Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 625.
-
Δεν το λές και φτηνό στα 500$ και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το οπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι. xiaomi-mi6
-
Linux για κάθε γούστο
ΜήνυμαΓεράσαμε πλέον με Ubuntu 12 χρόνια πάνε απο την πρώτη ιστορική εγκατάσταση που μου έστειλε η Ειρήνη μας ( @fog ) καθώς δεν είχαμε τότε ADSL γραμμές παρά τις 56Κ και πολλά προβλήματα για να κατεβάζουμε Cd. Φοβερή εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη μετρούσαμε τις ημέρες αντίστροφα σαν τους φαντάρους κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο που έβγαινε η νέα διανομή. Τόσα χρόνια πότε δεν έχω προδοθεί από το Ubuntu μηδενικά προβλήματα σταθερότητα και απόλυτη ταχύτητα σε οποιανδήποτε υπολογιστή γραφείου και laptop…
-
Απο εχθές το βράδυ που έβαλα την νέα V8.2.2.0.zip rom στο Mi5 μου μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος επιτέλους μια Stable αστέρι γιατί με τις δυο τελευταίες είχαμε αρκετά θεματάκια Μπράβο στην ομάδα πάντα τέτοια... Καλή Ανάσταση σε όλους σας!
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Μου φαίνεται μας δουλεύει ο κινέζος. 10 μέρες μετά την παραγγελία, το πακέτο περιμένει να σταλεί, σύμφωνα με το tracking. Και μετά σου λέει επίσημο μαγαζί της Υι και κουραφεξαλα. Ούτε στα μηνύματα απαντούν. ” Τα ίδια και σε εμένα, γενικά επειδή περιμένω αρκετά δέματα που πήρα εκείνες τις ημέρες με μικροπράγματα τα περισσότερα είναι άφαντα ακόμα αλλά ενα έφθασε σήμερα το παρέλαβα κιόλας...
-
Παράθεση από sakismaf: “Με αυτή τη ρομ δε λοκαρει με τίποτα το gps στο mi5, υπάρχει κάποια λύση; ” Πράγματι τρομάζει να κλειδώσει δορυφόρους μου θύμισε ενα Lenovo που είχα με ΜΤΚ πριν 4 χρόνια
-
Παράθεση από maddoctor: “Τηλέφωνο δίνω πιο πίσω, κατευθείαν του υπευθύνου ” Δεν καταλαβαίνουν τίποτα Ευτύχιε είναι ένα άτομο απέναντι σε ένα βουνό μου είπαν πριν λίγες ημέρες, και εγώ της είπα άμα δεν τα βγάζει πέρα ας αφήσει ελεύθερα και μερικά τυχερά δεν θα πάθει και τίποτα... Αμα θέλει το δημόσιο να εισπράξει ας προσλάβει... τόσοι άνθρωποι είναι άνεργοι...
-
YI Home PC App (Client) Φίλοι εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ τον Κινέζικο Client της Xiaomi για να παρακολουθώ τις κάμερες από υπολογιστή... O Client είναι όμως φουλ στα Κινέζικα από την εγκατάσταση μέχρι και την χρήση του, παρόλα αυτά βρίσκεις άκρη και αποζημιώνεσαι γιατί δουλεύει τέλεια αφού έχει ακόμα και την χρονομπάρα... Πρόσφατα διάθεσαν και Αγγλική έκδοση που όμως απευθύνετε στις EU και US εκδόσεις έτσι πλέον οποίοι έχουν Ευρωπαϊκές εκδόσεις καμερών μπορούν και αυτοί να απολαύσουν τον υ…
-
Παράθεση από giwrgos_p: “κανοντας wipe davic και catch θα διαγραφουν τα αρχεία μ; ” ΟΧΙ βέβαια εκκαθάριση της πρόχειρης μνήμης κάνει...
-
Σήμερα παρέλαβα ένα από τα τηλέφωνα που είχε εδώ και 35 ημέρες δαγκώσει η Σκύλα και αφου παρέλαβα την γνωστή ειδοποίηση των ΕΛΤΑ πήγα να πληρώσω για να το πάρω όπου και έδωσα 24+12 και το πήρα. Το δέμα είχε ανοιχθεί και εξερευνηθεί καθώς το είχαν κολλήσει με σιλοτειπ... Στα Ελτα μου είπαν οτι τα περισσότερα δέματα με τηλέφωνα πληρώνουν αυτο το πόσο άρα έχουν κόψει ταρίφα! Για την ιστορία το τηλ είναι Gold Redmi 3S 3/32 και είχε αγορασθεί 30/12/16 απο γνωστό κινεζομαγαζο στην τιμή των 136 $ με χρ…
-
Μπράβο σου καταπληκτική δουλειά Γιώργο, θα λύση τα χέρια σε πολύ κόσμο που ταλαιπωρείτε με τους drivers! Να γιατί το φόρουμ αυτό πάει μπροστά!!!