Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 625.
-
Παράθεση από alexmanat: “Καλησπέρα για Mi Pad2 τι ισχύει; ” Δες άμα θες απάντησα για το ίδιο θέμα ΕΔΩ: xiaomi-mipad-2-rom
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από KiloMeater.: “Παιδιά, κάποιον οδηγό για αλλαγή ROM έχουμε; Όπως έχετε στα κινητά πχ ” Μπορω να σε βοηθήσω εγω οτι θες, καθώς το εχω καλλιεργήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες πια rom θέλεις να βάλεις και πια εχεις τώρα? Εγω πάντως εχω περάσει οτι rom κυκλοφορεί αλλά όλες έχουν και απο κάτι δεν ξερω εγω πάντως ειμαι απαισιόδοξος το έχουν αφήσει το εργαλείο στην τυχη του και δεν μιλώ για τα παιδιά εδώ αλλά από το Aγγλικο δεν βλέπω διάθεση σοβαρή... O bootloader τελικά δεν ξεκλειδώνει μ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από cdrov: “Τελικά ως νέος - συγχωρέστε με - δεν κατάλαβα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις εδώ ΡΟΜ ή όχι? Το bootloader ξεκλειδώνει? ” Δεν ξέρω αν ο bootloader είναι τελείως ξεκλείδωτος για να πάρει έτσι όπως είναι τώρα τις μελλοντικές GTV rom με την επιλογή "enable OEM unlook" που έχει είδη η developer αν και η TWRP recovery έχει είδη κυκλοφορήσει και περνάει άνετα... Εγώ το δουλεύω όπως είναι για την ώρα με τις Αγγλοκινεζικες developer όπου και κάνει και κάθε εβδομάδα ΟΤΑ update... Μ…
-
Εαν βρειτε χρονο παιδιά θα αναμένουμε και μια GTV για το Mipad 2 Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Η νέα Marshmallow 6.0.1 για τα Mi-3w & Mi-4 είναι έτοιμη και περνάει τα τελευταία TEST. Μέχρι το βράδυ θα την έχετε διαθέσιμη. ” Δημήτρη δεν παίζεσαι με τίποτα α ρε θηρίο ανήμερο απάνω του...
-
Παράθεση από ak2768: “Εννοείται ότι θα περιμένουμε την έκδοση από τα παιδιά εδώ πέρα καθώς και λεπτομερείς οδηγίες. Όταν λες full wipes εννοείς (wipe cache, wipe dalvik cache και wipe user data) ή περιλαμβάνει και κάτι άλλο? ” Ναι κάλο θα ειναι μην την πατήσουμε ολοι περιμένετε 2-3 μερες να πάρετε ίσως και την GTV full wipes οπως το λεει ναι τα πάντα, αλλά όπως μας τα λες πρέπει να εχεις CWM recovery καθώς το Mi recovery δεν εχει dalvik cache τελος παντων μετα απο ολα αυτα θα εχεις Mi !
-
Παράθεση από ak2768: “Εγώ έχω την δική μας την έκδοση 6.1.7 Dev και το Mi Recovery 2.0.1. Από το Recovery βλέπω ότι μπορώ να κάνω REBOOT σε δυο systems (1 ή 2). Μέσα από αυτό το recovery μπορώ να κάνω update την 6.1.21 ή θα πρέπει να κατέβω στην 5.12.17 πρώτα? Μιλάω για την αναβάθμιση στο Mi4 ” Τερμα τα system 1-2 πρεπει να τα ξεχασεις οπως εξηγησε και ο Γιατρος πιο πανω κανεις full wipes απο το MI recovery σου, σεταρης μετα περνας μεσα απο τον updater πρωτα την 5.12.17 και μετα την επαννεκινηση…
-
Μπράβο Γιατρε σας ανοιξαν δουλειές πάλι Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Η 6.0 βγήκε μόνο για Mi3/4 και το Note, όχι για άλλες συσκευές, όπως το Note 4G πχ που ρωτάς. Ps. Προσπαθώ να περάσω την 5.12.17 και τρώω πόρτα Πρέπει λέει να περάσω mi recovery ή twrp πρώτα, αλλά στο φόρουμ έχουμε μόνο cwm για mi3! Ξέρει κανείς που τα βρίσκω? ” Και εγώ το εντιμετωπισα το θεμα όντως με CWM που προφανώς δεν εχει αναβαθμιστεί και πέρασα την 5.12.17 μεσα απο το updater κανονικά αφου έγινε Downgrade πέρασε το Mi recovery έκανα full wipes και πέταξα την 6.1.2…
-
Καλημέρα είδη έχω αναβάθμιση το Мi4 LTE μου στην xiaomi.eu_6.1.21 η rom είναι beta αλλά έχει πλέον πολύ καλά χαρακτηριστικά για την ώρα πάει πολύ καλά και είμαι στο ψάξιμο, πρώτη εντύπωση αν και είναι multilang θέλει τις πινελιές της από τα παιδιά
-
Παράθεση από maddoctor: “New - Manage permission to create home screen shortcut. Restrict all apps' access to a specific permission in one press (01-20) ” Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα επιτέλους εδώ υστερούσε η αγαπητή μας MIUI όποιος είχε Iphone πρώτα καταλαβαίνει την διαφορά ...
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Τι ακριβώς έκανες με το 10" panel;;; ” Το ανάφερα πιο πάνω σε προηγούμενο post εκείνη την ώρα που είχα το πρόβλημα, το σύνδεσα με ένα USB OTG (υπάρχει αυτή η δυνατότητα καθώς η θήρα USB δίνει τάση +5V) άνοιξα το πάνελ που δεν είχε άλλη τροφοδοσία και ρούφηξε την μπαταρία μεσα σε 30 λεπτά... Αυτο ήθελα να μείνει από μπαταρία το τηλ και για να σβήσει δεν υπήρχε αλλη επιλογή...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝα σημειωθεί οτι εγώ είχα περάσει εδω και μέρες την 6.1.11/14 Xiaomi.eu Rom η οποία ηταν αξιοθαύμαστη χωρίς bug και καθαρή απο κινεζιες το Unloock tool δούλεψε άψογα και ξεκλείδωσε τον bootloader δίχως πρόβλημα.
-
Παράθεση από arist1976: “Ειναι bug της twrp. Aν στο ξανακανει, πάτα power+volume up και θα σβησει. ” Τα είχα δοκιμάσει όλα και αυτό που ανάφερες, είχε φάει κόλλημα γερο το τηλ αν έβγαινε η μπαταρία του δεν θα είχα πρόβλημα αλλά του την έκανα με ένα 10" πανελ LCD έχω οπου έφαγε το +80% της μπαταρία του τακα-τακα και έσβησε, ευτυχώς...
-
Να ενημερώσω για να υπάρχει και στο αρχείο οτι τελικα έφαγε την μπαταρία με το OTG καλώδιο έσβησε το τηλ. και αφού το ξανα-φόρτισα σχεδόν 50% έκανα εκκίνηση όπου και συνεχίστηκε το φλασσαρισμα για αρκετή ώρα ακόμα, και επιτέλους άσπρη μέρα GTV-6.1.14 στο πολυπόθητο Redmi 3 είναι γεγονός> Ευχαριστώ πολύ τον admin μας και όλα τα παιδιά που συμβάλουν και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα ΜΠΡΑΒΟ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάτα συνεχώς το Power μέχρι να σβήσει και να κάνει Reboot. ” Δυστυχώς Δημήτρη το εχω ειδη προσπαθήσει δεν σβήνει με τίποτα τώρα του εχω σύνδεση με OTG ενα USB led panel οπότε θα φαει την μπαταρία σιγά-σιγα και θα σβησει δεν υπάρχει αλλη επιλογή δυστυχώς. Παράθεση από tragos: “Αν σου γράφει swipe to unlock, κάντο προς τα δεξιά παρά πολύ σιγά, αργά. ” Δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα κάποιος πρέπει να πει στην ομάδα TWRP οτι αυτο που έχουν φτιάξει ειναι μεγάλο πρόβλημα και οχι απ…
-
Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ξεκλείδωμα και αφου προχώρησα ξεκινησα την εγκατάσταση του καταραμένου (δεν το πάω με τίποτα καθώς φαν του CWM) εκανα τα απαραιτητα βήματα full wipes και εγκατασταση της προσφατης GTV αλλα μετα την ολοκληρωση πατησα κλεισιμο του τηλεφωνου γιατι ειχα καποια εκτακτη δουλεια αλλα τελικα το τηλ κολλησε στην recovery και το αφησα στην επιστροφη ειχε κλειδωσει στην οθονη κλειδωματος της recovery και παλευω 2 ωρες τωρα και δεν ξεκλειδωνει απο εκαι με τιποτα ουτε hardreset δεν…
-
Miui.gr Wallpapers
ΜήνυμαΓεια χαρά παιδιά είδη έχω ένα έτοιμο wallpaper και lookscreen με έντονα τα στοιχεία της Ελληνικής κοινότητας προσφορά μου προς όλους σας, κάντε κλικ στα .....miui_hellas.zip αρχεία να τα κατεβάσετε... Ευχαριστώ! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9248/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9256/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9257/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9258/
-
Παράθεση από dnomikos: “Πάλι τα έπινες χθες βρε; ” Μαζί τα πίνατε ε, τα xml μαρτυριάρη
-
Α ρε Δημήτρη τι εχεις πάθει με εμάς τους αχόρταγους που έμπλεξες....