Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 625.
-
Παράθεση από johnjor: “Δεν ισχυουν αυτα.Σε εμενα περασε σημερα τηλ.με SG post και αρχες του μηνα κρατηθηκε στο τελωνειο φιλου τηλ. απο NL post. ” Έτσι και σε εμένα εχθές παρέλαβα μεγαλούτσικο δέμα (3 ζευγάρια Auto Led Η4 αξίας 92$) με SG post ήρθαν σφαίρα σε 12 ημέρες και 2 δέματα πάλι SG Redmi 3S και 4αρι τα έχουν από τις 23 Ιανουαρίου και τα λιβανίζουν στο Ελ. Βενιζέλος. Τερμα από έμενα πλέον τα τηλ. με την κλασική μέθοδο. Εχθές έμαθα από φίλο μου στα ΕΛΤΑ ότι αρκετός κόσμος πλέον αρνείτε να τ…
-
Παράθεση από tzan: “Ευχαριστώ πολύ!! το 1ο αποτέλεσμα που βγάζει όταν γράφω redmi pro 64gb είναι στα 266 € απο gearbest, αν δούνε αυτό την έχω κάτσει..Πρέπει να το βγάλουν προσφορά επειγόντως ή να πιστέψουν τον κινέζο ;p .. ” Φίλε μου τι πάς να κάνεις? Προφανώς δεν εχεις πάρει χαμπάρι ότι το τοπικό υποκατάστημα του Vickmail το εχει το τηλ. που θές 235 Ευρώπουλα και σε 2 ημέρες το εχεις στην πόρτα σου... χωρίς κανένα αγχος!!! Edit: Τώρα ειδα πιο πάνω οτι το εχεις ειδη πάρει... Πρέπει να δοκιμασει…
-
Καλά τα νέα αλλά κανένα κουπόνι δεν μας δίνει το Vickmall για να βοηθήσει την κατάσταση... Μια ντουζίνα τηλέφωνα έχουμε πάρει ο καθένας μας και ειδικά εγώ πάνω από 20 Ας δώσει κουπόνια και ας βγάλει τα άχρηστα δώρα που δίνει, κανείς δεν τα αξιοποιεί είναι άθλια!!!
-
Παράθεση από gassious: “Σε ποιο URL μπορώ να βρω το καταστημα στην Θεσσαλονίκη; ” vickmall.com/eu-warehouse
-
@reggae_b0y Δεν νομίζω να παίζει τίποτα διότι προχθές παρήγγειλα και σήμερα παρέλαβα με ΕΛΤΑ courier απο το (EU) κατάστημα που έχουν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε καλή τιμή! Πάντως αρκετά Κινεζομάγαζα έχουν ακόμα διακοπές
-
Παράθεση από flowin_through: “Δειγματολοπτικοι δεν είναι, περνάει ένα μεγάλο ποσοστό, πιστεύω ότι είναι 50-50. Το ανησυχητικό για μένα είναι ότι περνάνε αβέρτα ψιλοπράγματα και κολλάνε κινητά, δηλαδή βλέπουν τι είναι και πώς είναι, σα να είναι διαφανείς οι συσκευασίες.. ” Υπάρχει υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτίνων όπου βλέπουν τα πάντα, δωρεά της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος...
-
Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα. Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home? ” Οι international εκδόσεις δουλεύουν μόνο με την εφαρμογή του Playstore και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις Κινέζικες εκδόσεις στην ίδια εφαρμογή, …
-
Μια περιήγηση που έκανα σήμερα στο site του Vick διαπίστωσα αισθητή ανατίμηση όλων σχεδόν των συσκευών, προφανώς έχουν καταλάβει τι συμβαίνει τώρα τελευταία με τα τελωνεία και εκμεταλλεύονται με το γάντι την τριγωνική συναλλαγή και τo EU Warehouse τους... Εντωμεταξύ γράφουν: Dear customers: From Jan.17th to Feb.04th,we will celebrate the Spring festival during this period. all the orders placed after Jan 17th will be processed after we come back from holiday. But orders from EU Warehouse will be…
-
Παράθεση από zisistil: “Το eu warehouse του vickmall δεν υποτίθεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα; Τότε γιατί αργεί τόσο πολύ; ” Στη Θεσσαλονικη το έχουν τελευταία έχω πάρει 2 τηλέφωνα το πολύ την δεύτερη ημέρα μου το φέρνουν τα Ελτα Courier... Μάλλον πρέπει να την έχουν κάνει και από το εδώ υποκατάστημα λόγο της μακρόχρονης αργίας τους. Στην καλύτερη μετά την πρώτη Φλεβάρη θα έρθουν πάλι να μην σου πω και πιο αργά καποιοι το τραβάν μέχρι τις 10 και βάλε...