Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 632.
-
σε mi5 εχω θεμα με τα πληκτρολογια. οποτε παω να παω τον κερσορα στο κειμενο και/η παω να σβησω κατι πιο πισω κατεβαινει το πληκτρολογια και μου πεταει το μενου της επικολησης
-
για gemini δεν βγαζει λινκ να κατεβασω τελικα μετα απο 214849 προσπαθειες το εβγαλε.
-
σε gemini καλα μεχρι τωρα, το SOT ουτε με τρελανε ουτε με απογοητευσε. ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ρε παιδια φτιαξτε να ανοιγουν οι ειδοποιησεις με το ενα δακτυλο στο notification shade. πλιζ δλδ ειχα δει ενα βιντεο απο την παρουσιαση του MIUI 9 στην ινδια και το ειχαν δειξει για αυτο το λεω. αρα γινεται σωστα;;
-
ποια εκδοση να περασω;; ειμαι σε καστομ ρομ. απο τι τελευταιες δλδ ποια ειναι η καλυτερη σβηνω cache dalvik και system? για clean install
-
τζιφος τιποτα παλι δεν βγεζει κειμενο ασε που τρωει σκαλλωμα και κανει συνεχεια δονηση
-
@lousou εχω κανει επανεγκατασταση και το μι φιτ και το gadgetbridge εκανα και downgrade to firmware και μετα περασα το τελευταιο. μηοως πειραζει που εχω την τελευταια εκδοση του μι φιτ;;; Mi Band Firmware Information · Freeyourgadget/Gadgetbridge Wiki · GitHub
-
την τελευταια εκδοση εχω 1,0,1,53 δεν ειναι;;;; λοιπον δεν ξερω τι φταιει ξαναεβαλα τη εφαρμογη μι φιτ. και παλι τιποτα. καποια στιγμη δουλεψε αλλα δεν ξερω γιατι. δεν ξαναδουλεψε σωστα απο τοτε. εντωμεταξυ βγαλει ολο το ιδιο εικονηδιο το συνεφακι για τα μνμτα
-
Στην αρχή δεν συνδέοταν με το κινητό. Αφού αυτό το ξεπέρασα με μια απλή κατάργηση και σύνδεση από την αρχή. Το θέμα που έχω τώρα είναι όταν πάω να κάνω τεστ μια ειδοποίηση δεν έχω κείμενο αλλά μόνο μια εικόνα στο μπαντ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καταφερα τελικα να το συνδεσω εκανα ενημερωση το formware αλλα γραμματα δεν βλεπω...
-
@lousou εμενα εχει κολησει στο initialasing....
-
σε μενα στο μι5 κατι παει λαθος. παω να βαλω τον λογαριασμο επιλεγω το εμειλ και μετα εκει που ειναι να βγαλει αν συμφωνω με τις αδειες δεν κανει τιποτα. ειναι κατι που μου ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. θελω το ρημαδι το κινητο να μην εχει τετοια κοληματα. θα το σπασω το ατιμο ειλικρινα... υγ αυτο το gadgetbridge ειναι εφαρμογη;; αυτο το απκ που ανεβασες σε πιο προηγουμενο ποστ;;; τι μου δινει αυτη η εφαρμογη;;;
-
εχει συνδεσει κανεις το mifit με το google fit;;;;;;;;;
-
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχει αλλος προβλημα με τo sync με το google fit??
-
Είμαι από κινητό και δεν βολεύει να ψάξω για αυτό πείτε μου ποια wipes να κάνω για να βάλω την ρομ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk