Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 625.
-
Παράθεση από geoanto555: “Η συσκευή είναι κλειδωμένη ;; ” Οχι Γιώργο την ξεκλείδωσα εχθές και πήγα να περάσω την δικιά μας HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.QJWMIXM_v12-10 και αφού τελείωσε το flash έκανα reboot και πρέπει να μου την έκανε το TWRP δεν είχα κατεβάσει το δικό σου που είναι κοινό αλλά ενα που πρέπει να ήταν μόνο για το curtana... Την έπαθα σαν πρωτάρης γιατι βιαζόμουν και δεν το έψαξα καλά... Απο οτι βλέπω στο XDA εχει αρκετός κόσμος πάθει το ίδιο. Θα βαλω την rom στο C που λέει ο Μακη…
-
Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot από το mi flash , την διαδρομή και το μήνυμα λάθους ” Καλημέρα Μάκη Εχω Windows 7 (σε λειτουργία δοκιμής) όποιο Miflash εχω κατεβάσει το ίδιο μου βγάζει: [8:26:10 πμ]:lsusb path:"C:\Users\Spiros\Desktop\MiFlash20200314\Source\ThirdParty\Qualcomm\fh_loader\lsusb.exe" [8:26:10 πμ]:ls ubs : Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM8) [8:26:10 πμ]:Η τιμή για το μήκος δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μηδέν. Όνομα παραμέτρου: length [8:26:10 πμ]: σε System.Stri…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spirosmeg - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από savvas63: “Σε redmi note 9 pro, πέρασα twrp, πέρασα την xtrv, αλλά όταν πηγαίνω twrp μου ζητάει κωδικό... Έκανα φορματ αλλά τίποτα... ” Καλησπέρα πιο TWRP πέρασες στο Joyeuse?
-
Γεια χαρά σε όλους, Γιώργο έχω φτιάξει ένα AOD ( Always On Display ) για τους Toyota κηδες όποιος το θέλει ας το δοκιμάσει. Ευχαριστώ! Διαδικασία: Αποσυμπιέστε το zip και τρέξτε το αρχείο AOD_Toyota.mtz από την εφαρμογή "Θέματα" θα βρείτε το AOD Toyota στο μενού "Always On" επιλέξτε το και εφαρμογή, απολαύστε! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69714/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69715/
-
Mi 10 και κατανάλωση ενέργειας
spirosmeg - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ακόμα υπάρχουν προβλήματα με το Android 11 δεν δουλεύουν ούτε τα dual app την πέρασα και εγώ εχθές όπου επίσης παρατήρησα αδικαιολόγητη εξάντληση της μπαταρίας και θα παω στη dev 20.12.10
-
spirosmeg - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Γιώργο γεια σου αυτές τις ημέρες ξεκλειδώνω ένα Mi10 έχεις στα σκαριά φρέσκο TWRP η να περιμένω...
-
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση η εφαρμογή τηλέφωνο και επαφές έχει μεταφραστεί, ενσωματώθηκε τα Ελληνικό αλφάβητο στην αναζήτηση των επαφών καθώς το πρόβλημα αυτό είναι η αιτία που έχουμε μείνει με Miui 11 ακόμα...
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχει καταφέρει Mi Router R4 να συνδέσει με ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν της Forthnet σε Bridge, εχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν θέλω μέσω DHCP γιατί πάλι το ZTE κάνει την διαχείριση Edit: Τελικά το σύνδεσα ήθελε VLAN 1102 και μετα έπαθα πλάκα με τις ταχύτητες άλλα έκανε αυτόματα update και το απόγευμα απο τα 27500 Mbps τώρα δεν συγχρονίζει πάνω 4500 απίστευτο... Κρίμα
-
spirosmeg - - Recoveries
Μήνυμα@bzanios την έχω κάνει εγώ την διαδικασία με Mi9 εδώ και 20 ημέρες με F R μόνο, με το 3.3.1_20-08 TWRP το μόνο που μου ζήτησε στο boot είναι τον κωδικό που έχω στο ξεκλείδωμα της οθόνης όπου τον πήρε κανονικά και προχώρησα στην διαδικασία χωρίς προβλήματα! Να σημειωθεί οτι είχα είδη Dev Rom με Android 10...
-
Παράθεση από TheoV: “Καλησπερα παιδια εμενα δεματακι απο bangood βρισκεται σε pre advised status μ post nl απο τις 5 σεμπτεμβριου , επικοινωνησα μαζι τους και μ ειπαν να περιμενω δυο τρεις μερες ακομη πρωτη φορα φου συμβαινει αν και βλεπω πολλα παραπονα τελευταια αλλοι παθοντες εδω ? ” Επίσης τα ίδια από τέλη Αυγούστου pre advised και εμένα αυτά είναι χαμένα 100% και σε εμένα είναι το τρίτο δέμα το τελευταίο διάστημα! Έχουν φαίνεται πρόβλημα με αρουραίους που κάνουν χρυσές δουλειές...
-
Καλημέρα σας, είμαι και εγώ πλέον με το τελευταίο Mi Fit 4.0.9 έχω συνδέσει ένα Amazfit Cor όπου και το δουλεύω 8 μήνες τώρα δίχως προβλήματα μάλιστα έκανε κατά καιρούς ενημερώσεις και στα resources με τις προηγούμενες εκδόσεις, τώρα όμως για να έχει επικοινωνία με το Mi Fit θέλει πρόσβαση στην τοποθεσία που σημαίνει ανοιχτό το GPS του τηλ. με αποτέλεσμα την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας όπου παρατηρώ εάν κλείσω το GPS άμεσα χάνει και την επικοινωνία με την συσκευή, άσχημο αρκετά αυτό όπως κατ…
-
@Domain Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω 28 Αυγούστου αγόρασα ενα Μι9 είναι στην ίδια κατάσταση Pre-Advised, πριν λίγες ημέρες ενόχλησα το chat του καταστήματος όπου παραδέχθηκε οτι κάτι δεν πάει καλά και διέταξε όπως μου είπε έρευνα μετά απο μερικές ώρες μου απάντησαν στο email οτι όλα βαίνουν καλώς και οι καθυστερήσεις είναι λογικές κάποιες εποχές...(δικαιολογίες) Έμενα όμως είναι το τρίτο δέμα που χάνω ετσι μέσα σε διάστημα 4 μηνών και ολα ακριβά τηλέφωνα όπου ευτυχώς μετά τις 60 ημέρες τ…
-
V10 Themes
spirosmeg - - V10 Themes
ΜήνυμαΤουλάχιστον το εφάρμοσε το θέμα το ότι δεν το κράτησε μπορεί να επεξε ρόλο στο οτι δεν πληρεί τις προδιαγραφές του Miui10. Σε εμένα πάντως δεν εφαρμόζει κανένα σε ένα Redmi 4X με official stable με τίποτα. @kouskous αν μπορείς ανέβασε μου κάπου το θέμα έτοιμο με το τρικ
-
V10 Themes
spirosmeg - - V10 Themes
Μήνυμα@kouskous Φίλε μου δεν ισχύει το τρικ αυτό με τίποτα τουλάχιστον σε Miui 10
-
V10 Themes
spirosmeg - - V10 Themes
Μήνυμα@c3250nik Εχεις Rom δικιά μας αν ναι πια? Αν οχι δεν θα τα δεχθεί τα θέματά μου καθώς η πολιτική της xiaomi εδώ και πολύ καιρό δέχεται μόνο θέματα από το Theme-store