Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 632.
-
μου ηρθε το mi power bank 2 20000, απο gearbest το εχει αλλος; ειναι απο πλαστικο το περιβλημα η πηρα απομιμηση;;; 2ον η θελει κολπα με την πρωτη φορτιση; δλδ να το αφησω κανα 8ωρο στην πριζα;;; 3ον να μου εξηγησει τα κολπακια που εχει σχετικα με την φορτιση μικρης τασης γτ το manual ειναι στα κινεζικα
-
θα βγει σημερα miui9 ΟΤΑ sto mi5 για την global stable??
-
στο mi5 εντυπωσεις;;; να ρωτησω κατι αν και νωρις. την εκδοση 8,0 ποτε θα την δουμε κανα Γεναρη μερια;;
-
οσοι βαλατε miui 9 για πειτε εντυπωσεις. επισης κατι σχετικο με το κινητο και γενικα με xiaomi προιοντα λεω να παρω αυτο CHUWI W - 100 Power Station EU PLUG-$19.99 Online Shopping| GearBest.com αυτο που θελω να μαθω ειναι ειναι ασφαλη αγορα για να φορτιζω το κινητο(QC3.0) το mi band 2 και το power bank 20000(QC3.0) ειμαι με τον κινεζικο φορτιστη του κουτιου που ηρθε με το κινητο και θελω κατι πιο πρακτικο οπως αυτο που εχει πολλες θυρες usb. =============== Αυγ 20th 2017, 9:59am =============== …
-
σε ποια έκδοση ανδροιδ βασιζεται η ρομ;; nougat 7.1.1?
-
αλλο ενα δεμα χωρις δασμους(sic) μια τσαντα ωμου, δεν ξερω με ποια κριτηρια διαλεγουν. τελικα διαλεγουν στην τυχη;; μεχρι τωρα ΒΤ ακουστικα 3ευρω mp3 player αερας τσαντα αερας τι διαολο;;; θελω να παραγγειλω κατι πραγματα σχετικα με το επαγγελμα μου αντιστάσεις ολοκληρωμένα κυκλωματα κλπ να μην τρωω 3ευρα για μικρα κοστη μπορει καποιος να μου πει τι να περιμενω;;
-
Νομίζω λινκ από το gearbest επιτρέπεται. Λοιπόν αυτό. gearbest.com/power-banks/pp_471410.html Όπως έρθει θα το γλυτωσω το τελωνείο;;; με ποια επιλογή το γλυτώνω;;; Υγ το 3ευρω δεν με πολυασχολει απλά δεν ξέρω αν θα το αφήσουν να περάσει καν και μην φάω κάνα 15αρι στο κεφάλι συν ΦΠΑ αν το κοστολογησουν ακριβά. Υγ2 λέω 10000 να πάρω η μήπως να πάω στα 20 με 32,ευρω; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμένω μια τσάντα ώμου την πήρα 17 ένα mp3 των 13 ευρώ αλλά τρία mp3 (είναι 3 σε μια συσκευασία), αλλά 12 ευρώ και κάτι ακουστικά των 11 αν φάω θα φάω από 3 ευρώ για κάθε ένα δέμα; Ζαχαρώνα ένα power bank της aukey στα 29 ευρώ. Αν το πάρω πόσα θα μου καπελωσουν; μήπως καλύτερα να κοιτάξω να το πάρω από Ελλάδα ή έστω μια ευρωπαϊκή αποθήκη; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk