Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 624.

• sms mi message

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “να ρωτήσω μου ήρθε λογαριασμός για sms προς διεθνείς προορισμούς απο την στιγμή που πηρα το xiaomi mi5 , αυτό το mi message χρεώνει; και κάτι άλλο η δεύτερη sim προσπαθεί να στείλει μήνυμα όλη την ώρα για ενεργοποίηση ” καποιος που να γνωριζει; Σημερα ηρθε ο λογαριασμος και ξανα εχω πληρώσει άδικα για μηνύματα προς εξωτερικό.

• Παράθεση από gkalen: “@trifos Νομίζω ότι στο Miui Hellas δεν θα δεις κάτι τέτοιο . Είμαι εγγεγραμμένος σχεδόν από την αρχή του Miui Hellas και δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν κι αυτό που λες .. Διάφορες μπορεί να υπάρχουν άλλα όλοι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο , γι'αυτο ή κοινότητα αυτή αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα . Ότι χρειάζεται ο κάθε χρήστης θα το βρει και όλοι θα προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα που μπορεί να του τύχει. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική και δεν έχουμε πρόβλημα ακόμα και σε…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από trifos: “το θέμα είναι ότι με τις gtv έχουμε αναφέρει όπως και άλλοι αλλά δεν ακουνε.. ” Τώρα αν πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμματα .... lolΚάποτε προσπάθησα να κάνω την Πυθία, αλλά απέτυχα. Έτσι λοιπόν αν με βοηθούσες λίγο να καταλάβω τον χρησμό σου, θα σου ήμουν ευγνώμων ... ” εννοώ πως οταν ανέφερα οπως και αλλοι το θεμε εγκατάστασης με το script οι xiaomi-ακιδες θα μας τρώγανε περι συγκρισεων συσκευών π.χ. Παρε ενα samsung να τελιωνεις δωσε και ενα κάρο λεφτά…

• Παράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Θα πρότεινα Clean install , ή ρομ που εβαλες ίσως αφήσει πράγματα στο data αν κάνεις απλά Wipe cache and dalvik. @trifos Ή δικιά μου ρομ είναι based στην ρομ της xiaomi eu. Στην επόμενη version θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο script. Το περίεργο όμως είναι ότι δεν άκουσα παρόμοιο πρόβλημα από άλλον. Περίμενε λίγο να σου απάντησει ο @Octaviastikos που την έχει βάλει πολλές φορές και ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο.. ” το θέμα είναι ότι με τις gtv έχουμε αναφέρει όπ…

• @gkalen εχθές προσπάθησα να περασω την ρομ για mi5 σύμφωνα με τον οδηγό σου κατα την εγκατάσταση στο τέλος τις ρομ πριν απο τα install data και supersu εκανε επανεκκίνηση άνοιξε το κινητό μπαίνω στις πληροφορίες και γραφει "MIUI 8 by xiaomi.eu 6.7.14 Developer" οι έξτρα εφαρμογές σου δεν εγκατασταθηκαν ξανά μπαίνω recovery για δεύτερο install δεν έβλεπε το "storage 0"αναγκαστικά format data εννοείται πως backup αρχεία τα πάντα διαγραφηκαν και περασα με fastboot την official 6.7.10 ξανα περνάω το…

• Παράθεση από Perarg: “Παράθεση από trifos: “την miui8 mi5 6.7.11 την περασα απο εχθες το απόγευμα ολα λειτουργουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα,τι προβλημα σου εβγαλε @Perarg; ” Δεν την έχω περάσει ακόμη... Ρώτησα πως να την περάσω πάνω από την 6.6.30 που έχω χωρίς να χάσω τα πάντα από το τηλέφωνο και τα ξαναστήνω... και πάνω στην κουβέντα ακούστηκε η άποψη να "κάτσω στ' αυγά" μου με τη συγκεκριμένη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οκ ,εσυ ξέρεις φίλε μου.

• την miui8 mi5 6.7.11 την περασα απο εχθες το απόγευμα ολα λειτουργουν τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα,τι προβλημα σου εβγαλε @Perarg;

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά κάτι ειδα οτι εβγαλαν developer για το mi5 ” ναι miui8 6.7.11 την εγκατεστησα το απόγευμα στο mi5 μέχρι τωρα δουλεύουν ολα χωρίς προβλήμα.Την global developer miui8 περιμένω αλλά μάλλον για παρασκευή άκουσα.

• Παράθεση από michael: “Οταν ο γνησιος φορτιστης μεσα σε μιση ωρα απο το 5% φτανει στο 80% καλος ειναι. ” οκ ευχαριστώ @michael αύριο πρωι θα το φορτισω και θα το ελεγξω.

• Παράθεση από michael: “Ζεσταίνεται κατα τιν φορτιση με τον γνησιο φορτιστη αυτο ειναι λογικο γιατι ο φορτιστης ειναι προδιαγραφων quick charge 3 και το κινητο φορτιζει ταχυτατα οποτε ανεβαζει θερμοκρασια η μπαταρια.Εχω δοκιμασει και φορτιστη 1.5Α -μετρημένο οχι τι γραφει απανω-και παλι φορτιζει γρηγορα και παλι ζεσταινεται αλλα λιγοτερο.Με φορτιστη 1Α φορτιζει αργα και δεν ζεσταινεται ,παντα με το καλώδιο της xiaomi. ” ναι αλλά και ο turbox ειναι quick charge 3 και ο χρόνος φόρτισης λιγο ποιο γρ…

• Παράθεση από birel-motosport: “ναι αλλά κανένα mi5 με τις επίσημες rom δεν κάνει τέτοιο antutu ” και όμως εχω βγαλει 153.158 με επίσημη miui8 γιατί με τις miui7 μεχρι 148.χχχ έβλεπα,το σοκ που επαθα πρώτη φορά οταν ήρθε το κινητό με την ψευτορομ ελληνοκινεζικη 106.000-120.000

• Οι κάτοχοι mi5 έχετε παρατηρήσει θερμοκρασίες του κινητού κατά την διάρκεια της φόρτισης; σήμερα πρώτη φορά χρησιμοποίησα τον γνήσιο φορτιστή και βλέπω ότι πισω και στην οθόνη παρά πολύ ζεστό,απο την πρώτη μέρα το φορτιζα με τον φορτιστή turbox 2.4A γρήγορη φόρτιση και καλώδιο aftermarket με μεταλικό περίβλημα ποτέ δεν είχε θερμοκρασίες.

• Παράθεση από michael: “Nice review but Mi5 4/128 antutu score about 150.000 . ” το συγκεκριμένο σκόρ ειναι από το κινητό μου , θηρίο!!!

• Παράθεση από lallasgr: “Πηγαίνοντας στο mount ήταν τικαρισμένο μόνο το cache και όταν προσπαθούσε να τικάρει το data δεν τον άφηνε. @trifos όταν λες format εννοείς WIPE ε? Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που ίσως δεν ξέρουμε? ” οχι wipe, πηγαινεις wipe μετα σε βγαζει σε advanced wipe -format data- swipe to factory reset σε αυτό το πίνακα πατας format data και μετα επανεκκίνηση στο recovery και θα το δει. Όσες φορές μου έβγαζε αυτό ετσι το έκανα το αναφέρουν και στο miui.en

• Παράθεση από sakismaf: “καλημερα, μετα από πολλές ώρες και πολύ βοήθεια από τον lalasgr χθες το βράδυ καταφέραμε να περάσουμε την official global. Την ελληνική δεν μπόρεσαμε να τη περάσουμε γιατί έβλεπε το storage 0 και δε με άφηνε να επιλεξω το data μέσα στο mount. Πολλά like στον lalasgr για τον κόπο και την υπομονή του ” το storage 0 για να το δει πρέπει να κανεις format data και reboot ξανα στο recovery

• Παράθεση από Thracia: “Για να βοηθήσω οσο μπορώ θελει format data μεσα από το TWRP για να φανει το internal storage.Το θεμα είναι ότι και παλι δεν φαινεται η ρομ μεσα στο storage.Κατι παιζει με το encryption. ” Αυτο έκανα και εγώ οταν είχα το ιδιο πρόβλημα storage 0, format data και ξανά reboot στο recovery

• 4g lte

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

εχω για τα δεδομένα δεύτερη σιμ τις wind και εδω στο Ηράκλειο Κρήτης εχω 4G οχι παντού βέβαια.

• σε ευχαριστώ @lallasgr

• Πάρα πολύ ωραίος οδηγός ευχαριστούμε πολύ, παρόλο που έχω φλασαρει τόσες ρομ με αυτόν τον οδηγό διαπίστωσα οτι με την ελληνική miui gtv έκανα λάθος στο wipe έφτιαχνα 4 wipe δηλαδή συν το system και γιαυτό το λόγο στην έκδοση miui δεν μου έβγαζε miui.gr και ελειπαν οι έξτρα εφαρμογές. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν γίνεται με wipe και το system και μετά να κάνουμε εγκατάσταση;