Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 624.
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυματελικά οι αποστολές στις προπαραγγελίες για το mi5 pro θα αρχίσουν στις 6 απριλιου;
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαη θήκη καί τό τζαμάκι ήρθαν περιμένω το pro.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαοπως το φανταστηκα οταν έλεγα στο myphone για το pro πως δεν το εχουμε δει στα διάφορα τέστ με τα βιντεάκια antutu και review ολοι με κράζαν το 1gb μνημη ram δεν κάνει την διαφορά μου λέγαν.
-
Αγορά mi5 pro
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα470 ευρω μαζι με τα μεταφορικα;
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαστο myphone θα μπεις εκει είναι το review,εγω πιστεύω πως αν ήταν το pro δεν θα υπήρχε απογοήτευση.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμααπο απριλιο θα στείλουν και τις προπαραγγελίες. Xiaomi Mi 5 prima recensione: un nuovo agguerrito rivale cinese scende in campo - Test dei dispositivi Android - AndroidPIT
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμααν ψαξεις στο google θα βρείς και αλλα.Πιστεύω πως το pro θα βγάζει ποιο μεγαλο σκόρ απο το 3/64 λόγο τίς διαφορας1 gb ram.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαmi5 pro antutu Xiaomi Mi 5 Pro scores a whopping 179,566 on AnTuTu
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαναι αν δούμε π.χ. antutu score μεταξύ των 2 s7 132.000 και mi5 179.558 η διαφορα ειναι μεγάλη και πιστευω και για την χρήση που θα κάνω, γιαυτό και τα έσκασα και για τον αποθηκευτικό χώρο 128gb που μου ειναι ποιό χρήσιμος.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαναι το γνωρίζω αυτό
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυματο πολύ πολύ εαν αργεί ζητώ τα χρήματα πίσω και εως τότε εαν πέσει η τιμή του samsung s7 να το πάρω.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαγιατι;
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαεγω 5 μαρτίου το ειχα προπαραγγείλει στα 513 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά EU απο spemall.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔηλαδή αυτός από το my phone πως το βρήκε το pro από φυσικό κατάστημα τις xiaomi; έχει κυκλοφορήσει; και στην official σελιδα τις xiaomi δεν ήταν διαθέσιμο.
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμααπο ότι μας ειπε ο κουνιάδος του που ειναι ναυτικός του το πήρε και λέει ειναι το pro.
-
Xiaomi Mi5 Lte Ελλαδα
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμανομιζω πως αν θες παίρνεις το 64gb παρα να παιζεις με κερνελ και εισαι μια χαρα αλλιώς με το 32gb θα έχεις και καλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
-
Βοηθεια για αγορα mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαναι αλλα ο τίτλος κατι λεει
-
Βοηθεια για αγορα mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα εγω το παραγγειλα απο spemall οπως και άλλα μέλη απο αλλο φορουμ ειχαμε παρει το letv x800.
-
Βοηθεια για αγορα mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαεγω φιλέ μου το προπαρηγγειλα εχθες απο spemall,όσο για το site που δίνεις πρώτη φορα το βλεπω.
-
Xiaomi Mi5 Lte Ελλαδα
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “απο που αμα επιτρέπεται ” απο spemall