Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 625.
-
Καλημέρα παιδια Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει καθώς δεν εχω ξανά τέτοιου είδους εμπειρία από το Aliexpess. Είχα αγοράσει απο 27/10/16 ενα ζευγάρι λάμπες Η4 Led για το αυτοκίνητο από ενα Official store το πακέτο όμως προφανώς εχει χαθεί έδωσα ομως περιθώριο στον πωλητή δυο φορές με επέκταση χρόνου αφού εξαντλήθηκαν και τα δυο δεκαπέντε-ήμερα άνοιξα Dispute να πάρω το κόστος πίσω το θέμα ειναι: εχει φαγωθεί ο πωλητής να αλλάξω τον λόγο στο dispute και μου γράφει: Dear, Please help me. Revise the…
-
Παράθεση από Bodai: “Δεν χρειάζεται βρε τόση φασαρία. Πλέον τα adb & fastboot είναι στα Official Repositories των Debian/Ubuntu κλπ. Απλά η 'sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastboot' αρκει ” Ναι μεν αλλα όμως η Rom που θέλει να φλασαρει είναι Android Lollipop 5.0 και πάνω δεν θα κάνει την δουλειά του καθώς τα αποθετήρια δεν είναι ενημερωμένα, τουλάχιστον σε μένα με Ubuntu Mate 14.04 Οπότε θα πρέπει κατεβάσει τα Tools κατευθείαν απο την Google, στο λινκ που έχω δώσει το λέει …
-
Παράθεση από tolias77: “υπαρχει λυση για μας που εχουμε ubuntu λαπτοπ; εχω unofficial rom δυστυχως στο κινητο ” Είμαστε off topic... Δώσε στο τερματικό σου: Source Code (1 line)Αν το τηλέφωνό σου εχει πάνω απο Android 5 πρέπει να εγκαταστήσεις την τελευταία version του ADB. Source Code (7 lines)Περισσοτερες πληροφορίες ΕΔΩ: Ubuntu 14.04 - Install Android Tools
-
Μπράβο μας η νίκη ήταν σίγουρη! Ψήφισα για λογαριασμό αδερφών, παιδιών, ανιψιών, γονέων, και κολλητών φίλων αρκετές φορές. Παρακαλώ να συμπεριληφθούν οι κάτωθι στην κλήρωση Ευχαριστώ! 1. spirosmeg 2. Giorgosmegara 3. Moustakas 4. sfrygana 5. sofiempenarde 6. yiannismeg 7. Giannagr 8. kimonas 9. Alexandragr 10. Sotiris_megara 11. jiannisaltas 12. labrosme 13. Marianthi 14. Panos_Megara 15. Sotiras_me
-
Ευχαριστώ και εγώ, η τελευταία πρότασή σου μας έλυσε το πρόβλημα. Συσκευή Redmi 4 pro με την developer XTRVbeta1_6.12.29
-
Παράθεση από osalonikios: “Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Όταν κάνεις μια αγορα από aliexpress στο τέλος της σελίδας έχει τους όρους και την διάρκεια την εγγύησης. ” Το γνωρίζω άλλα έμενα 2 φορές με κρέμασε πωλητής όπου στις 2 μήνες λαμπτήρες led άξιας 28 $ δεν δεχόταν επιστροφή αλλά μόνο αν αγόραζα ακόμα ενα set θα μου έστελνε έλεγε και άλλο ενα μαζί μέσα για τις ελαττωματικές μου. Εγω δεν συμφώνησα καθώς καμένος που ήμουν με τις πρώτες δεν ήθελα ουτε να τις ξαναδώ. Το Aliexpess δεν το ενόχλησ…
-
@osalonikios Πράγματι το AliExpress είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση και πιο φιλικό στο χρήστη ΑΛΛΑ εντελώς άκυρο σε υποστήριξη μετά την παραλαβή καμιά προστασία στο θέμα εγγυήσεως... Το Paypal έχει ομπρέλα 6 μήνες κάτι είναι και αυτό, προσωπικά με έχει υποστηρίξει αρκετές φορές, ΟΧΙ όμως το Aliexpress!
-
Χρόνια πολλά και καλά! Εχθές παρέλαβα μια Yi Dome Camera και μάλιστα την EU Version η κάμερα είναι απίστευτα όμορφη και την αγόρασα την 11/11 στα 56$ από ένα yi authorized του Ali αρκετά καλή τιμή με την ισοτιμία της ημέρας περίπου όσο πουλούσαν την EU Yi Home κάποια γνωστά μεγάλα Κινεζομαγαζα στις Ευρωπαϊκές αποθήκες τους... Τέλος καλό για να μην ξεχνάμε οτι υπήρχε αρκετά μεγάλη πιθανότητα πλέον να επιβαρυνθεί με τελωνειακούς δασμούς... Έπεσα λοιπόν με τα μούτρα στο σεταρισμα αλλά ο δρόμος δεν …
-
Παράθεση από osalonikios: “Ήρθε σε κανέναν τίποτα με ΝL ή CN απο τα αμαρτωλά του Νοέμβρη; ” Ακριβώς ιδια περίπτωση και την ίδια ημέρα αγορά από Vickmail ένα Redmi pro έχει σταματήσει να δίνει σημεία 18/11 στην Ολλανδία. Το Vickmail με συμβουλεψε αν δεν παραλάβω στις 60 ημέρες να ανοίξω dispute στο Paypal. 100% εναι χαμένα!
-
Παράθεση από ThemKids: “Μα, τις οδηγίες του δικού σου link ακολουθώ. Και εκεί φτάνεις σε ένα σημείο που απ'ότι καταλαβαίνω προσπαθείς να flashάρεις την stable/dev rom στο κινητό με το flash tool. Έχω ήδη δώσει την εντολή adb reboot edl στο cmd. ” Κατάλαβα το αντιμετώπισα και εγώ αυτό πριν λίγες ημέρες σε ένα Redmi 3s για κοίταξε μήπως είναι είδη ξεκλείδωτος ο bootloader σου γιατί σε έμενα ήταν και αφού πέρασα TWRP του πέρασα την τελευταία Ελληνική Stable και ησυχάσαμε...
-
Παράθεση από ThemKids: “Κάτι δεν πρέπει να κάνω σωστά. Χρησιμοποιώ το MiFlash, κάνω browse στο φακέλο που έχω την official Rom στο C:\ αλλά μόλις πατάω refresh μου βγάζει αυτό το error: Server execution failed (Exception from HRESULT8:0x80080005 (CO_E_SERVER_EXEC_FAILURE)) ” Προφανώς δεν διάβασες αυτα που έγραψα παραπάνω.... Μονο με edl mode μπορείς....
-
@ThemKids Αν το τηλ εχει unofficial rom τώρα μονο με edl mode μπορείς να φλασαρεις μια οποιανδήποτε official Υπάρχουν αναλυτικότατοι οδηγοί στο forum πχ. ΕΔΩ: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom και ας είναι γραμμένος για το Redmi Note 3 Pro η ίδια διαδικασία ειναι για ολα τα προσφατα smapdragon Xiaomi
-
Παράθεση από johnjor: “το τηλ.ετσι το παρελαβα δεν εχω κανει τιποτα ακομη.Φοραει μια μαλλον unoficcial 8.2.13.0.0(mcecndg) Global 8.2 stable.Να παω με fastboot με το miflash;Να παω με το Mi pcsuite;Να το βαλω σε Edl mode;Πες μου με ποιο τροπο; ” Αν φοράει καταραμένη Unofficial μόνο με Edl mode, θα πρέπει να περάσεις κατά προτίμηση μια πρόσφατη Official China Dev και μετά αν έχεις και ενεργή αίτηση ξεκλειδώματος Bootloader θα ξεκλειδωσεις και θα περάσεις τo TWRP recovery. Πλέον εσαι έτοιμος για ο…