Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 632.
-
δεν μπορω να βρω τον οδηγο να βαλω το twrp. εχω την γκλομπαλ την miui εχω δλδ εργαστασικη εγκατασταση α κατι βρηκα σορυ θα δοκιμασω και βλεπω δεν μπορω βα βγαλω ακρη με το adb βοηθηστε
-
αμα ειναι τετοιοι κινδυνοι παω στα σιγουρα. ασε που οταν βγαλετε την 8,0 εδω παλι θα χρειαζομαι factory reset η κατι αντιστοιχο για να την περασω αρα παμε με το γραμμα και να ειμαι σενιος στην ορεο miui η fastboot rom κατεβαινει σε tgz μορφη ο οδιγος λεει για ζιπ τι κανω;;; λαθος δεν λεει ζιπ αλλο εννοω οτι παιρνει την διευθηνση και την κοτσαρει εκει. εγω τι κανω αποσυμπιεση και δινω τον φακελο;; στο flash tool παταω clean all and lock??? η μονο clean all????
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos17 - - Recoveries
Μήνυμαναι εκανα ολα τα wipes εκτος απο ιντερναλ μετα περασα την καστομ. βρηκα το προβλημα πρωτη φορα εκανα ενα φορματ δατα δεν εστρωσε και εφτασα εδω και να ζηταω να γυρισω πισω.... αμα δεν σε θελει.... δεν εχω ορεξη να ασχοληθω αλλο τουλαχιστον τωρα. ειμαι ικανος να το μπρικαρω.... αρα φαστβοοτ παω στα σιγουρα και ισως δοκιμασω μελλοντικα παλι.... εαν εχεις λυση με το να μην κανω παλι ινσταλ την καστομ πες αλλιως παω παλι σε miui @George Kaggelaris thanks
-
tasos17 - - Recoveries
Μήνυμαναι μα εκανα και φορματ δατα και παλι τιποτα. δειξτε μου το δρομο να το γυρισω παλι στην miui το μεσημερι.... το πιο σιγουρο τροπο μην εχω παλι το ιδιο προβλημα.
-
tasos17 - - Recoveries
Μήνυμαοχι και μου βγαζει και οτι internal storage 0MB.... μου βγαζει φακελους acct boot cache config cust data dev etc firmware license mnt .... .... .... εχω κανει και φορματ δατα αλλα τιποτα επισης ΥΓ υπομονη αλλη δεν εχω με το προβλημα. μπορει καποιος να μου πει πως ξαναγυρναω πισω στην miui? θα χρειαστω adb κλπ?
-
tasos17 - - Recoveries
Μήνυμαεχω βαλει μια καστομ ρομ. ξεκιναω το recovery και στο ινσταλ δεν μου βγαζει τους φακελους και τα αρχεια της συσκευης που ξερω αλλα κατι αλλα αγνωστα. φταιει η ρομ η το twrp????
-
ναι ρε την περασα απλα κατεβασα τις εφαρμογες απο το αντιγραφο ασφαλειας της google ειπα. καλη φαινεται το whatsapp μου εβγαλε μια ειδοποιηση για την custom rom αλλα λεω να το αγνοησω @tasosko γιατι δεν μπορω απο το twrp recovery να βρω τα αρχεια που ειναι στην μνημη;;; κατι ζιπ κλπ. τα αρχεια απο την παλια ρομ εμειναν ολα φωτο τραγουδια και αρχεια οπως ζιπ απο ρομ και ζιπ για καμερες apk
-
Παράθεση από tasosko: “@tasos17 [TOOL][FIRMWARE] Flashable Firmware TWRP -&g… | Xiaomi Mi 5 The Open GApps Project κανεις ολα τα wipe εκτος το internal storage.φλασαρεις firmware μετα την rom και μετα τα gapps διαλεξε andoid 8.1 arm 64 καλυτερα τα pico ” @tasosko οταν λες ολα; ΟΛΑ;; dalvik system data cache cust usb otg ???? δεν θα χαθει το twrp ετσι??? btw twrp εχω 3.1.01 νομιζω Γράψε άκυρο μόλις Update στο TWRP. Περιμένω μόνο για τα wipes μην κάνω κάνα λάθος να δοκιμάσω λίγο κάτι διαφορετικό μ…
-
RE:
tasos17 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από narutog7: “Καλησπέρα παιδιά. Τελικά έβαλα ViperOS(7.1.2) τελευταία έκδοση και μπορώ να πω ότι πετάει κυριολεκτικά το κινητό! Παρ' όλα αυτά πάλι έχω θέματα με το overheating. Υπάρχει μήπως κάνα tweak που μπορώ να κάνω για τα thermal processes στο build.prop editor; Το μόνο ελάττωμα πλέον, είναι ότι ζεσταίνεται εύκολα. ” γιατι δεν δοκιμαζεις την 8? Loading site please wait... youtube.com/watch?v=j35oeONrPsI&feature=youtu.be” @tasosko προτεινεις καλύτερα αυτή που…
-
Ναι έχω κάνει και voice match και επέλεξα να ξεκλειδώσει και με την φωνή αλλά δεν ξυπνάει από την αναμονή. Πρέπει να πατήσω το κουμπί να ενεργοποιηθεί και μετα με ακούει. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και διαφορετικό από το να το ανοίξω και μετά μιλήσω. Αλλά θέλω την ευκολία του χωρίς χέρια. Στο νεξους 4 θυμάμαι το έκανα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως γίνεται να ξυπνάει το κινητό με την εντολή ok google??? Έχω mi5. ,Μου είναι χρήσιμο όταν οδηγώ πχ Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk