Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 625.
-
Καλησπέρα ειπα και εγω να αναβαθμίσω μια πρόσφατη Κινεζουλα αφού βρεθηκε ο τρόπος για να ξεκλειδώσει... Πράγματι η αναβάθμιση εγινε και το Αγγλικό της Κινεζας ειναι πολυ γλυκο άλλα εντοπισα οτι δεν μπορω μεσα απο την τελευτ. εφαρμογή του Γιατρου να δω την καταγραφή που εχει η Sd την βλέπει δηλ. αλλα δεν κάθετε στον κέρσορα ο χρονος για να ξεκινησει η αναπαραγωγή, παει πάλι αμεσα δηλαδη στην on line παρακολούθηση... Το εχει κανείς αλλος το πρόβλημα? Αν και δικιμασα και αλλα firmware που κατέβασα …
-
Παράθεση από thanos.k: “Ψαχνω τις 2 τελευταιες miui stable kitkat μπας και σωθω. Αν μπορει καποιος το λινκ γιατι δεν μπορω να το βρω ” Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στις Kit-kat έτσι απλά έχουν γίνει ενοποίηση των partition και δυστυχώς ουτε με το miflash δεν μπορείς. Υπάρχει ομως ο τρόπος αν αναλάβεις την ευθύνη διότι μπορεί και να το καταστρέψεις πλέον... Ο οδηγός ειναι ΕΔΩ: How to Flash back to 4.4 KitKat from 6.0 ΜΜ
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όταν κάνεις τις εγκαταστάσεις κλπ την Γλώσσα την έχεις στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά? Εγώ θα το άφηνε στα Αγγλικά και αφού σεταριστεί πλήρως τότε γυρνάς Ελληνικά! ” Καλημερα σου, όλες τις φορές εγω σεταρω στα αγγλικά και αυτό για μην αντιμετωπίσω τα ιδια και στον Mi account μετά γυρίζω την γλώσσα σε ολα τα σεταρισματα αρκετό καιρό τωρα, στο screenshot που βλέπεις εχω είδη γυρίσει την γλώσσα αφού εχω λυσσάξει πρώτα, δεν εχει να κάνει με αυτό. Τωρα για την ώρα δεν μου είναι κα…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΤελικά εχει πάλι θέμα τωρα δεν κρασαρει το playstore αλλα δεν θέλει να συνδεθεί με τους server και εγω έλεγα οτι ειχα θέμα με το internet το πρωί γιατί μου έκανε κάτι κουφά το router μου... Δεν πάμε καλα είμαστε έτοιμοι για το Δρομοκαϊτειο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14792/
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Καλημέρα @spirosmeg, δοκιμασες να βάλεις τα gapps με τον οδηγό που έχω κάνει στους οδηγούς της κατηγοριας? Με αυτό τον τρόπο κρασαρει το play store?? ” Καλημερα σου εχει θέμα καιρό τώρα το Mipad2 με τα gapps μια μόνο rom ευχαριστηθήκαμε και αυτο φταίει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή Intel που ειναι εξοπλισμένο... Με εχει παιδεψει πολύ σήμερα ειναι η δευτερη φορα που φλασαρω απο την αρχη και η τριτη απο εχθες βραδυ (όχι οτι καλύτερο) Απο οτι φαίνεται ομως πριν λιγα λεπτά …
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Κατάλαβα Δημήτρη είχα μείνει 4 εβδομαδιαίες πίσω και είπα να αναβαθμίσω αύριο με το καλό θα πάω για factory reset και θα ενημερώσω εδω. Καλο βράδυ ” Καλή εβδομάδα να έχουμε, σήμερα έγινε full wipes ακόμα και το system και Flash πάλι η νέα GTV 6.5.26 και μετα το πρωτο τυπικό σεταρισμα στην MIUI reboot σε Recovery και install τα open gapps 5.1 που υπάρχουν στην πρωτη σελίδα της Rom μετα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης reboot πάλι στην Miui και δυστυχώς ιδια γεύση κρασαρισμ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΚατάλαβα Δημήτρη είχα μείνει 4 εβδομαδιαίες πίσω και είπα να αναβαθμίσω αύριο με το καλό θα πάω για factory reset και θα ενημερώσω εδω. Καλο βράδυ
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΔυστυχώς η μετάβαση στην νεα GTV Dev 6.5.26 εχει εκπλήξεις, το Play store κρασαρει μανιωδώς... Το φλασσαρισμα έγινε μέσα απο το TWRP recovery και φυσικά με wipe dalvik case και case.
-
Εχουν θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας και η τελευταία αλλά και η προτελευταία stable, πέρασα και εγώ στην νέα Dev 6.5.26 και ειδα την υγειά μου... Να σημειωθεί όλα αυτά στο Mi4 LTE που δουλεύω προσωπικά...
-
Μπραβο παλικάρι μου σωστός και ακούραστος!
-
@Souits Το θέμα το έχω μόνο στο Mi4 LTE που δουλεύω εγω στα αλλά που έχει η οικογένεια δεν ακούω παράπονα τώρα γυρίζω στην 7.2 με full wipes τι να κάνω...
-
Παράθεση από Souits: “Κοιτάς λάθος φίλε μου. Εδώ είναι η 7.3.χ.χ. ” Δεν φταίω εγώ που πατώντας πάνω στο κουμπί που υπάρχει στο νήμα των developer rom: Οι Stable εκδόσεις είναι ΕΔΩ σε πάει αυτόματα στην περασμένη έκδοση και από τι φρίκη που εχω φάει με την 7.3 να ξεκινάς το πρωί με φουλ μπαταρία και το μεσημέρι να ψάχνεις τον φορτιστή σαν τρελός...
-
Πάντως κάτι κουφό συμβαίνει η τελευταία Stable ειναι λογικά η V7.3.2.0 αυτή έχω και περάσει στο Mi4 μου όπου έχει μέγα θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας, πάω στην αρχική σελίδα βλέπω για κατέβασμα την V7.2.11.0 να υποθέσω οτι ανακλήθηκε η 7.3.2.0 ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις ανέβηκε η Yi Home 2.10.2.1_20160429 GR. Μέσα στην εφαρμογή βλέπω μεγάλη διαφοροποίηση ανάλογα με το για που είναι η κάμερα, με πολλαπλούς ελέγχους και αναφορές. ” Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Γιατρέ δουλεύει υπέροχα! Η προηγούμενη έκδοση δεν δούλευε με το 1.8.5.1N_201601071352 US firmware η πρόσφατη θα δουλέψει? Να επιχειρήσουμε?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΚατεβαζω τον στρατό μου 8 ψήφους απο διαφορετική ip θα φάνε καλά!
-
Καλημέρα παιδιά να αναφέρω και εγώ που έχω πάρει 2 κομμάτια πριν τα Χριστούγεννα δουλεύουν μια χαρά με το τελευταίο firmware που κατέβασαν κιόλας από την εφαρμογή του Ιατρού ΑΛΛΑ στον κουμπάρο μου που τις έχει πάρει πρόσφατα από έναν πωλητή του Aliexpress με την αναβάθμιση που πέρασε δεν ξανα-δούλεψαν και αναφέρει οτι δεν μπορεί η κάμερα να δουλέψει εκτός Κίνας.. Βέβαια δεν τον άφησα έτσι ξαναπέρασα το firmware που ειχαν: xiaoyi.querex.be/ και τώρα ξανα-δουλεύουν πλέον. Δεν παίζονται οι Κινέζοι …