

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Επιτέλους η επίσημη miui8 global Dev. για το mi5 ειναι έτοιμη για κατέβασμα!!!

• App Speed L

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Την ειχα χρησιμοποιήσει στο letv x800 και στο lg cat6 την εφαρμογή ,εδω στην ρομ του @gkalen που έχει ίδη παραμετροποιηθεί δεν ξερω εαν δουλεύει σωστά γιατί ποτέ δεν κατάφερα να κανω την εν λόγο ρομ εγκατάσταση.

• Διακοπες με το ΜΙ 5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μην σου τύχει δηλαδή θα μείνεις σχεδόν 2 μήνες χωρίς το mi5 που και για την αγορα του μας εβγαλε την πίστη.

• Αγορά Mi5 32 Vs 64

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μιας και το ανέφερες(δεν το ειχα παρατηρήσει) αυτο με τον εντοπισμό συσκευής απο την προηγούμενη εβδομάδα που το απενεργοποιησα όπως και το mi could γιατι έστελνε μηνύματα και με χρέωνε βγάζω άνετα πανω απο 5 ώρες οθόνη και γλίτωσα τα ευρώ απο την σύνδεση.

• Προφανώς με αυτά που γράφει ποιο πανω πήγε να την περάσει με mi pc suite.

• Παράθεση από flowin_through: “Πάρε καλέ μου άνθρωπε ένα τοπικό αντίγραφο και επανέφερε το μετά το install, ούτε restore data TWRP ούτε MI cloud που θελει 3 μερες. Μέσα στις ρυθμίσεις είναι, δεδομενα&ρυθμίσεις+εφαρμογες, ξέρει η miui.. ” Δηλαδή; Με ποίο τρόπο θα το κάνω; Edit: οκ το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ!!!!

• Παράθεση από gkalen: “Ανάλογα για τι πράγμα μιλάμε ρε παιδιά .. Αν μιλάς για επαναφορά των εφαρμογών σου και των δεδομένων τους , δεν έχεις δουλειά να ξαναφλασαρεις τη ρομ.. Αν κάνεις επαναφορά data από Twrp , λέει ο Γιαννης ότι θα μπρικαρεις και πας για εκ νέου clean install. Οπότε , εσύ τι θες να κάνεις ??? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εαν περασω την ερχόμενη ρομ μετα απο καθαρή εγκατάσταση για τις εφαρμογές λεω γίνεται να τις επαναφέρω με τους τρόπους παραπάνω; Ή απλ…

• Παράθεση από gkalen: “Τώρα μιλάμε για φλσαρισμα ρομ ή για επαναφορά εφαρμογών ?? Γιατί μπερδευτηκα ... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τωρα μπερδεύτηκα και εγώ, επαναφέρω τα data απο twrp backup ή θα εχω προβλήματα; Ή την περνώ οπως είπε ο @Octaviastikos την περναω απλα απο πανω; Για να επαναφέρω ή να μην χασω εφαρμογές.

• @Octaviastikos α εννοείς χωρίς να κανω τα wipe σαν να κανω update package απλά ετσι; ωραίος..Ευχαριστώ!!

• Παράθεση από Octaviastikos: “@trifos δεν δουλεύει σωστά το titanium θα κάνεις εγκατάσταση της νέας ρομ... ” εαν επαναφέρω μόνο τα data απο το backup του twrp; δεν περασα αλλη ρομ για την ερχόμενη να μην τις περνώ μια μια τις εφαρμογές.

• γίνεται να κανω επαναφορά εφαρμογών απο το titanium backup μετά απο κάθε φλασαρισμα ρομ; καθε φορά κανω καθαρή εγκατάσταση και τώρα κράτησα backup τις εφαρμογες,δεν χρησιμοποιο το mi cloud το απενεργοποιησα εδω και μια βδομάδα γιατί με χρεωνε στα sms .

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από christos0b: “Οι απορίες που έχω είναι οι εξής : ” Θέλει factory reset και καλό είναι όταν ξεκινήσει και αρχίσεις τις ρυθμίσεις στα αγγλικά πάντα, η συσκευή να μην επιλέξεις επαναφορά από mi cloud αλλά νέα καθαρή εγκατάσταση. Θα χάσεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μόνο πχ το επίπεδο που έχεις φτάσει σε ένα παιχνίδι αν παίζεις χωρίς σύνδεση με κάποιο λογαριασμό ” Αυτο με το ξεκινημα και την γλωσσα στα αγγλικα δεν το γνωριζα ισως γιαυτο ειχα μικροπροβληματα, ακο…

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

καταρχάς ενα μεγάλο ευχαριστώ @Bodai για την βοήθεια σου φίλε μου, εκανα μια αναζήτηση και νομίζω πως βρήκα την λύση στο en.miui γιατί εκεί ανέφεραν κάποιοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα αν μου επιτρέπεται γράφω εαν τύχη σε κάποιον ίσως τον βοηθήσει η δική μου ατυχία . Μπήκα στο λογαριασμό mi account απενεργοποιησα τα πάντα και μετά αποσύνδεση log out αλλά! χωρίς να κανω αποσύνδεση αριθμού απο την συσκευή, έκανα ξανά εγκατάσταση την ρομ και οταν άνοιξε και ζηταγε αναζήτηση συσκευής πεταγε συνέχεια …

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Θυμάσαι να είχες το πρόβλημα μόνο με την Cosmote? Είναι το κλασσικό, σου στέλνει η Xiaomi sms στον αριθμό της Wind αλλα δεν το λαμβάνεις ποτέ. Οπότε επειδή δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία της επαληθευσης (κάνει αυτό που μάλλον είναι στάνταρ στην Κίνα) Στέλνει από την άλλη sim, Sms σε κάποιο νούμερο στην Κίνα μάλλον προσπαθώντας να επανεκκινήσει την διαδικασία. ” συγνωμη αλλά δεν ξέρω γιατί απο το πρώτο ανοιγμα τις συσκευής ειχα μεσα και τις 2 σιμ, κακος το εκανα; Εαν απενεργο…

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ναι!!!συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω εχω 2 σιμ και είναι wind broadband η 2η σιμ αυτή που δεν ενεργοποιηται απο mi account , αλλά η χρεωση που αναφέρω ειναι στην 1η που ειναι cosmote συμβόλαιο. Την cosmote την εχω για κλήσεις σιμ1 και την wind για ίντερνετ σιμ2 Edit: μια λύση ειναι να κανω υπομονή και να μην φλασαρω άλλη ρομ μετα τις 16 Αυγούστου εναρξη λογαριασμού για ενα μήνα.

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από trifos: “ο εντοπισμός συσκευής χρεώνει μετα απο καθε φλασαρισμα οταν ανοίγει η συσκευη το ζητά σαν επιβεβαίωση μηπως εδω χρεώνει; ” Σε μενα δεν εχει τύχει μέχρι τωρα τέτοιο πράγμα. Θυμάμαι τότε στην αρχή μου είχε βγάλει ένα τέτοιο μυνημα αλλα δεν θυμαμαι να έκανα κάτι ιδιαιτερο για να ξεπεραστεί το θέμα.. ” Σε κάθε φλασαρισμα το ζητά για επιβεβαίωση και γραφει αποστέλλεται σαν sms, ειχα απενεργοποιησει τον εντοπισμό αλλά μετά απο καθε φλασαρισμα το ζητά.

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ο εντοπισμός συσκευής χρεώνει μετα απο καθε φλασαρισμα οταν ανοίγει η συσκευη το ζητά σαν επιβεβαίωση μηπως εδω χρεώνει;

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@trifos σου εβγαζε το μήνυμα για την ενεργοποίηση της sim??? ” ναι μου εβγαζε καθε μέρα σχεδόν όλη μέρα, σήμερα μπήκα στο mi account για προσθήκη 2ου αριθμού αλλά δεν έρχεται η επιβεβαίωση sms και οι 2 σιμ ενεργές απο τις ρυθμίσεις. Σκέφτομαι πως εαν ειναι απο αυτο η χρέωση να το πουλήσω θα επιβεβαιώσω με cosmote που πηγαίνουν τα μηνύματα.

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οκ ευχαριστώ Γιάννη, κάτι ακομη αν πουλησω το κινητό πρέπει να διαγραψω τον αριθμό τηλεφώνου απο το mi για να μην έχει κάποιο πρόβλημα ο αγοραστης;