Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 625.

• Παιδια καλημέρα μήπως υπάρχει χρονος και θέληση να βγει και η πρώτη dev GTV για το νεο Mipad 2 κάποια στιγμή...

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

spirosmeg - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλημέρα να ενημερώσω οτι υπάρχει πλέον μια καλή εναλλακτική λύση χωρίς να ξεκλειδωθεί ο Booloader με μια πρόσφατη Dev Rom που έκανε την εμφάνιση της και έχει ενσωματωμένα τα Ελληνικά απο την δουλειά του φόρουμ μας όπου είναι και εμφανής η διαφορά επίσης δεν εχει Κινεζιές μέσα και είναι ολοκάθαρη, αλλά να σημειωθεί οτι με αυτήν την Rom το τηλέφωνο δεν εχει OTA update ούτε μπορεί να δεχθεί φυσικά τις Ελληνικές Rom. Εγώ είδη την δουλεύω απο εχθές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την ωρα... Η R…

• Δεν δουλεύει βρε παιδιά DEV την τελευταία έχω και το Αγγλικό εργαλείο που μας έχει δώσει ο Admin μας αφού μόλις κάνεις login σου λέει δεν έχεις καμιά άδεια και φυσικά δεν προχωρά σε πάει στην σελίδα της Xiaomi όπου σε πληροφορεί ότι έχει παραλάβει την αίτηση με επιτυχία και πρέπει χαλαρά να περιμένεις 10 ημέρες .... Συγκεκριμένα την έχω κάνει από το Σαββάτο 9/1/16

Μήνυμα

Παράθεση από gasath: “Παράθεση από mankap: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gasath: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις Ευχαριστώ ” Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί...Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την …

• Παράθεση από Sakoumidis: “Για την ώρα η 5.12.31 μου δουλεύει πολύ καλά. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μπαταρία, αλλά νομίζω ότι σε απόδοση σχετικά με άλλες προηγούμενες πάει πολύ καλά. Επίσης κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση της Ram. Για την ώρα θα μείνω σε αυτήν και βλέπουμε. Βέβαια να πω την αλήθεια μου εξαιτίας του φόρουμ είμαι εθισμένος στις νέες Rom κάθε Παρασκευή οπότε δεν με βλέπω να μένω πολύ στην ίδια ...” Έφτιαξες που έφτιαξες την ψηφοφορία κανε τον κόπο τώρα να ψηφίσουμε και εμεις …

Μήνυμα

Παράθεση από gasath: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις Ευχαριστώ ” Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί... Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα...

• Παιδιά βλέπω αλλαγή στο app της Μουσικης μας έφυγε το πολυ όμορφο μπορντό και φιλικό περιβάλλον και μας ήρθε ενα ξενερωμα τι έγινε? Αίσχος είναι, ουτε θέλω να ανοίξω να ακούσω τα τραγουδάκια μου υπάρχει κανένας τρόπος να γυρίσουμε στο παλιό περιβάλλον η να ψάχνουμε στο playstore για άλλη...

Μήνυμα

Αφου σταμάτησε στην κοκκινη μπάρα τυχερός είσαι για το καλο σου... Δεν εχει φλασαρει ακόμα τίποτα απλα πατα συνεχόμενα το power μόνο (hardreset) μέχρι να κάνει rebοοτ μετά αν θες να ξαναδοκιμάσεις ΠΡΟΣΟΧΗ ξετικαρε την πρώτη επιλογή του preloader γιατί αυτό θα είναι ο τάφος του!

• xiaomi mipad 2 rom

spirosmeg - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Σήμερα έλαβα και update πέρασε στην 6.1.7 developer

• Παράθεση από songoku13: “`1an uparxei kapoios p gnorizei kai mporei na milisei mazi m na tou kanw kapoies erothseis as m stilei to thl t...nomizw an milousa me kapoion live 8a ma8aina perisotera ” Πρώτα απ΄όλα μην γράφεις με Greeklish έχουμε την πιο αξιόλογη γλώσσα μην την περιφρονείς εξάλλου απαγορεύονται σε ολα τα φόρουμ στραβώνεσαι και συλλαβίζεις σαν πρωτάκι για να διαβάσεις οτι γράφετε με Greeklish ... Σε συμβουλεύω αν δεν εχεις εστω και μια εμπειρία μην προχωρήσεις σε φλασσαρισμα του τηλεφ…

• Παράθεση από songoku13: “Υπαρχει καποιος να με βοηθησει σε αθτο π ανεφερα εχθες? ” Ναι αυτό πρέπει να κάνεις για να περάσεις την τελευταία αγγλοκινεζικη developer Προσοχή ομως αν το τηλ εχει την rom που περνάν τα Κινεζομαγαζα μια πειραγμένη Multilanguage δυστυχώς έτσι δεν θα σου κάνει καμιά αναβάθμιση...

• Παράθεση από eleleft: “μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα από την fastcardtech.. ” Γεια σου Λευτέρη μακριά απο δαύτους ενα σωρό κόσμος εχει θέματα με αυτούς ασε που τα περισσότερα ειναι ανακατασκευής ΜΑΚΡΙΑ και ΑΛΑΡΓΑΑΑΑ Πως το πλήρωσες αν με Paypal κανε dispute και καπάκι claim για να μην σου ροκανίσουν τον χρόνο με κινεζο-δικαιολογίες είναι χάροι!

• παιδιά βλέπω το miclud πλέον να έχει υποστήριξη απο 17 γλώσσες και φυσικά λείπουν τα Ελληνικά αν θέλετε σπαμαρετε την σελίδα τους εδώ: en.miui.com/thread-204593-1-1.html Πρέπει να εμπεδώσουν οτι ας είμαστε μια χούφτα αγορά γι αυτούς έχουμε όμως τρομερή συσπείρωση που δεν έχουν οι υπόλοιποι και θα πάρει και θα τους σηκώσει!

• Παράθεση από dimi1982: “Γράψε στη μετάφραση: 要解锁设备的bootloader为了通过自定义ROM Που σημαίνει: To unlock device bootloader in order to pass a custom rom! Κλεμμένο απο άλλο συμφορουμιτη ” Εγω τους έγραψα ολοκάθαρα οτι θελω να εγκαταστήσω την Ελληνική developer ROM γιατι θα τους ντραπω δεν κατάλαβα... biggrin.png

• Να αναφέρω και εγω ενα bug που αντιμετώπισα, Σε Μi3W μετά από full wipe και calvin επειδή υπήρχε παλιά developer rom και εγκατάσταση της νέας Stable στην επανεκκίνηση ξεκινώντας με τον οδηγό διαμόρφωσης αν έχεις επιλέξει την Ελληνική γλώσσα ο οδηγός δεν μπορεί να αποπερατωθεί με τίποτα για να χρησιμοποίησης το τηλ χαμός στα Erros και ειδικά στην καταχώρηση της συμφωνίας με την Xiaomi οπου σε καθηλώνει εκεί! Μονο με βίαιο κλείσιμο φεύγεις! Την λύση την βρήκα ξεκινώντας την διαμόρφωση στην Αγγλική…

• Ευχαριστούμε για το αρκετά κατατοπιστικό οδηγό Δημήτρη, οπότε κάνουμε αίτηση και περιμένουμε την ενημέρωση με SMS λογικά οτι μπορούμε να προχωρήσουμε σε ξεκλείδωμα του bootloader.

Μήνυμα

Παιδιά την αίτηση στην Κινεζική Σελίδα για ξεκελειδωμα μπορούμε να την κάνουμε χωρίς να έχουμε περάσει την official Αγγλοκινεζικη ? H πρέπει να προχωρήσουμε με fastboot πρώτα απο το Αγγλικό την Stable

Μήνυμα

Καλημέρα Μπράβο ευχάριστα και αναμενόμενα τα νέα!

• xiaomi mipad 2 rom

spirosmeg - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Ενημέρωση Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω ότι και αυτή η Rom που ήταν προ-εγκατεστημένη από το Κινεζο-μαγαζο ειχε αρκετά σπαστικά ένα από αυτά η μη κατάργηση των Κινέζικων app που έτρεχαν από κάτω, η έλλειψη του updater της Miui, αλλά και κανα δυο φορές (δεν πρόλαβε παραπάνω) μη εκκίνηση της πρώτης οθόνης και δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό προφανώς είχε κλείσει μόνο του το ταμπλετ μετά από 10 λεπτά περίπου σε λειτουργία stan-bye. Αυτα ήταν αρκετά για να προχωρήσω σε Fastboot της τελευταίας επίσημης Stable…