Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 632.
-
Όχι... Άλλαξα κάρτα σιμ και δούλεψε.... Θυμάμαι είχα κάνει μια ρύθμιση να μην δουλεύει η μία θέση σιμ καθόλου... Υγ ίσως φταίει ο πάροχος της σιμ από Γερμανία έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση και ίσως την ακύρωσαν.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως ενεργοποιώ την 1η θέση της σιμ;;; Κάπως το είχα κάνει να δουλεύει μόνο η 2ή τώρα δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψουν και οι δύο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω την προηγούμενη ρομ και περασμένο το Nova Launcher Prime. Πως θα έχω το google feed από το στοκ αντροιντ;αν γίνεται.... Επισης η συσκευή αν είναι κλειδωμένη δεν ανοίγει με την εντολή ok Google... Πως το αλλάζω να ξυπνάει;;; Α και το google assistant άλλοτε βγαίνει άλλοτε όχι γιατί;;;;;;
-
Καλησπέρα είναι η δεύτερη ρομ που έχω πρόβλημα με εφαρμογες τραπέζης. Είναι οι εφαρμογες vr-banking και vr-secure go. Οι εφαρμογες είναι από γερμανικές τράπεζες μόλις ανοίγουν κρασαρουν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μου πει αν φτάιει όλη η ρομ σε όλα τα κινητά ή μόνο το μι5 μου;; Θα αργήσει να το φτιάξετε; Και όχι δεν βιάζομαι απλά για την ευκολία του θέματος. Ευχαριστώ
-
Με xtrv σε mi5 έχω ανάποδη μπροστά κάμερα και κρασαρουν 2 εφαρμογές από γερμανικές τράπεζες.... Είναι root ή όχι; πως τσεκαρω;; Ξέχασα Επίσης αυτή ή ρομ δεν έχει θέματα με κάποιες λειτουργίες από την Google ΜΠΡΆΒΟ!!!!!!!! Και το θέμα με το Μπακ απ παιδιά; Γιατί δεν κάνει τα SMS και τις τελευταίες κλήσεις.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
λοιπον εχω θεμα με τα μπακ απ απο ιστορικο κλησεων και μηνυματα. το ιστορικο ειναι ενα διμηνο πισω και τα μηνυματα γιοκ... μηπως κρασαρε το μπακ απ γιατι εκανα πρωτα μια εκκινηση με fr και επειδη ειδα να πιανουν χωρο τα αλλα αρχεια στην κατηγορια αποθηκευτικο χωρο εγω ενω το κινητο κατεβαζε τα μπακ απ απο google και απο mi.com εγω το διεκοψα πηγα σε recovery και εκανα φορματ και ξαβαεβαλα την ρομ απο την αρχη. ελπιζω να εγινα κατανοητος εχω καποια σημαντικα μνμτα στο ιστορικο απο τραπεζες εδω γε…
-
τελικα το καταφερα εβαλα την ρομ εβαλα την xtrv για σιγουρια μην και εβγαζε προβληματα η αρομα μιας και ειναο φρεσκο πραγμα με γκλομπαλ αλλα ειδα οτι οι οι συντομεθσεις για ρυθμισεις πανω στις ειδοποιησεις απο 5 κατεβηκαν στις 4.... αυτο ειναι μονο στην αρομα;;; η το ξαναγυρισατε παλι σε 4 απο εδω και περα;;;;
-
mi5 εκανα factory reset(δεν ειχα παρατηρησει το διακοπτη μολις μπεις στα wipes ο ποντιος γιατι πηγαινα καρφι στα advance wipes) τι να περασω xtrv ή aroma??? format data χανω και twrp και πρεπει να βαλω λειτουργικο με χρηση πισι? εχω καποια μεγαλα αρχεια στην κατηγορια αλλα την τελευταια απο την ενοτητα αποθηκευτικος χωρος και δεν ξερω πως θα σβηστουν και αυτα;;;
-
Παράθεση από spideman3: “Αυτά που αναφέρεις συν το cache & dalvick την rom την βάσεις χύμα στο κινητό. Κανείς το fr - επανεκκίνηση σε recovery και εγκατάσταση την rom. Δεν την διαγραφή μόνο εφαρμογές και επαφές. Αλλά για παν ενδεχόμενο κάνε ένα back up. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επειδή το τ9 θα μας κάνει καμία ζημιά αν κατάλαβα καλά. Κάνω μετακίνηση την ρομ έξω από φάκελο στην εσωτερική μνήμη. Μετά delete Cache, dalvik cache και data. Τι λες για την διαγραφή δεν βγάζ…
-
Εχω mi5 με την 8.3.1 εχω κατεβασμένη την ρομ την αρομα. Μήπως καλύτερα να κατεβάσω την xtrv? Φακτορι ρισετ είναι τα Cache και Data? Άρα θα τα χάσω όλα εφαρμογές και αποθηκευμένα αρχεία σωστά; Άρα πρέπει να έχω πισι για να περάσω την ρομ στο κινητό;;;;;
-
Στο fr από twrp σβήνω Cache, dalvik Cache & data σωστά? Θα φύγουν όλα εφαρμογές και αρχεία όπως φωτό τραγούδια και οι λήψεις; Η θα φύγουν μόνο οι εφαρμογές;;;; Όσοι έχετε mi5 είχατε κάνα θέμα με επανεκκίνηση; Θα κάνω και ένα διάβασμα από την αρχή στο τοπικ απλά ρωτάω αν κάποιος ξεχάσει να γράψει κάνα θεματακι. ΥΓ ξερω ότι με Dev θα έχω θεματακια απλά είναι εξωτερικό και περιορισμένη πρόσβαση σε Η/Υ και φοβάμαι μην μείνω από κινητό.....
-
Επειδή πριν λίγο ξύπνησα και δεν στροφραρω και πολύ γρήγορα όταν λέτε factory reset εννοείτε μέσα από τις ρυθμίσεις του MIUI η με χρήση του twrp? Είμαι από το κινητό και δεν έχω καλή πλοήγηση στο φόρουμ δώστε κάνα λινκ να δω τα βήματα παρακαλώ πολύ. Εαν είναι μέσω twrp Θα χρειαστεί να έχω υπολογιστή για να περάσω την ρομ στο κινητό για να κάνω την εγκατάσταση;;;
-
Όλα καλά θα έλεγα μόνο ενοχλητικό είναι αυτό με τους ήχους ειδοποιήσης... Ελπίζω από την νέα να το φτιάξουν τα αλάνια.
-
Παράθεση από PanoS_x: “καλησπέρα ! Λοιπόν το κινητό στο σημείο φόρτισης και πίσω κάτω χαμηλά, έχει εδώ και 3 μέρες μυρίζει.... (μη γελάσετε ) τσιχλοφουσκα γευση φραουλα ... και πολύ έντονα κιόλας.. άνοιξα να δω την μπαταριά δεν έχει κάποιο φούσκωμα, έτσι όπως την κοίταξα δεν είδα ούτε τρυπίτσες πουθενά. το κινητό το έκλεισα στο 42% χτες κ το άνοιξα ξανά το πρωί κ είχε 40% παίζει να υπάρχει διαρροή ? το έχει συναντήσει κάνεις σας αυτό ? να αλλάξω μια μπαταριά κάλου κακου άλλα πως γίνεται να καθαρ…
-
Ρε παίδες αυτό καταρχην είναι σε χιλιάδες (κόμμα και τέλεια είναι ανάποδα με τα δικά μας μαθηματικά) δεν είναι η τιμή. είναι το ποσό που μάζεψαν στο σάιτ. Η τιμή είναι στα 49(λέει 79 η κανονική άρα είναι μείον 30 έκπτωση) Είπα να γράψω την τιμή αλλά λέω θα ανοίξουν το λινκ και θα δουν την τιμή ,λάθος μου θα έλεγα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk