Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 632.
-
σε mi 5 μεχρι τωρα μονο καλα λογια εχω μπραβο στα παιδια για την δουλεια τους. btw ποτε θα δουμε νεες εκδοσεις android ? εγω πχ ειμαι στην 7,0 θα παω σταδιακα 7,1,1 -> 7,1,2 --->8,0 η κατευθειαν την 8,0? γενικα δλδ θα αργησουμε να δουμε την 8 οταν λεω αργα λεω πχ τον επομενο απριλη αν την παρουμε μεσα στο χειμωνα το θεωρω οκ προς γρηγορα ΕΠΙΣΗΣ μια θερμη παρακληση εαν γινεται να μπορουμε στην συντομευση σημειωσεις οταν κανουμε μια κληση εαν μπορουμε να την γυρισουμε σε αλλη εφαρμογη πχ google ke…
-
Flash την ελληνική rom [SOLVED]
tasos17 - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαναι ξεχασα να ποσταρω εδω
-
περαστηκε στο μι5 πρωτες εντυπωσεις αψογη η ρομ
-
απο οτι ξερω και οι 2 ειναι το "ιδιο" με την διαφορα οτι η αρωμα μπορεις να επιλεξεις καοιες εξτρα εφαρμογες το ρουτ κλπ σε μενα στο mi5 εδω και κανα 10λεπτο εχει κολησει η μπαρα προοδου στο installing apps να το αφησω η να το ξανακανω απο την αρχη;;;
-
Μήνυμαδεν καταλαβ οτι ηταν λινκ με την λυση σορρυ
-
Μήνυμαλοιπον εκατσα σε υπολογιστη πειτε μου τι θελετε να κοιταξω να σας πω για να βγαλουμε μια ακρη. εμενα μου κανει εντυπωση οτι ενω εχω κανει την ιδια διαδικασια τον απρολιο πως γινεται τωρα να μην γινεται. ΥΓ προσπαθω να βαλω twrp για να περασω την ρομ μας ΥΓ2 bootloader μου βγαζει μηνυμα ειναι ξεκλειδωτος στο boot αρα με αυτο ειμαι ενταξει μολις το καταφερα αλλα το twrp ζηταει κωδικο
-
Flash την ελληνική rom
ΜήνυμαΤώρα είμαι εκτός θα πάω στον υπολογιστή το μεσημέρι. Εαν θυμάμαι καλά. Ήταν ενα μνμ με κόκκινα γράμματα στο command Window που έλεγε δεν αναγνωρίζει την εντολή fastboot με κόκκινα γράμματα. Με κόκκινα γράμματα ήταν και η εντολή όταν την έγραφα. Ίσως προσπαθήσω και από τη δουλειά να το βάλω. Όσον αφορά την δουλειά να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσω ιό εάν το συνδέσω στο πισι και μετά στο σπίτι; b72396995888976363b794a4ab587264.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμααπο την προηγουμενη φορα που ειχα κανει το ιδιο ειναι το πισι μονο που απεγκατεστησα το mi pcsuite αυτο φταιει;;;
-
Μήνυματο command window λεει δεν ανγνωριχει την εντολη fastboot devices τι σημαινει αυτο;;
-
Μήνυμαο bootloader ειναι ξεκλειδωτος οταν λες factory reset?
-
Μήνυμαειμαι με global stable για θυμηστε μου για να βαλω την ρομ γινεται μεσω του recovery του κινητου η να κατσω να βαλω το twrp? επισης τα αρχεια δεν κατεβαινουν απο την εφαρμογη του φορουμ στο κινητο