Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 625.
-
Παράθεση από Souits: “Παιδιά μου πρώτη μετάβαση με αλλαγή android version γίνεται με flash την official-unlock-twrp-clean install custom...... Μη κανετε μετάβαση με custom rom.... Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ..... ” Δεν ισχύει απο οτι φαίνεται στο Mi5 μια χαρα δουλεύει αυτην την στιγμη δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα στο τηλ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν θέλεις δοκίμασε να διαγράψεις από το zip της ΡΟΜ το φάκελο recovery και ξανακάνε Flash την ROM. Περιμένουμε να μας πείτε αν είναι να αλλάξουμε ROM με FIX... ” Δουλεψε Δημήτρη εκανε αμέσως συγχρονισμό με το micloud και ξεκλείδωσε το τηλ. επιτέλους!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μάλλον φταίει το Super User .... Έπρεπε να δοκιμάσεις να κάνεις Flash το παρακάτω Super User από το TWRP recovery => SuperSU Download ” Εντάξει θα το κάνω τώρα Δημήτρη δεν ξεκίνησα το Miflash ακομα...
-
Παράθεση από geo13z: “Εγω μόλις την πέρασα στο mi5. Δεν μου αναγνωρίζει όμως τις sim!!! Θα την ξαναπερασω και ενημερωνω. ” Ωραία μπλέξαμε μια απο τα ίδια και εγώ εχει χάσει το ενα imei απο οτι είδα εγω την ξαναπέρασα και με format τα data και full wipes και μια απο τα ιδια πάλι. Αυτήν την στιγμή πάω για fastboot την Latest China Developer Version Fastboot 6.12.8/gemini_images_6.12.8_20161208.0000.00_7.0_cn Θα δείξει σε 20 λεπτα...
-
Καλησπέρα, καλορίζικη η νέα XTRVbeta1 6.12.8 πλέον στο Mi5 με Android 7 (Nougat) Μπράβο στα παιδιά για άλλη μια φορά για αυτό που προσφέρουν! Πάμε για τεστ καλή μας τύχη
-
Παράθεση από netblaster: “Άρα θα επιδιορθωθεί. ” Αυτό είναι σίγουρο οτι θα επιδιορθωθεί απλά αν είναι πράγματι Miui-Rom το θέμα θα πρέπει να αναβαθμίσουν άπαντες πλέον για να ξανά-εχουν λειτουργικό Accuweather
-
Καλημέρα για να μην παιδεύεστε χωρίς λόγο για το θέμα του καιρού να ενημερώσω ότι στις συσκευές Xiaomi που χρησιμοποιούμε από προχθές 23/11/16 δεν δουλεύει ο καιρός, ανεξάρτητου rom, όποτε είναι γενικό το πρόβλημα!
-
Καλησπέρα μόλις πέρασα την XTRV/GTV 6.11.17 σε RN3- kenzo 2/16 μάλιστα καθαρή εγκατάσταση μετά από foull clean όπου παρατηρώ μάλλον bug δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου ο καιρός (πεταει αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο)... Το έχει τεστάρει κανείς άλλος να δω μήπως το εχω μόνο εγώ?
-
Εδώ και λίγες ημέρες χρησιμοποιώ το τελευταίο μοντέλο Roidmi 2S και οι διαφορές είναι αρκετές, πλέον δεν παρεμβάλλονται αρμονικές συχνότητες εύκολα όπως στο προηγούμενο μοντέλο... Τώρα στο 2S προστέθηκε έξτρα και μικρόφωνο ετσι μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς το Roidmi και για hans free, το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι οτι πρέπει ο αντάπτορας να είναι σε μικρή απόσταση με τον ομιλητή δηλ. 50-60 cm το πολύ αν είσαι πιο μακριά δεν σε ακούν καλά οι συνομιλητές...
-
Παράθεση από gkalen: “Ωραία , αυτό ήθελα , θα βάλουμε τα εικονίδια της ΜΜ τα έγχρωμα , όχι αυτά τα γκρι .. Μεσ'τη βδομάδα θα τη δώσουμε κομπλε μαζί με τις υπόλοιπες Stable .. ” Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους. Γιώργο καλλιτέχνη είσαι άπαιχτος άλλη μια φορά, πράγματι τα εικονίδια σε πολλές Rom είναι μονόχρωμα και λυτά πράγμα που είχα εντοπίσει καιρό τώρα σε σύγκριση με τις μαμισιες rom που έρχονται τα τηλ. Ευχαριστούμε για όλα, άλλη μια φορά!
-
Παράθεση από ntel0s: “Καταρχην φιλε μου θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επανεκκινησεις στο Mi4 σου? Η ρομ του @gkalen ΠΕΤΑΕΙ, απλα εγω οπως και πολλοι αλλοι με διαφορες ρομ καινοχι αποκλειστικα με την Thunder εχουμε επανεκκινησεις δυστυχως και δεν βλεπω να φτιαχνεται το θεμα για την πρωην μας ναυαρχιδα. ” Το πρόβλημα γεννήθηκε με την αναβάθμιση στο Android 6 πριν αυτο το τηλέφωνο είχε υποδειγματική συμπεριφορά οπως αρμόζει σε μια ναυαρχίδα. Για όποιον χρειάζεται εχω στα αρχεία μου όποια Rom θέλει…
-
Υψηλή τεχνολογία ΝΑΙ, αλλα το βασικό που μας καίει οι τιμές πλέον έχουν πάρει για τα καλά τον ανήφορο βλέπω...
-
Να επιβεβαιώσω και εγώ πριν λίγα λεπτά εγκατέστησα με επιτυχία την νέα Redmi3S_Land_StableV8.0.5.0 σε δυο τηλ. Redmi 3S 3/32. Ευχαριστούμε όλους σας που προσφέρεται και έχουμε τις GTV Rom, ευχαριστούμε και ιδιαιτέρως τον δημιουργό των Gkalen Rom που από ότι αποδεικνύεται αξίζουν πάρα πολλά μπράβο!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Είναι το κλασσικο 3s ή το international version με την MALMIDE ROM? ” Καλημέρα παιδιά, και τα δυο κινητά όταν τα παρέλαβα είχαν την official Stable Κίνας αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο πλέον έχει ξεκλειδωθεί ο Bootloader και φορούσαν την xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V7.5.1.0.MALCNDE_v7-6.0 όπου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα! Να μην ξεχάσω οτι είχα πάλι δοκιμάσει να περάσω την Stable V7 GTV V7.5.1.0 όπου πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα, το είχα αναφέρει την 22 Ιουλιου και στον @MIUI_ART …
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Δυο πράγματά σου συμβαίνουν. Πρώτον η έκανες και format system και μετά πήγες να την περάσεις η στα settings του twrp είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για απενεργοποίηση οθόνης. Η ρομ λειτουργεί σε ολα πολύ καλά και κυρίως σε αυτονομία είναι η καλύτερή από ότι εχω βάλει στο Κινητό μου. Το μόνο που εχω δει είναι ότι κάποιες φορές για μερικά λεπτά χάνεται η δόνηση. Μπορεί να οφείλεται και σε κάποια εφαρμογή και οχι στην ρομ ” Οχι παιδιά δεν έκανα φορματ στο system, κάν…