Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 625.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ακόμα ένα θέμα για τους συμφορουμήτες μας από εμένα. Επίσης έχει δοκιμαστεί σε Miui 8 και 9 με πλήρη συμβατότητα. Το θέμα μου είναι διαθέσιμο από ΕΔΩ: Super Dark GR.mtz Αφού εφαρμόσετε το θέμα, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Ευχαριστώ καλή διασκέδαση! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46190/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46191/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46155/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46157/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46156/…
-
Παράθεση από foluke: “Παδιά καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια οθόνη απο το dragon tt για xiaomi redmi 3 .Τι παίζει με το τελωνείο ; Το συνολικό κόστος είναι μαζί με ενα τζαμακι είναι 32 ευρώ.Τι μέθοδο αποστολής να επιλέξω ” Παράθεση από paulos132: “Και εγω θελω να παρω μια οθονη απο dragon-tt ! Εχει κανα ευρωπαικο μαγαζι με καλες οθονες να την εχουμε και συντομα ? ” Υπάρχει Θέμα με το dragon-tt περιμένω οθόνη από Redmi pro εδώ και 2 μήνες διότι παρόλο που χρεώνει ακριβή αποστολή για EU Packet |Neth…
-
Στην εφαρμογή 'Θέματα΄ σε Miui 8 πατάς ' Offline' και έπειτα Έισαγωγή απο΄... απο τον File manager βρίσκεις που έχεις κατεβάσει το θέμα μου και το επιλέγεις , πατάς OK Αφού το κάνει εγκατάσταση το βλέπεις πλέον εκεί μέσα το επιλέγεις και εφαρμογή! Σε Miui 9 Επίσης εφαρμογή 'Θέματα κάτω δεξιά στο εικονίδιο πατάς Θέματα και έπειτα 'Εισαγωγή από'... τα ίδια όπως παραπάνω...
-
Παράθεση από akslms: “Καλησπέρα, ξεκίνησα σήμερα την εγκατάσταση και έχει κολλήσει η εγκατάσταση κανα 2ωρο! Να ανυσηχησω? Και γιατί η μπάρα προόδου έχει αυτή την μορφη ? ” Είναι γνωστό θέμα στις aroma Rom σε κάποιες εγκαταστάσεις αφού δεν έχει βγάλει error το twrp δεν έχεις θέμα κάνε επανεκκίνηση και θα είσαι ok
-
Χαιρετώ την παρέα, εδώ και λίγο καιρό έχω προσαρμόσει γνωστό θέμα για το οποίο λέω να το μοιραστώ μαζί σας... Δοκιμασμένο σχολαστικά στο Miui 8 αλλά και 9 από εμένα... Καλή διασκέδαση! Dark GR.mtz UPDATE (1) Ελληνική Μετάφραση στο Widget Ρολόι-Καιρός 2X4 Dark GR 1.mtz UPDATE (2) Κάποιες αλλαγές στα φόντο των μενού που ήταν σκοτεινά, Αλλαγή της Lookscreen με νέα, πλέον υποστηρίζει και Dual-tap για άμεση έναρξη του Music player Αλλαγή σε κίτρινο χρωματισμό της γραμματοσειράς στα app Αλλαγή στα εικ…
-
-
bootloader με προστασία εγγραφής Έχουμε πλέον ενα ευχάριστο νέο από το μέτωπο, καθώς βρέθηκε μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα του μπρικαρίσματος χάρη σε κατάλληλο τροποποιημένο Recovery όποτε πλέον μπορεί να γίνει εγκατάσταση custom Rom (φυσικά και της XTRV) χωρίς να καταλήξεις σε τούβλο μετά. Εδώ και το λίνκ απο το http://en.miui.com Παρακαλώ κάποιος Mod αν πρέπει ας το επισημάνει στο κατάλληλο μέρος...
-
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση δυστυχώς έχει πειραγμένο bootloader από οτι φαίνεται τον ήπιαμε ρε τους κερατάδες δεν τρώγονται οι κιτρινιάρηδες με τίποτα... Αυτό διάβαζα τώρα απο εδώ: en.miui.com/thread-840402-2-1.html Όποτε τι να κάνω τώρα υπάρχει και η περίπτωση να πάει για σουβενίρ από ότι κατάλαβα πάντως δεν εχει ίχνος κανένα οτι έχει ξεμονταρισθει για να αποδείξω στο Paypal και να ζητώ πίσω το κόστος
-
Χαιρετώ την παρέα Σήμερα περιέλαβα και εγώ ένα Mi5X όπου και αυτό φορά ανεπίσημη Global από οτι είδα και αναφέρει ξεκλείδωτο Bootloader και εδώ το ερώτημα, ποια μέθοδο να ακολουθήσω για να ξεκλειδώσω official? Θα ακολουθήσω τον γνωστό τρόπο με το miflash την τελευταία Dev.Fastboot Rom και μετά την γνωστή διαδικασία ξεκλειδώματος, η δεν θα περάσει έτσι και θα θέλω πιο εξειδικευμένη πχ. EDL mode? Τα φώτα σας λοιπόν τσακάλια.
-
-
-
Παράθεση από tpapo: “Αυτο ψαχνω και γω φιλε μου αλλα ακρη με τους κινεζους δε βγαινει ( as usual..ha ha) το gearbest απαντωντας σε ερωτηση μελους ότι ειναι official rom μεν αλλα δεν κανει update δε (?) ,τοτε τι ειναι ? χα χα ,τεσπα αν καποιος φιλος που εχει στα χερια του αυτη την εκδοση μπορεί να ανεβασει screenshot με το about phone...οπως επισης αν αυτη η εκδοση εχει unlocked bootloader ..αλλιως σε 20+ μερες που θα παραλαβω θα το μαθουμε. ” Καλημέρα παιδιά επειδή έτυχε να παραλάβω εχθές το συγ…
-
-
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα πρέπει να περιμένεις 72 ώρες ή να δοκιμάσεις να βάλεις την global stable με την μέθοδο του edl...δες τον σχετικό οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, χρειάζετε μέσω EDL να περασει η Global αφού και τώρα official Dev έχει, δεν το ήξερα και αυτό, τελικά έχω χάσει αρκετά τεύχη