Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 625.
-
Καλημερουδια, ευχαριστούμε για τις εκπλήξεις Δημήτρη, και ενοω τις καινούργιες Rom για τις πρόσφατες συσκευές, που θα βρούμε τώρα το νεο TWRP recovery του Mipad2 να δοκιμάσω με προσωρινή εγκατάσταση του TWRP σε FastBoot Mode μήπως και μπουτάρη για να περάσουμε την νέα GTV ?
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Ωραία λοιπόν υπομονή, ίσως είναι νωρίς ακόμη Μήπως Σπύρο θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό; ” Ήρθε η πολυπόθητη ημέρα μας έδωσαν τα παιδιά την πρώτη Rom GTV-6.3.17 μπράβο τους για άλλη μια φορά οτι να πούμε λίγο είναι... Αύριο θα την περάσω και θα αναφέρω τις εντυπώσεις...
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Είχες πει ότι με αυτήν είχες κάτι προβλήματα με την φωτεινότητα Σπύρο, τώρα όλα καλά;Ναι ” Ναι όλα καλά σε αυτήν έχω αράξει εδω και αρκετό καιρό αφού έχω πετάξει έξω οτι περιττό βέβαια και στα δυο mipad2 που έχω σετάρει δουλεύει καλά βλέπω... Απογοήτευση πάντως δεν το περίμενα αυτό από την Xiaomi με τίποτα λες και έχουμε πάρει noname τέλος πάντων υπομονή...
-
Παράθεση από maddoctor: “Βαζοντας την τελευταία έκδοση, τα plugin γυρνάνε στ' αγγλικά και όχι στ' ελληνικά. Υπαρχει νέο plugin για miwifi και κάμερα. ” Εχεις δίκιο Γιατρέ το εντόπισα καθώς μετα απο αναβάθμιση σήμερα το απόγευμα και γύρισαν ολα στα Κινέζικα ψάχνοντας στο φάκελο mpk είχε κατεβάσει άλλο plugin apk για την κάμερα με Νούμερο 2226 πήγα το έκανα decompile και εχει τελείως διαφορετικό strings.xml απο το 1726 που έχεις μεταφράσει αλλά αρκετά κοινά οπότε έχουμε έτοιμο σημαντικό μέρος και …
-
Παράθεση από maddoctor: “Ενώ με την προηγούμενη dev δεν είχες πρόβλημα !? Είναι κάποια στιγμή να μεταφράσω την τελευταία, αλλά δεν έχω χρόνο.... ” Με την προηγούμενη απόκτησα σοβαρότατο θέμα με το WiFi τρελές αποσυνδέσεις κλπ. το έχω δηλώσει κιόλας στο αντίστοιχο νήμα και δεν την δούλεψα την εφαρμογή γύρισα άμεσα πίσω στην προηγούμενη όπου δεν είχα θέμα, οπότε ... Θέλεις να σε βοηθήσω και εγώ κάπου αν και τα Αγγλικά μου δεν είναι όπως πρέπει αλλά κάνω ότι μπορώ...
-
Σε μαύρο είναι όνειρο! coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 Καλή τύχη σε όλους σας!
-
Και θα μεγαλώνει κάθε μέρα η παρέα πόσοι με ρωτούν τώρα τελευταία για το Mi5 θα πέσει η τιμή, πως θα το πάρουν και αν θα έχει σύντομα GTV rom, και, και... Καλοδεχούμενος ο νέος διαγωνισμός λοιπόν αν και θα πρότεινα το μαγαζί που τα διαθέτει να έριχνε κουπόνια έτσι ώστε να έπαιρνε μπόλικος κόσμος τα τυχερά και οχι ένας, ετσι το μαγαζί θα έκανε χρυσές δουλειές...
-
Καλημέρα παράπονα έχω και εγώ δυστυχώς μετά από πέντε μέρες χρήσης εντοπίζω μή σταθερότητα στο WiFi καθώς χάνει το δίκτυο και ας έχει Full σήμα ξανά-συγχρονιζει σε άλλο δίκτυο ασθενές και πάλι ξανά από τα ίδια... Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω στην προσωπική μου συσκευή Mi4 LTE Θα περιμένω και αύριο την νέα rom να δούμε...
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από KiloMeater.: “Παρέλαβα αλλά βλέπω πολλά κολλήματα με google services Φοράω stable 7.0.10.0, περιμένω για την global 7.2 η υπάρχει κάτι καλύτερο ήδη; Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν ” Όλες οι υπάρχον Rom έχουν και από κάτι κάνουμε υπομονή να δούμε άσπρη μέρα προσωπικά για την ώρα δουλεύω με αυτήν του Στέλιου από εδώ: http://en.miui.com/thread-202938-1-1.html
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Petros2445: “Κατανοω ότι μάλλον υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουμε διαθέσιμη ελληνική rom για το mipad2. Οι ψευτο multi των μεταπωλητων είναι απαράδεκτες. Οπότε θα έχουμε κάποια στιγμή τη σωστή rom? Ή έστω κάποια πληροφορία για επίσημη multi; Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε οποίον γνωρίζει και απαντήσει. ” Αν και δεν έχει πάρει θέση επίσημα ο Admin μας, αλλά πως να μας δώσει ο άνθρωπος GTV rom αφού το έχουν παρατήσει από την μαμά Xiaomi πριν καλά καλά το αγοράσει ο κόσμος... Κοίτα στ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ξανακάνε Flash την ROM και μετά wipe cache & Dalvik Cache ή βάλε στην συσκευή σου το Swiftkey και κάνε το εγκατάσταση => Swiftkey.apk ” Εντάξει Δημήτρη το έχω περάσει είδη το Swiftkey απλά ήθελα να σε ενημερώσω οτι δεν τα περνά κανονικά με το φλασαρισμα της rom δεν ξέρω όμως μπορεί να είναι υπαίτιος το superuser που πέρασα μετά το flash με wipe cache και Dalvik Cache φυσικά...
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Konstantinos Pittas: “Γεια και από μένα! Πρόσφατα έγινα κάτοχος αυτού του υπέροχου tablet και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Προς το παρόν φοράει την rom από το μαγαζί που το παρήγγειλα MIUI 7.0 STABLE 7.0.10.0.0 (LXLCNCJ). Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη και αν εχετε κάποια πρόταση η ποια φοράτε εσείς ευχαρίστως να την ακούσω. Τώρα όσον αφορά το ταμπλετακι γενικά το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα , να ακούω τραγούδια, να βλέπω ταινίες και κυρίως να διαβάζω ( μου…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από batspy: “Παιδιά, αφού κατάφερα και πήρα το tablet mi pad 2, σε κάποιο update του superuser δεν ξανα-άνοιξε ποτέ! Κάνει αυτό το μικρό blacklight που έχει και μετά κλείνει και ανοίγει αμέσως. Πάντα μαύρη η οθόνη. Προσπάθησα να το κάνω fastboot με την τελευταία stable αλλά πέραν του με το ζόρι κατάφερα να το κάνω να μου δείξει το pad 2 σε windows 10, μετά από 3 προσπάθειες να κάνω flash παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ή τι μπορεί να φταίει? Στην επιλογή το…
-
Dual tab clock/music widget
spirosmeg - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μια χαρά δουλεύει...απλά αν μπορείς να βάλεις και οδηγίες εγκατάστασης, δεν ήμαστε όλοι καλοί γνώστες...μου πήρε ώρα να βρω από μπαίνει ” Έτοιμος και ο οδηγός!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ευχαριστούμε Θα το δοκιμάσω... ” Να είσαι καλά! και εγω ευχαριστώ!
-
ΜήνυμαΕδώ και λίγες ημέρες έχω αναπτύξει ένα θέμα που αφορά το Οfficial Clock widget της πρώτης οθόνης με το λογότυπο της αγαπημένης μας κοινότητας. Το ιδιόμορφο Widget κάνει την διαφορά διότι είναι διπλής ένδειξης καθώς με ένα έξτρα button αναπτύσσεται και μπορούμε έξυπνα να χειριζόμαστε τον αγαπημένο μας player όταν ακούμε την μουσική μας... Οι δυνατότητές του: Εμφανίζεται μια μικρογραφία που αυτόματα αντικαταστή το λογότυπου της μουσικής με αυτό του εξώφυλλου του song! Και φυσικά υπάρχει και η stat…
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από stavrinho: “Καλησπέρα. Εχει καιρο που το σκέφτομαι και εγω να αγοράσω την mi scale αλλά ακόμα δεν αποφάσισα. Για όποιον ενδιαφέρεται το βρήκα εδώ σε καλη τιμή(~40 από Γερμανία ) : tinyurl.com/hfgz4d2 Αυτο που θα ήθελα λίγο να διευκρινίσουν οι φίλοι που το πήραν είναι αν την βρήκαν καλή σαν ζυγαριά. Αυτη που έχω τώρα την βάζω στο πάτωμα, μετράει το βάρος, την βάζω μισο μέτρο δίπλα και γράφει άλλο βάρος. Μπορείτε λίγο να κάνετε αυτό το τεστ στην δική σας;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ”…