Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 625.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σπύρο απλά περιμένεις! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! ” Ευχαριστώ Γιωργο, κατάλαβα όπως πάνε σε λίγο θα το κόψουν το ξεκλείδωμα παντελώς...
-
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα ενα Mi5X σφραγισμένο με official Miui 8 Stable αφού έγιναν οι γνωστές ενέργειες με VPN και έτρεξα το εργαλείο Miflash unlook πως δεν μου ήρθε εγκεφαλικό σε 360 ωρες να ξενα-προσπαθησω λέει δεν πάνε καλά αυτοί μου φαίνεται κάπου το είχα ξαναδιαβάσει άλλα δεν το βρίσκω πως πρέπει να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48402/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48404/
-
-
Παράθεση από KostasK79: “Εγω πάντως απ αυτα που εχω δει, μερα είναι φοβερό, ομως νυχτα ή σε χαμηλό φωτισμό ομως δεν είναι κατι το ιδιαίτερο.. Νομίζω νυχτα ειναι χειρότερο απο κατι παλιότερα Samsung ” Πράγματι θα συμφωνήσω και εγώ η νυχτερινή λήψη υστερεί έναντι των ναυαρχίδων και θα δει άσπρη μέρα με την εξέλιξη της Google HDR+ τα προβλήματα είναι αρκετά για την ωρα... http://en.miui.com/thread-1254582-1-1.html
-
Mi 5x ήρθε ξεκλειδωτο
Μήνυμα@turbakiasss Το banngood είχε φορτώσει πολλά κομμάτια με custom Rom το έλεγε κιόλας στην σελίδα του προϊόντος είχα παραγγείλει και εγώ ένα 64αρι και το ακύρωσα ευτυχώς έγκαιρα μόνο το Gearbest και το Vickmail έχει το συγκεκριμένο τηλ απείραχτο σχεδόν όλα τα άλλα γνωστά κινεζομαγαζα το έχουν σε μπάσταρδη έκδοση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί? Αν τελικά προχωρήσεις στην εγκατάσταση του βάλε το TWRP Recovery (based on 3.1.1 cofface) ειναι ειδικά διαμορφωμένο και θα το βρεις απο εδω: en.miui.com/th…
-
-
Δεν ξέρω αν στην τελευταία EU και στην XTRV ενσωμάτωσαν τα παιδιά το app του καιρού που έλειπε απο την ώρα μαλιστα που έδωσαν Miui 9 για αυτό το τηλ. και περιέργως δεν έχει αναφερθεί από άλλον συμφορουμήτη. Και ενα αλλο που μου κάνει εντύπωση το τηλ. αυτό με Miui 8 ειχε Facial-Recognition στην Stable Version όπου πρωτο-διαφημιζόταν κιόλας και εκανε παταγο σήμερα έχουμε Stable 9 και είναι άφαντο ακόμα το facial ...
-
Παράθεση από johnnyman: “Παιδια απο tempered glass τι φορατε? ” Εδώ και λίγες ημέρες έχω περάσει ενα πολύ φοβερό φιλμ και το έχω κατά ευχαριστηθεί 100% διαυγες. Επειδή δεν πρέπει να βάλω σύνδεσμο από το Aliexpress θα βάλω ενα βιντεακι του προϊόντος και θα το βρείτε εύκολα όποιος θέλει... CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3
-
-
-
Παράθεση από chrisnik: “Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα? Κ αλλη μια ερωτηση...Για το preorder τι παιζει?Οταν λενε οτι θα σταλει πχ μετα τις 25 δεκεμβριου μπορει να ειναι κ μετα απο 20 ημερες??? ” Αρκετές φορές με Preorder απο το Banggood στέλνουν και πριν την ημερομηνία που έχουν θέσει, είναι αρκετά σοβαρό μαγαζί για κινεζικό...
-
-
Δεν ξέρω αν έχει και άλλος πρόβλημα με το 4G αλλά εμένα με Cosmote μάλιστα δεν έχω δει ακόμα πουθενά 4G μόνο LTE βλέπω και αυτό προβληματικό παίζει χαμηλά αν όμως γυρίσω σε 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα! Κάτι θα παίζει με τις πάντες που έχει το τηλ.σίγουρα, ομως με το Mi5 S πάλι China version δεν είχα κανένα πρόβλημα όλη μέρα σε 4G έπαιζε! Ας αναφέρει και κάποιος άλλος φίλος που έχει το κινητό σχετικά... Ευχαριστώ!