Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 625.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΓια την Ιστορία ανεβάζω το LCM information όπου φαίνεται η LCD Sharp είναι ο υπαίτιος της ανωμαλίας... Ευτυχώς ευρέθη TWRP που τα πάει καλά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69221/
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανέβηκε φρέσκο twrp για jason... ” Καλημέρα εχθές φλάσαρα την eu 7.12.21_v9-7.1 και μετά δεν είχα touch στην Recovery τι άλλαξε απο την Stable EU V8.5.12.0 οκταρα που είχα και δεν είχε θέμα το TWRP σήμερα πέρασα και το τελευταίο δικό σου αλλά πάλι τίποτα την πατήσαμε... Edit: Γιώργο έχεις pm.
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Ανέβασε ένα feedback σε δύο τρείς μέρες πώς τα πάει απο μπαταρία και σχετικά.Με μέτρο σύγκρισης τις προηγούμενες που είχες ” Και Official Global Miui 9 που ήρθε το κινητό αυτό τα πήγαινε εξαιρετικά άλλα και με την Eu Stable V8 που δούλευα τώρα τις τελευταίες ημέρες ξέχναγα να το φορτίσω και 3 ημέρες έβγαλε με ανοιχτά 24/24 πάντα Wifi, Data και Β/Τ με πολλές κλήσεις σύνολο 1,5 ώρα την ημέρα περίπου και λίγο 20-30'' σερφαρισμα α και Μουσική με B/T σε Car που και που δηλαδή σ…
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Eχω την 7.12.21 eu που τις εχει ολες και το face unlock ” Ωπ πως δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτή τα πάει καλά να την περάσω? edit: Την πέρασα πράγματι εδώ υπάρχουν τα πάντα, Μπράβο @Thracia
-
Παράθεση από copychicken: “Καλησπερα, μολις πηρα και εγω στα χερια μου το ΜΙ5Χ και χαθηκα να ομολογησω στη διαδικασια. Τελικα εχω κλειδωμενο bootloader. Παραξενευτικα ομως γιατι μεσα το developer options,εχει την επιλογη να διαλεξω η μαλλον να "ξεκλειδωσω" oem unlocking. Το ενεργοποιησα αλλα και παλι δεν με αφηνει να περασω την ρομ μεσω του update. ” Μπερδεμένα μας τα λες κάτσε και διάβασε εδω υπάρχουν ολα πότε, και πως ξεκλειδώνουμε και πώς περνάμε έπειτα την Rom που θέλουμε... Εγω πάντως χλωμό…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μάλλον όσοι έχουν ήδη ξεκλειδώσει με το λογαριασμό τους και άλλα τηλέφωνα, δεν έχουν τις αναμονές των 72 και 360 ωρών αντίστοιχα. ” Δεν νομίζω Γιώργο έχω ξεκλειδώσει μια ντουζίνα, έφαγα ένα 360 αρι και έπαθα σοκ μπαίνω να ελεγξω οποτε μπορω μπας και κάνουν εκπτώσεις μέρες που είναι αλλά αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι σήμερα μου έγραφε 165 ωρες θα το φάω το γαϊδούρι που θα πάει...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το 360, παρατηρείται σε συσκευές που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν με VPN ” Δεν νομίζω Γιωργο προχθές έκανα την διαδικασία σε ενα Mi Note 3 με VPN μάλιστα δεν δεχόταν την Κινεζικη Ip του Plexvpn με τίποτα και ευτυχώς βρήκα το VPN Turbo και ξεπέρασε το 10008 error αμέσως έπειτα μου έδωσε τις καθιερωμένες 72 ώρες αναμονή ενω την προηγούμενη μέρα είχα με άλλο λογαριασμό κάνει τα ίδια σε ενα Mi5X και πήρα το 360 αρι μάλλον παίζουν άλλοι παράγοντες εγώ πιστεύω οι συσκευέ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spiros@1: “Τελικα οι κινεζοι ειναι τρελοι.Σημερα εγκριθηκε το ξεκλ. Και λενε σε 47 ωρες .Πριν μια βδομαδα εκανα για το 5Α και μου εγραφαν 360.Αντε 2 μερες ακομη... ” Σπύρο οπως το γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω στην πρώτη δοκιμασία για ξεκλείδωμα σου έγραψε να περιμένεις 360 ωρες άλλα τελικά στο έδωσαν πιο μπροστά?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από pakis7361: “Τελικα, βρε παιδιά, έμεινε κάποιος ασφαλές τρόπος να περάσει κάνα κινητό. Θέλω να πάρω 3 xiaomi 5x ,και το μόνο που βλέπω ποιο σίγουρο είναι το geekbuying, από την ιταλική αποθήκη. Ισχύει αυτό; Τι μου προτείνετε; ” Φιλε μου αν θα πάρεις το συγκεκριμένο τηλ. από αυτόν να έχεις υπόψιν σου οτι θα είναι πειραγμένο σε βάθος αν θες διάβασε εδω να δεις τι του κάνουν ... fake firmware, bricks and etc... (Την πάτησα εγώ από την αποθήκη της Ιταλίας μάλιστα...)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από tsine: “Γιατί να μην τα βάλουν? Εξάλλου μιλάμε για την official ” H Official Global 9.1.4.0 τα έχει, οι δικές μας είναι μη official αλλά προτρέχουν των Official Stable ενώ είναι καθαρές από διάφορες περιττές εφαρμογές και αλλά καλούδια γι αυτό και τις προτιμούμε εξάλλου αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου πέφτει και σε πλακώνει... Παράθεση από johnnyman: “Ota για global stable??? ” Ota της XTRV ηρθε στους Vip