Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 625.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα Πριν λίγο μου έφεραν ενα Kenzo που φορά την τελευταία V8 Αγγλοκινεζικη Developer 8.7.6.10 οπου φυσικά και έχει κλειδωμένο Bootloader... Ξεκινώντας την καθιερωμένη διαδικασία όμως με δικό μου λογαριασμό που έχω ενεργή εντολή ξεκλειδώματος το Miflash unlook στην δεύτερη φάση ακυρώνει την διαδικασία και μου αναφέρει να προσπαθήσω πάλι μετά απο 72 ώρες να υποθέσω οτι έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του ξεκλειδώματος? Αν μπορεί να μας δώσει τα φώτα του κάποιος φίλος γιατί έπεσα απ…
-
Είμαι είδη θύμα καθώς η τύχη μου δούλεψε πάλι, το μεσημέρι της 5/6/17 έληξε το συμβόλαιο μου και ο ασφαλιστής με ενημερώνει ότι η εταιρία που ήταν ασφαλισμένο το Smart μου αύξησε το τιμολόγιο ασφάλισης κατά 60% με δικαιολογία οτι έχουν οργιάσει οι κλοπές αυτών και αν θέλω να εξακολουθώ να ασφαλίζομαι και για κλοπή πρέπει να κάνουμε ερευνα αγοράς για άλλη, έτσι το άφησε 3 ήμερες ανασφάλιστο και στις 9/6/17 ασφαλίσθηκε σε άλλη... Το κακό όμως έγινε τα παλικάρια έκαναν την διασταύρωση την 6/6/17 κα…
-
Δυστυχώς άσχημα τα νέα η υποψία μου επαληθεύτηκε... Της Κωνσταντίνας το τηλ. έχει καταστραφεί παντελώς η θήρα micro USB από λάθος εισαγωγή φοράς του βύσματος. Αυτή είναι η συνηθέστερη βλάβη στα τηλ. που διαθέτουν αυτήν την θήρα σήμερα. Αν ήσουν εδώ κοντά θα στο έφτιαχνα Κωνσταντίνα τώρα βρες εκεί πάνω κανένα καλό service να πάρεις μια προσφορά...
-
Εγώ σου συνιστώ να βρεις ένα καλό καλώδιο αν είναι δυνατόν καινούργιο και επώνυμο επίσης και έναν λειτουργικό φορτιστή τουλάχιστον 2Α το αφήνεις ήσυχο να φορτίζει ενα 12ωρο μπας και ξυπνήσει! Κοιτά σε παρακαλώ μήπως εχεις βάλει κάποια στιγμή ανάποδα το βύσμα φόρτισης στο Xiaomi και εχει σπάσει εσωτερικά η θήρα micro USB Αν μπορείς βγάλε μια φώτο την υποδοχή και ανάρτησε την εδώ να την δω. Η σειρά Redmi 3 δε μας τα λέει καλά τελευταία...
-
Ηταν θέμα χρόνου για την Ειρήνη όποιος την ακολουθεί ξέρει... Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Ειρήνη.
-
Καμερα
spirosmeg - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από Maria Kalampaka: “Καλησπερα ως κατοχος 1 ημερας αυτου του κινητου xiaomi redmi note 4x απο samsung note 3 neo. Εχω απογοητευτει παρα πολυ απο την καμερα του το προηγουμενο με 8mp και θεωρω πως εβγαζε πολυ καλυτερες φωτογραφιες... Υπαρχει καποιο app που να μπορει να βελτιωσει την φωτογραφια του εστω και λιγο? Και εκτος αυτου δν καταφερα να την ρυθμισω ισως κανω εγω κατι λαθος! ” Γεια σου Μαρία Η σειρά Redmi εξοπλίζεται με υποδεέστερες κάμερες και φαίνεται δεν το έψαξες αυτό? Αν ήθελε…
-
Linux για κάθε γούστο
ΜήνυμαΕιρηνη ευχαριστούμε, τέλεια!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΜπράβο και από εμένα Γιώργο κατατοπιστικότατος οδηγός!
-
Παράθεση από maddoctor: “Ίδια δεν είναι με τίποτα. Το mi6 έχει OIS, μεγαλύτερο επεξεργαστή, κεραμική επιστρωση. ” Δεν συμφωνώ Γιατρε το ένα είναι 5,15 και το άλλο 5,7" άλλη κατηγορία δηλ. Τέλος πάντων ας έχουμε λίγο υπομονή να καταλαγιάσει η σκόνη για να διαμορφωθούν οι τιμές στα κινεζομάγαζα και θα τα ξαναβάλουμε πάλι ολα κάτω.
-
Γιατρέ μιλάμε για σχεδόν παρόμοιο τηλ. και με κόστος 116 ευρώ διαφορά που θα ανοίξει και άλλο σε λίγες ημέρες που θα αρχίσει να πωλείται στα ράφια... Εδω δες την σύγκριση: compare/xiaomi-mi-6-6gb-128gb,xiaomi-mi5s