Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 624.
-
Παράθεση από xaalaaraa: “Παράθεση από Octaviastikos: “επρεπε να κρατησεις ενα backup! ” εχω με ονομασια 2016-06-11--13-54-44_MRA58K αλλα οταν το βαζω στην συσκευη και παω να το επαναφερω με TWRP δεν το βλεπει ” περασε άλλο twrp img και θα το δει
-
Παράθεση από xneo1: “Παράθεση από manospr: “Kατέβασα την καινούργια Rom με το fix αλλά πάλι όταν πάω να την φλασάρω με το TWRP καταλήγω να κανει restart πάλι στο TWRP recovery.Μήπως φταίει κάτι άλλο?Τα κατάφερε κάποιος με mi5? ” Καλημερα.Και γω κατεβασα την rom με το fix κανει restart σε twrp οποτε recovery πισω σε 6.6.13 και παμε για μπανιο! ” Η ρομ για το mi5 έχει πρόβλημα από προχθες το είχα αναφέρει εγώ δεν την ξαναδοκιμασα για να αποφεύγω τυχόν brick, έβαλα την 6.6.16eu
-
αυτο πιστεύω πρόβλημα του twrp 3.0.2,ενω με την miui.eu και το twrp κανονικά μετά ανοίγει δεν ξανά επιστρέφει στο recovery.γενικα όμως και πριν στην miui7 με το ελληνικό recovery μία έκανε εγκατάσταση μία όχι.
-
Η ρομ για το mi5 6.6.17 έχει πρόβλημα έχω προσπαθήσει 7 φορές κάνει την εγκατάσταση κανονικά αλλά μετά επανεκκίνηση στο recovery και ξανά τα ίδια, ευτυχώς έχω backup edit: πέρασα ξανά την 6.6.16 Eu όλα καλά.
-
βγηκε η 6.6.17 για το mi5;
-
Ασύρματη αναμετάδοση βίντεο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαη τηλεόραση είναι turbo x , έκανα δουλειά με το My nScreen.
-
Ασύρματη αναμετάδοση βίντεο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαπροσπαθώ να κάνω ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση με το cast to display και ενω την βλέπει συνδέεται δεν παίζει η τηλεόραση, θέλει κάποια έξτρα ρύθμιση;
-
Στις stable μπορούμε να περάσουμε το supersu μέσο του twrp ή θα έχουμε πρόβλημα;
-
θα θελα πολύ αυτό Original Xiaomi New Square Box Protable Wireless Bluetooth Speaker With TF Card In Outdoor Sport 3D Subwoofer
-
εχθές πέρασα πολλές φορές τις ρομ από twrp και είδα ότι εδώ και 4 μέρες ενώ είχα περάσει την ρομ με τον οδηγό δεν είχα το Dolby , super user τι γινόταν; μόλις τελείωνε η εγκατάσταση μέσα από το twrp μόλις έφτανε στο install twrp τελείωνε έκανε το reboot system και έλειπαν προγράμματα που λέει η σελίδα τις ρομ ότι έχει ενσωματωμένα και στο build prop έγραφε miui.eu και όχι miui. gr. Τελικά μετά από πολλές δοκιμές η λύση είναι μπαίνω στο twrp / wipe/ advanced wipe / wipe dalvik cache+wipe cache+sy…