Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 624.

• το twrp πρέπει να έχει πρόβλημα μπαίνω σε recovery κάνω όλα τα wipe μετά install την ρομ στο τέλος βγάζει 7 σφάλματα και failed, ενώ εάν κάνω τα wipe μετά reboot to recovery και install την ρομ την κάνει κανονικά εγκατάσταση.

• Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Σου έχει έρθει ένα μήνυμα sms σαν αυτό στην συσκευή σου; "Your unlock request has been approved. Go to 申请解锁小米手机 to download the unlock tool." εάν ηρθε είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά τα υπόλοιπα..

• Νεος ζηταει βοηθεια με Μi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

1. Το ίδιο και εγώ ήρθε με μια ρομ unofficial και ακολούθησα τον οδηγο" ελληνικος οδηγός unbrick/flash official rom για το xiaomi mi5 με κλειδωμένο bootloader " και μετα περνά την ελληνική,με το μηνυμα "Your device isn't supported by Mi Unlock" μου το έβγαζε και μένα για μέρες προσπαθούσα αλλά το ίδιο μήνυμα ώσπου ενα πρωί δοκιμασα αλλο mail και ετοιμο για ξεκλειδωμα δοκίμασε μήπως εκανες εγγραφή με άλλο mail και εσυ ( μήνυμα απο την xiaomi σου ήρθε στο κινητό; ) ,το pc suite και σε μένα για κάπ…

• - Έγινε το unlock bootloader στην 6.5.30dev πέρασα το twrp 3.0 είχε πρόβλημα δεν είχε ανταπόκριση και δεν έβλεπε αποθηκευτικό χώρο μετα πέρασα το twrp 3.0.2 που είναι για 6.5.7 και πάνω μετά την εγκατάσταση του πρώτου twrp δεν ενεργοποιοταν το wifi και στο twrp οταν πήγαινα να κανω εγκατάσταση άλλη ρομ εβγαζε μήνυμα"το αρχείο είναι κατεστραμμένο" μετά πήρε τηλ.ο " @OctaviastikosΓΙΆΝΝΗΣ " και με βοήθησε μου προτεινε την 6.5.26 την εγκατέστησε κανονικά αυτή την φορά και όλα δουλεύουν κανονικά. „“

• ψάχνω όπως λες στο developer options γιατί δεν το βλέπω; το απόγευμα θα δοκιμασω και απο τον υπολογιστή όπως είπες, σε ευχαριστώ φίλε μου.

• 1. Το usb debugging το έκανα το oem unlock η αλήθεια είναι πρώτη φορά το ακούω, που βρίσκεται; ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες.

• Γιατί δεν ξεκλειδώνει τωρα; ειμαι στην 6.5.30 dev και βγάζει το μήνυμα που ανεφερα παραπάνω,θυμάμαι είχε έρθει μήνυμα με ενα λινκ για να κατεβασω το mi unlock. Κάτι ακόμη το mipcsuite οταν συνδεο το κινητό λέει αναβαθμιστε στην τελευταία εδοση την συσκευή αλλά δεν συνδέεται.

• ηρθε το mi5 με την 7.2.4 global με ελληνικα περασα την 6.5.19dev. με αυτο τον τροπο( Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader)εκανε ota update σε 6.5.30 ενω ειχα κανει αιτηση ξεκλειδωματος και ειχε ερθει μηνυμα κανω συνδεση στο mi account και λεει: your device isn't supported by mi unlock.πρεπει να εχει και την καρτα σιμ μεσα;

• Πρόβλημα με 4G & με ξυπνητήρι

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ναι σε εφαρμογές συστήματος αλλά σε εφαρμογές απο play store π.χ. Facebook θα έχει ελληνικά αλλά θέλει και root???

• Πρόβλημα με 4G & με ξυπνητήρι

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

μέχρι να εγκριθεί το αίτημα ξεκλειδώματος για να έχεις ελληνικά στις εφαρμογές βάλε το morelocale.

• αυριο παραλαμβάνω το mi5 pro μετά το ξεκλείδωμα του bootloader ποιο τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσω για να περασω την ελληνική stable τον οδηγό αυτό; Flash την Ελληνική ROM στο Mi5 (3/32,3/64,4/128) ή αυτό; Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader.

• Mi5 verification

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οκ είπα και γω.Με γειά σου και να το χαρείς

• Mi5 verification

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

τι εννοείς οτι πέρασε και το γνήσιο; αυτό που μόλις πήρες ειναι κλώνος;

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Πλησιάζει το mi5 pro σήμερα ξημερώματα έφτασε Αθήνα οπότε Δευτέρα φτάνει στο Ηράκλειο

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ναι μου ήρθε ειδοποίηση για πληρωμή. Η αποστολή ήταν μέσω Γαλλίας πλήρωσα εδώ: DPD Ελλάδα.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Εχθές μου έστειλε mail το spemall για να πληρώσω τον φόρο και θα μου τον επιστρέψει τελικά κατάφερα και τον πλήρωσα 24.90 με την κάρτα τις revolut,το πακέτο είναι σε αποστολή και το spemall μόλις το είδε απάντησε με mail για να τους στείλω το τιμολόγιο φόρου για να μου επιστρέψει τα χρήματα, ελπίζω να μην έχω άλλες ιστορίες και στα ΕΛΤΑ.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

τελικά έφτασε στην Γαλλία βλέπω με το track number αλλά : 2016-05-17 09:39:00,Shipment waiting payment of duties & taxes, FRANCE Έτσι επικοινώνησα με το spemall απάντησαν να πληρώσω και θα μου τα επιστρέψουν τα χρήματα πίσω, τους είπα ότι η υπομονή μου έχει εξαντληθεί δεν πληρώνω τίποτα παραπάνω κουραστικά και όταν τους επιστραφεί το κινητό θέλω όλα μου τα χρήματα πίσω. Ελπίζω να μην ξαναμπλέξω με κινεζομαγαζα μετά από αυτό μάλλον πάω για s7.

• στο mi5 την περνάμε με twrp recovery; ή με το updater ;

• About Mi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Γιαννη την τελευταία 6.5.12 την έχεις δοκιμάσει;μην με ρωτήσετε γιατί δεν την πέρασα γιατί από βδομάδα θα έχω την συσκευή.