Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 625.

• xiaomi mipad 2 rom

spirosmeg - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από Rufete: “δεν εχει το ταμπλετ μου το κουμπι installer για να βαλω πρωτα μια αλλη ρομ και μετα να περασω την ελληνικη.. με βαση τα οσα διαβασα και ειδα σε βιντεακια.. επισης το Pc suite δεν αναγνωριζει την συσκευη μου, μ λεει να την κανω update πρωτα ” Ωχ ποιος ξερει τι Rom εχει περασει το κινζομαγαζο ακοθλουθα τις οδηγίες του admin οπως λέει: Πριν ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τον οδηγό, καλό είναι να έχετε εγκαταστήσει πρώτα μία επίσημη Developer ROM από το en.miui.com Κατεβασε την τελευ…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από Rufete: “γεια σας παιδια εχω 2 μερες που παρελαβα το ταμπλετ μπορει καποιος να με χελπαρει να ” Φίλε μου εδώ μέσα ειναι γραμμένα ολα 15 λεπτά διάθεσε να βρεις τα πάντα... Πια σταθερή Multi... δεν υπάρχει ακόμα αλλα θα κανεις εξίσου καλα την δουλεία σου με την τελευταία dev απο την πρώτη σελίδα: νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4) Και βέβαια κατανοώντας και ακολουθώντας πιστά τον οδηγό ΕΔΩ: Ελληνική-ROM-στο-Mi-PAD-2-Πρώτη-φορά

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Εγω δεν το κάνω γιατί δεν μου χρειαζεται το Root μόνο προβλήματα μπορεί να σου βγάλει ...

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Έχεις κάποιο link γιατί έχω και εγώ θέμα ” Αμα δεν το εχεις μπρικαρει πέρασε την τελευταία official Αγγλοκινεζικη με το Miflash απλά και επέλεξε Flash all... Κατέβασε την από ΕΔΩ: Flashboot Mipad2_Latte Αφού τελειώσει και κάνει τις επανεκκινήσεις του και ηρεμήσει ρίξε μέσα στον απ. χώρο την τελευταία GTV: xiaomi-miui-hellas-5.1.0_latte_6.4.7 και με το οδηγό που έχει γράψει ο @MIUI_ART κάνεις ακριβώς τα βήματα για να περάσει το TWRP recovery και αφού γινει αυτο θα είσαι έ…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Έχω τα Windows 10 64bit. To αναγνωρίζει όμως σαν MiPad2 κανονικά ” Εχθές πρώτο-εκανα εγκατάσταση την νεα GTV 6.3.31 στο άλλο Mipad2 που είχα πάρει για το ανιψάκι μου ειχε την Ταιλανδεζικη μέχρι τώρα, πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα δεν παιρνουσε με τίποτα το TWRP recovery προφανώς ειναι καταπειραγμένη η rom και γι αυτό ενω είχα θετική απάντηση απο το adb δεν μπορούσα με τίποτα να ξαναξεκινησω στην Recovery έτσι έμπαινε στην MIUI και αυτη έκανε με το script που εχει ανατρο…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Ωραία λοιπόν σε κανονική επανεκκίνηση αποεπιλέγεται μόνο του. Τι συμβαίνει όμως και κολλάει στο fastboot ενώ έχω ήδη επιλέξει το Enable OEM unlock; Να φταίει το καλώδιο; ” Θεμα με το καλώδιο με τίποτα θέμα drivers NAI πια έκδοση Windows έχεις?

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Σε σας μετά από επανεκκίνηση παραμένει επιλεγμένη η εντολή Enable OEM unlock; ” Κοίτα για να σου δώσω να καταλάβεις αν επιλέξεις το Enable OEM unlock και απευθείας με adb εντολή το ταμπλετ μπει σε λειτουργία fastboot θα κάνεις την δουλειά σου οπως εχει γράψει και ο @MIUI_ART στον οδηγό του... Άμα όμως κάνεις κανονική επανεκκίνηση του ταμπλετ αυτόματα από-επιλέγετε η εντολή αυτή γι αυτό την βλέπεις ανενεργή μετα...

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Μια βοήθεια παρακαλώ: Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot; ” Δεν σου εμφανίζει την παρακάτω επιλογή για να επιλέξεις Yes or No? Τότε προφανώς δεν έχεις επιλέξει την επιλογή Enable OEM unlock 11584-Screenshot-2016-03-21-15-14-54-com-android-settings-png

• Παράθεση από prekasg: “ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6 ” Το πρόβλη…

• Παράθεση από faklan: “Καλημέρα, όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα... Τώρα σίγουρα δεν έχει καταπιεί κανείς μας κανένα πολυμετρο ε ” Δεν εχεις άδικο φίλε μου και στη τελευταία έκδοση πλέον είναι ακόμα ποιο έντονο και ενοχλητικό, ρουφάει αχόρταγα την μπαταρία και χωρίς να τρέχει από κάτω ανοιχτό τίποτα παρολο που όλη την ημέρα σκοτώνω οτι εφαρμογή ανοίγω αμέσως... Είναι όμως γενικό το κακό το θέμα είναι εμφανή σε ολα τα τηλέφωνα που έχουν Android 6 πλέον... Η γκρί…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τι φταίει... Σε έμενα δουλεύει άψογα η τελευταία GTV ...

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από ipso: “Δεν ειχα βιετναμεζικη ρομ.Και φλασάρα fastboot ROM με το εργαλείο της INTEL και μετα περασα την GTV και οχι μονο μια φορα. ” Οπότε τότε δεν τρέχει θέμα υπολειμμάτων, μετά την εγκατάσταση σου βγάζει την συμφωνία χρήστη της Google η οχι? Αν παρόλα αυτα δεν ισιώσει κανε και μια δοκιμή να περασης την EU απο εδω: xiaomi.eu_multi_latte_6.3.24_v7-5.1 Δοκιμασε την και αν σου δουλεύουν ολα καλά πέρνα απο πάνω χωρίς κανένα wipe την τελευταία GTV...

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από ipso: “Οτι και αν προσπάθησα δεν γίνεται τίποτα. Διέγραψα λογαριασμό δημιούργησα άλλο έκανα επαναφορά ξαναπέρασα την rom.Διέγραψα τα δεδομένα, και όλα αυτά στα Αγγλικά...τίποτα. το ιδιο σφαλμα (963) ” Πιστεύω οτι φταίει η Βιετναμέζικη προηγούμενη Rom η οποία σου εχει αφήσει υπολείμματα, απ΄οτι ειχα διαβάσει είχε Gapps 32bit και έπρεπε να τα κάνης απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι απο ενα apk που κατέβαζε άλλα gapps οποτε τρεχα γυρευε αν το TWRP Recovery αυτο υποστήριζε USB OTG θα σ…

• Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη να είμαστε όλοι παντα καλά! Χρόνια πολλά και όλους σας παιδιά.

• Παράθεση από maddoctor: “Ενημερώθηκε το plugin 2206 του φακέλου 108. Plugin for Smart Home kit was updated. ” Γιατρέ καλησπέρα, λάθος τυπογραφικό, το 2263 είναι το plugin του 108, το 2206 είναι του 240 της XiaoYi Nightvision Camera αυτό τι έγινε μας την έκανε?

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Πράσινο φως για την Version GTV_6.3.24 MIUI V7 για το Mipad2! Άψογη σε όλους τους τομείς που την τεσταρω απο εχθές! Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά τους πάντα τέτοια... πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για όλα!

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Ή Νέα διορθωμενη rom 6.3.19 δυστυχώς έχει θέμα εγκατάστασης δεν μπορεί μετά την επανεκκίνηση να μπουταρει στην Miui, το ταμπλετ έχει πάνω από μια ώρα τώρα να ολοκληρώσει το flash... Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάσατε και το TWRP Recovery του οδηγού και δεν σας κάνει ? ” Δημήτρη έχει πρόβλημα μπρικάρει με τον τρόπο: Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp_mipad2.img δεν κάνει ποτέ την επανεκκίνηση στο TWRP recovery και θέλει μετά με Εργαλείο "Phone Flash tool" της INTEL για να ξεμπρικάρει... Το εργαλείο πρεπει να το βάλουμε στα Downloads της συσκευής θα χρειαστεί σε κάποιον κάποτε οπωσδήποτε... INTEL Flash tool Θέλει την δεύτερη εντολή που έχεις γράψει: Πληκτρολογούμε fastboot fla…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Εγώ που θα κάνω αναβάθμιση πρώτη φορά στο mipad2 δεν μπορώ να το κάνω με τον 1ο τρόπο, μέσω της ROM; ” Μπορείς να κατεβάσεις απο το Αγγλικό φόρουμ την τελευταία stable η την Developer από ΕΔΩ: en.miui.com/download-296.html θα την βάλεις μέσα στον αποθηκευτικό χωρο του tablet και μετά μέσω της εφαρμογής Update να εγκαταστήσεις την νεα rom και αυτό σου συνιστώ κιόλας ετσι θα έχεις οτι πιο πρόσφατο και θα είσαι στην αναμονή για μια λύση απο τα παιδιά του φόρουμ μας... Υπόψι…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Σπύρο περιμένουμε εντυπώσεις για να προχωρήσουμε και εμείς άμεσα ” Για την ωρα δεν εχω βρει τον τρόπο να την περάσω μια έκδοση του TWRP recovery για Mipad2 που έχω έχει bug και δεν κάνει Mount το partition sd card που εχω βάλει την rom αλλά και ούτε το USB OTG: en.miui.com/thread-203226-1-1.html Οπότε φρίκη δεν μπορούμε να περάσουμε την GTV rom με το recovery της Xiaomi MONO αν μπορούν και την φτιάξουν τα παιδιά fastboot rom θα περάσει αλλιώς περιμένουμε update του ΤWRP