Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 625.

• Καλημέρα στην παρέα Πριν λίγο μου έφεραν ενα Kenzo που φορά την τελευταία V8 Αγγλοκινεζικη Developer 8.7.6.10 οπου φυσικά και έχει κλειδωμένο Bootloader... Ξεκινώντας την καθιερωμένη διαδικασία όμως με δικό μου λογαριασμό που έχω ενεργή εντολή ξεκλειδώματος το Miflash unlook στην δεύτερη φάση ακυρώνει την διαδικασία και μου αναφέρει να προσπαθήσω πάλι μετά απο 72 ώρες να υποθέσω οτι έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του ξεκλειδώματος? Αν μπορεί να μας δώσει τα φώτα του κάποιος φίλος γιατί έπεσα απ…

• Παράθεση από linuxilakis: “Fingerprint Scanner Is Awful | Xiaomi European Community & Store Εδώ είναι η σχετική κουβέντα για αυτό που σας έλεγα.. ” Μπράβο! Δουλεύει επιτελούς ικανοποιητικά για την ωρα! Δεν κρύβω πως με είχε απογοητεύσει πολύ τόσο που το είχα απομονώσει!

• Για ενημέρωση παιδιά παθόν και εγώ από Gearbest Redmi 4X 3/32 με κόστος 105 ευρο αν και με είχαν σιγουρέψει με Austrian Post δεν θα σταματούσε τελωνείο τώρα τι να τους κάνω εχει κανείς πάρει πίσω χρήματα απο δαύτους?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από stromoboy: “Οχι, μονο αυτην και EMS είχε.. Για ενα Mi5s Plus πρόκειται απο αποθήκη HK. Το χτύπησα για ενα φίλο με κουπόνι στα 258 €. ” Δεν θα εχεις θεμα και αυτο απο Austria Post τριγωνική ειναι...

• Είμαι είδη θύμα καθώς η τύχη μου δούλεψε πάλι, το μεσημέρι της 5/6/17 έληξε το συμβόλαιο μου και ο ασφαλιστής με ενημερώνει ότι η εταιρία που ήταν ασφαλισμένο το Smart μου αύξησε το τιμολόγιο ασφάλισης κατά 60% με δικαιολογία οτι έχουν οργιάσει οι κλοπές αυτών και αν θέλω να εξακολουθώ να ασφαλίζομαι και για κλοπή πρέπει να κάνουμε ερευνα αγοράς για άλλη, έτσι το άφησε 3 ήμερες ανασφάλιστο και στις 9/6/17 ασφαλίσθηκε σε άλλη... Το κακό όμως έγινε τα παλικάρια έκαναν την διασταύρωση την 6/6/17 κα…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από zt654: “Εγω δεν βλέπω να πέρασε αέρα. Ακόμα κινδινεύεις αν δεν φύγει από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ. ” Ποτε δεν γυρίζει πίσω να περάσει απο το τέρας εδώ που είναι αύριο το πρωί θα είναι σπίτι μου (Αττική είμαι). Κίνδυνο θα είχε αν ειχε αποστολή σε άλλο Κ.Δ. όπως πχ. Θεσσαλονικης!

• Θα ενημερώσω και εγώ αύριο παραλαμβάνω ενα μαύρο Mi5s 3/64 από Xiaomi on line store του ALI και το έστειλαν με SG post με ένδειξη FREE SAMPLE όπου πέρασε αέρα να σημειωθεί ότι το τηλ αγοράσθηκε 278 $ με την βοήθεια κουπονιού 5$ περίπου 248 ευρώ δηλ.

• Όποτε μπορείτε να μεταβείτε στην τελευταία XTRV_Stable_V8.5.2.0 όπου έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρετε παραπάνω ειδικά η αυτονομία τα σπάει....

• Xiaomi RedMi3 Pro Not charging

spirosmeg - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Δυστυχώς άσχημα τα νέα η υποψία μου επαληθεύτηκε... Της Κωνσταντίνας το τηλ. έχει καταστραφεί παντελώς η θήρα micro USB από λάθος εισαγωγή φοράς του βύσματος. Αυτή είναι η συνηθέστερη βλάβη στα τηλ. που διαθέτουν αυτήν την θήρα σήμερα. Αν ήσουν εδώ κοντά θα στο έφτιαχνα Κωνσταντίνα τώρα βρες εκεί πάνω κανένα καλό service να πάρεις μια προσφορά...

• Xiaomi RedMi3 Pro Not charging

spirosmeg - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Εγώ σου συνιστώ να βρεις ένα καλό καλώδιο αν είναι δυνατόν καινούργιο και επώνυμο επίσης και έναν λειτουργικό φορτιστή τουλάχιστον 2Α το αφήνεις ήσυχο να φορτίζει ενα 12ωρο μπας και ξυπνήσει! Κοιτά σε παρακαλώ μήπως εχεις βάλει κάποια στιγμή ανάποδα το βύσμα φόρτισης στο Xiaomi και εχει σπάσει εσωτερικά η θήρα micro USB Αν μπορείς βγάλε μια φώτο την υποδοχή και ανάρτησε την εδώ να την δω. Η σειρά Redmi 3 δε μας τα λέει καλά τελευταία...

• Παράθεση από nosaj85: “Δεν μπορώ να τρέξω το βήμα 3... To κινητό δεν ανοίγει καν! ” Καλημέρα υπάρχει το ενδεχόμενο να εχει καταστραφεί το καλώδιο φόρτισης, προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές ψάξε να βρεις και ενα δεύτερο καλώδιο και ξαναδοκίμασε την φόρτιση.

• Ηταν θέμα χρόνου για την Ειρήνη όποιος την ακολουθεί ξέρει... Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Ειρήνη.

• Καμερα

spirosmeg - - MIUI Store

Μήνυμα

Παράθεση από Maria Kalampaka: “Καλησπερα ως κατοχος 1 ημερας αυτου του κινητου xiaomi redmi note 4x απο samsung note 3 neo. Εχω απογοητευτει παρα πολυ απο την καμερα του το προηγουμενο με 8mp και θεωρω πως εβγαζε πολυ καλυτερες φωτογραφιες... Υπαρχει καποιο app που να μπορει να βελτιωσει την φωτογραφια του εστω και λιγο? Και εκτος αυτου δν καταφερα να την ρυθμισω ισως κανω εγω κατι λαθος! ” Γεια σου Μαρία Η σειρά Redmi εξοπλίζεται με υποδεέστερες κάμερες και φαίνεται δεν το έψαξες αυτό? Αν ήθελε…

• Ειρηνη ευχαριστούμε, τέλεια!

• Μπράβο και από εμένα Γιώργο κατατοπιστικότατος οδηγός!

• Παράθεση από maddoctor: “Ίδια δεν είναι με τίποτα. Το mi6 έχει OIS, μεγαλύτερο επεξεργαστή, κεραμική επιστρωση. ” Δεν συμφωνώ Γιατρε το ένα είναι 5,15 και το άλλο 5,7" άλλη κατηγορία δηλ. Τέλος πάντων ας έχουμε λίγο υπομονή να καταλαγιάσει η σκόνη για να διαμορφωθούν οι τιμές στα κινεζομάγαζα και θα τα ξαναβάλουμε πάλι ολα κάτω.

• Γιατρέ μιλάμε για σχεδόν παρόμοιο τηλ. και με κόστος 116 ευρώ διαφορά που θα ανοίξει και άλλο σε λίγες ημέρες που θα αρχίσει να πωλείται στα ράφια... Εδω δες την σύγκριση: compare/xiaomi-mi-6-6gb-128gb,xiaomi-mi5s