Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 632.

• Καλησπέρα δεν ξέρω αν θα έπρεπε να Ανοίξω νέο θρεντ αλλά είναι σχετικό με τα κατάστηματα. Γενικά ποιες μάρκες είναι αξιόπιστες για να τις πρότειμαμε; Ειμαι στο ψάξιμο για power bank qc 3.0, φορτιστή αυτοκινήτου και έναν ευρωπαϊκό qc 3.0 φορτιστή. Μάρκες που έχω ξεχωρίσει είναι aukey, ugreen, και φυσικά την xiaomi(3ιδικα όσον αφορά τα PB) Btw πως και από που θα καταφέρω να πάρω power bank? Ελπίζω να μην βγαίνω πολύ εκτός θέματος. Αλλά νομίζω πως καλό είναι να μοιραζομαστε ποιες εταιριες/μάρκες εί…

• Νομίζω το μι5 μου έχει συμβατότητα με τα bluetooth τους αλλά μιας και το λες θα το κοιτάξω Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδες θελω να αγορασω bluetooth ακουστικα και εχω βρει αυτα γυρω στα 17,5 ευρω [Truly Wireless] S6 Portable 1200mAh Charger Box DSP Noise Cancelling Bluetooth Earphone Sale - Banggood.com Mini X2T Wireless Double Bluetooth Headset -$19.99 Online Shopping| GearBest.com Εχετε να προτεινετε κατι αλλο; το κλασικο handsfree με το καλωδιο ειδικα οταν οδηγω ειναι μανουρα, αλλα και γενικα για χρηση στο γυμναστηριο τα θεωρω καλη φαση

• Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 -$17.69 Online Shopping| GearBest.com προκειται για γνησιο power bank? γενικα παιζει να πετυχω στο gear αντιγραφες;;

• Πάνω στο θέμα υψηλές θερμοκρασίες εγώ που έχω τη global stable με ανοιχτό BT, δεδομένα και τον φωτισμό στο αυτόματο το κινητό εχει διάφορα αρκετή. πριν στην περιοχή της κάμερα και γενικά το πάνω μισό ήταν ζεστό πολύ τώρα δεν έχω κανένα έντονο τέτοιο θέμα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν έβαλα global stable και είδα ότι το twrp παπαλα έφυγε.ειναι λογικό αυτό; Πρέπει να ακολουθήσω πάλι τον οδηγό για την εγκατάσταση του TWRP και έπειτα τα γνωστά βήματα για την εγκατάσταση μιας δικιάς μας ROM; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 5 - Brick μετά από AOSP [SOLVED]

tasos17 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ναι ναι μπερδευτηκα σορρυ =============== Ιουλ 12th 2017, 3:33pm =============== ενταξει το καταφερα αλλα απο μια χαζομαριτσα πραλιγο να μου μεινει στα χερια(λεμε τωρα) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μήνυμα

a ok thn κατεβαζω τωρα ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. αρα το αφηνω το κινητο στην fastboot λειτουργια μεχρι να κατεβει και περναω την ρομ με εντολες, σωστα;

Μήνυμα

το λεει στα βηματα αλλα για να φωναζεις μαλλον ειναι περιττο!! (σορρυ) to αρχει πρεπει να ειναι απο την λιστα που εχει με τις fastboot δεν μπορω να βαλω την ελληνικη stable?

Μήνυμα

το mipcsuite δεν βλεπει το mi5

Μήνυμα

που ειναι ο οδηγος γιατι δεν τον βρισκω τα εχω παιξει

Μήνυμα

δλδ? ναι αυτο προσπαθω να κανω

Μήνυμα

oxi κολαει και βγαζει ενα μνμ η συσκευη δεν αποκρινεται προσπαθω να το στειλω με εντολες αλλα κανω κατι λαθος

Μήνυμα

προσπαθω να αντιγραψω απο τον υπολογιστη τα αρχει back του twrp αλλα κα την ελληνικη stable αλλα η αντιγραφη κολαει(η εστω παει πολυυυυ αργα)

Μήνυμα

μετα απο πολλες προσπαθειες το βλεπει ο υπολογιστης βαζω το μπακ απ του twrp με την δικια μας την ρομ κανω επαναφορα και ειμαι ενταξει;;; η να βαλω καλυτερα απο πανω μια καινουργια ρομ απο την αρχη;;; ναι τον ειχα ξεκλειδωτο bootloader

Μήνυμα

μαγκες εκανα μαλακια βοηθατε!!!!!!! εβαλα μια αοσπ και επειδη δεν ανοιγε πηγα να ξαναβαλω την ρομ την δικια μας. αλλα καταλαθος εκανα factory reset και τωρα αδειασε επισης δεν το βλεπει ο υπολογιστης τι κανω τωρα;;;;;;

• Εγώ που έχω 5-6 πραγματικά με αξίες από 2 μέχρι 13 ευρώ θα πληρώσω δηλαδή σε όλα από 3 ευρώ; Ήδη το ένα στο τρακ λέει office of exchange αυτό είναι τελωνείο; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητό με τις τελευταίες ρομ dev ζεματαει.... Ειδικά με Bluetooth on. @tasosko περιμένω στο τσατ μήπως κ δοκιμάσω καμία άλλη ρομ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδια βρηκα αυτο FONKEN Car Charger Quick Charge 3.0 στο αλι στα 4,5 ευρω το βλεπω σαν steal αλλα δνε ξερω αν υπαρχει κινδυνος να πειραξει το μι5 μου. δλδ με αλλα λογια μπορει απο αστοχια υλικου του φορτιστη να κινδυνευσει το κινητο μου;

• την τελευταια dev